Nieuws

De nieuwste favoriete matte liquid lipstick van Kylie Jenner is....

...metallic zwart! En als jij, net zoals Kylie Jenner zelf, obsessed bent met deze extreem stoere, gedurfde kleur dan moet je ervoor zorgen dat je vandaag om 20 uur klaar zit om Majestic te bestellen. Majestic is een vloeibare lipstick en heeft een metallic matte finish, net even anders dan de bekende Kylie Lip Kits (zie mijn review). Durf jij het aan om deze kleur te bestellen en hem dan ook te dragen? Ik moet je zeggen, Kylie rockt Majestic echt wel!

beeld : Instagram @kyliecosmetics

Op de eerste foto zie je de kleur waarschijnlijk zoals die echt is, de onderste foto is weer iets meer gemanipuleerd door (studio) licht en wat photoshop-skills van de fotograaf, vermoed ik.

De formule van de Metal Matte Lipstick van Kylie Cosmetics heb ik inmiddels al eens getest en ik ben er niet zo enorm door gecharmeerd, vooral na een tijdje brokkelt de formule toch wat op mijn lippen. Misschien wel goed om te weten? Er is trouwens ook een Kylie Lip Kit in zwart : Dead of knight, maar die is nu weer uitverkocht.

Ga je desondanks toch voor de nieuwe Majesty Metal Matte lipstick van Kylie (voor $ 18,00)? Zorg dan dat je vandaag (16 juni 2016) stipt om 20:00 uur (Nederlandse tijd = 11 am PST) klaar zit om deze te bestellen op www.kyliecosmetics.com. Je kunt betalen met creditcard, de verzendkosten naar Nederland zijn $ 15,00 en je betaalt ook nog eens invoerrechten (tenzij je heel veel geluk hebt).

 

Ga jij voor Majesty?

Deel dit artikel
Back to top