Nieuws

MAC Studio Quiktrik stick collectie NL release 10 september 2016

Nu strobing, contouring, highlighting en bronzing zo onmisbaar zijn voor veel make-up looks, is het een zoektocht naar handige producten die dit allemaal een beetje makkelijker maken voor ons. In Berlijn ontdekte ik tijdens de MAC Trends presentatie handige sticks, die ons enorm gaan helpen, vandaar ook de naam : MAC Studio Quiktrik Sticks. Binnen no time heb je een perfecte contour en highlighter aangebracht, je hebt er alleen de Sticks en je vingers voor nodig. Kijk snel even verder en noteer de on counter datum in je agenda, het zijn limited editions!

Transformation is only a swipe away with the new MAC Studio Quiktrik stick. Offering endless options for highlighting, contouring, bronzing or just adding the perfect pop of colour, these double-ended, multi-use chubby stick debut in smart shades to enhance your look anywhere, any way you choose - and so portable, too! Who doesn't love a little face time? Any way you swipe is just right!

M·A·C STUDIO QUIKTRIK STICK EUR 34,50

  • SOFTLY DOES IT / TIGHT AND TAWNY - very light pink shimmer / light taupe
  • BARE END / EARTHNUT - light golden champagne shimmer / muted medium beige
  • A LATTE SHEEN / SEMI-SWEET - light copper with gold and silver shimmer / muted golden bronze
  • GINGER SPIKED / COUNTERPOINT - soft pink with fine-spun gold shimmer / mid-tone bluish pink
  • MISS CUPCAKE / TOMATO - soft pinky peach with fine-spun golden shimmer / vivid bright coral
  • ALL AFLUSH / HERE YOU GO - rose with copper sparkle / deep reddish burgundy 

BRUSH

  • 164 DUO FIBRE CURVED SCULPTING EUR 37,00
  • 130 SHORT DUO FIBRE EUR 40,00

Dit zijn de Studio Quiktrik sticks in actie, gezien tijdens de Trend presentatie in Berlijn.

 

Zulke sticks zijn niet nieuw, ik heb er al jarenlang verschillende in mijn stash van NARS (The Multiples) en ook andere merken zoals Laura Mercier, Chanel, Benefit en Charlotte Tilbury hebben blush/bronzer/highlightingsticks in hun assortiment. MAC krijgt ze binnenkort ook en ze geven er weer een eigen twist aan door ze dubbelzijdig te maken, een combinatie contour/highlighter of bronzer/blush.

Ik heb ze al heel even kunnen voelen en testen, de textuur is heel fijn en blend mooi met de huid, de kleuren zijn geweldig. Ik ben er erg benieuwd naar, want ik heb ze nog niet op mijn eigen huid kunnen testen en dat wil ik wel.

 

De MAC Studio Quiktrik stick collectie zal vanaf 6 augustus 2016 vanaf 10 september 2016 te koop zijn bij alle MAC verkoopunten zoals De Bijenkorf, Douglas en de MAC winkels. De producten zijn ook online te koop op www.maccosmetics.nl (waarschijnlijk al eerder dan 10 september 2016, data & verkooppunten zijn altijd onder voorbehoud). Zou jij wel zo'n handige stick willen uitproberen? Handig voor vakantie!

Deel dit artikel
Back to top