Blogs & Editorial

Photo diary van 15 juni 2016 - weg met fruitvliegjes

Morning! In mijn photo diaries vind je niet alleen foto's van dingen die ik heb gedaan op een dag, maar ik deel ook heel veel fijne, leuke, bijzondere of vreselijke beautyproducten. Of ik vertel je wat ik qua eten heb klaargemaakt en hoe ik dat doen en ik deel ook weleens een huishoudelijke tip, haha. Vandaag laat ik je zien hoe ik afreken met fruitvliegjes, kijk je mee naar mijn photo diary van 15 juni 2016?

De wekker gaat bij ons altijd om kwart over zes, lekker vroeg maar dan ben je ook weer vroeg klaar met huishoudelijke klusjes zoals de dekbedden buiten hang. Althans...buiten, niet echt maar ze geven nogal veel regen op, dus dan maar zo.

New York Style sandwich met pastrami, leerdammer, augurkjes, mosterd en rucola. Echt een fijne combinatie :-)

Vorig jaar kocht ik deze mini setting mist met SPF50 van Supergoop bij Sephora in New York, binnenkort (of nu al) ook te koop bij Babassu. Handig voor in je tas als je onverwacht van de zon gaat genieten! Binnenkort zal ik er iets meer over vertellen in een review.

Ik heb een handige tip tegen fruitvliegjes! Koop een flesje appelazijn.

Doe een klein laagje in een bakje/glaasje en doe er een paar druppels afwasmiddel in, de fruitvliegjes komen op de azijn af en blijven "plakken" in het afwasmiddel, werkt echt geweldig goed.

Emo komt even aandacht zoeken, vooruit dan maar, de lieverd.

Lip pencils swatches en tussendoor even snapchatten hoor....

Haha....wat een mooie fake filter is dit, mijn hele huid is supersmooth, mijn ogen twinkelen, lippen zijn voller en mijn tanden zijn blinkend wit...

Er lag een vreemd gekleurde veer op de pakeerplaats en toen ik naar boven keek zag ik dat "onze" uil weer terug was, wat leuk! We noemen hem Yoda ;-)

Hebben jullie de swatches van mijn favoriete nude lippotloden al gezien? Er zitten echt mooie bij en ik gebruik ze zo vaak! Je vindt ze in dit artikel.

Deze kaars is echt geweldig! In de zomermaanden brand ik heel vaak geurkaarsen, maar dan wel in andere geuren dan in de wintermaanden. Deze Lavande kaars van Acqua di Parma is nieuw en ruikt echt geweldig naar lavendel, het komt heel erg in de buurt aan de geur die je ruikt als je in de Provence bent, zalig. 

Bo is naar een event van Philosophy, waar ze Before sleep yoga heeft gedaan en dit was haar reactie toen ze terugkwam op haar kamer. Dat werkt dus zeker! Vandaag hoort ze meer over de nieuwe Take a breath producten van Philosophy, die binnenkort ook in Nederland uitkomen. Keep you posted!

 

Hier schijnt het zonnetje inmiddels al, dus belooft het een mooie dag te worden! Geniet een beetje van het zonnetje als het kan (bescherm je natuurlijk wel) en voor iedereen die vandaag hoort of ze geslaagd zijn, ik duim voor jullie! 

Deel dit artikel
Back to top