Blogs & Editorial

Photo diary van 20 juni 2016 - MAC blushlade opruimen & naar Jamie's Italian

Sorry voor de late update, maar vanochtend vroeg werkte ons internet thuis heel slecht en ik moest op tijd weg voor een aantal afspraken! Maar natuurlijk heb ik alsnog een photo diary van maandag 20 juni 2016 voor jullie, de dag waarop ik met Sem weer naar het ziekenhuis ging en orde in mijn MAC blushlade probeerde aan te brengen. Kijk je even mee?

Een verse MAC MSF Soft & gentle, echt één mijn lievelingshighlighters, zo'n mooi product!

Ik breng de MSF's van MAC het liefste aan met een 182 kabuki kwast, hiermee kun je de minerale poeders mooi in de huid blenden voor een extra glowy resultaat.

En dan krijg je dus dit!

Amazing, als konijn heb ik wel mooie wenkbrauwen zeg, love them <3

Sem moet op controle naar de poli chirurgie, we staan na een gesprek van 3 minuten weer buiten, alles is meer dan prima. Dat dachten we al, maar ja, zo'n controle moet! Tip van de chirurg, hou het litteken uit de zon om te voorkomen dat het wit & meer zichtbaar wordt, veel spf smeren of verstoppen onder een zwembroek dus.

Ik ben op zoek naar nog twee kleuren MAC Prep & Prime highlighters om te laten zien (heb je de review ook gezien van gisteren) maar ik kan ze niet vinden. Ook niet in de MAC blushlade....waar meer in ligt dan alleen blushes, even opruimen dus.

Jaja...wie weet dit? Het was een van de populairste oogschaduwquads een paar jaar geleden.....

Ik heb nog zoveel MAC pigments in die lade, ik gebruik ze echt nooit, zonde eigenlijk. Ik koop ook geen nieuwe meer!

Oh ja, deze lipstick had de naam Fleshpot, vreselijk! En die kleur die maakt iedereen letterlijk lijkbleek, zo niet mooi...en toch was het een topkleur volgens de kenners, haha.

Emo ondersteunt bij het opruimen

De eerste laag in deze lade ziet er netjes uit, blushes, pigments en andere poeders van MAC.

Maar ik heb er nog meer....dit is een mandje vol MSF's

Goed, alles past erin, voorlopig dan!

Wat een mooie bronzer is dit toch, uit de Riri loves MAC collectie van 2013...toch alweer 3 jaar geleden, het lijkt nog helemaal niet zolang geleden!

Bo vraagt of we ook meegaan naar Jamie's Italian en ja, dat willen we allemaal wel. Toch gezellig, op een gewone maandag met zijn vijfjes uit eten.

Jamie's Italian heeft een nieuwe kaart, vandaar dat we gaan, maar het is natuurlijk ook gewoon leuk.

Drankjes!

één van de lekkerste bites of voorgerechten: Italian Nacho's

Het ziet er niet uit op de foto, maar het is zo lekker, een chocoladecakeje met lopend hart, haha!

 

Vandaag ben ik gezellig gaan lunchen met Tom Ford en heb ik mijn nagels laten doen, morgen zien jullie de foto's! Hopelijk dan wel gewoon 's ochtends, het internet werkt nu weer prima. Fijne dag/avond!

Deel dit artikel
Back to top