Blogs & Editorial

Photo diary van 24 juni 2016 - unboxing & verliefd op Eden

Gisteren wilde ik natuurlijk een half dagje vrij zijn, maar dat lukte helemaal niet, haha. Ik ben lekker bezig geweest met huishoudelijke dingen, emails beantwoorden, foto's maken en producten uitzoeken. Ik kwam een heel mooie lipstick tegen en opende flink wat doosjes. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 24 juni 2016?

Toch wel leuk die terugblikken op Facebook, zoals de foto van een gezellig avondje met MAC bij Rihanna drie jaar geleden.

Zo, dat had ook niemand verwacht, #brexit en dat is volgens mij geen goede zaak :-(

Handig als je op vakantie gaat of als je graag je favoriete parfum overal mee naartoe neemt: Reload. Je koopt deze parfumverstuiver bij Douglas, daar kun je ook kant-en-klare vullingen van allerlei geuren kopen. Maar je kunt de patroon ook vullen met andere geuren, handig ding!

Mijn huid werd een beetje droog merkte ik, dus gebruik ik al een dag of 10 achter elkaar iedere avond the Renewal oil van La Mer, wat een verschil zie ik, mijn huid straalt veel meer.

Echt....ik mis Amy Winehouse, hoe jammer is het dat ze zo jong overleden is, ik had haar zo graag nieuwe muziek horen maken....:-(

Orchid Soleil is de nieuwste Tom Ford geur (komt in augustus uit) en ik vind deze echt heel fijn. Black Orchid is nooit mijn favoriet geweest, maar deze variant met veel tuberoos & bittere sinaasappel is echt een schot in de roos voor mij <3

Ik hou van mijn Hooked armbandje en ben blij met mijn nieuwe Marc Jacobos armband <3

Salade met tonijn voor lunch

Lipstick Queen is een tof merk dat je te weinig ziet in Nederland, ze maken nl. echt mooie lipsticks, Eden is de nieuwste kleur en echt ongeloofelijk mooi.

Rood/roze met shimmers, heel dekkend en toch een beetje transparant!

Geweldige kleur! Je kunt Lipstick Queen kopen bij Babassu of Sephora (de Franse webshop)

Deze volumepoeder wilde ik dus even testen, maar dat was erg lastig

Jammer! Ik zou zo'n product het liefst gelijk weggooien, het frustreert me dan zo.....maar goed morgen ga ik het wel weer even proberen met een mesje ofzo...wish me luck.

Tijd voor een unboxing op snapchat.....

Eindelijk gaat Chanel ook aan de olie....spannend! Nog wel even geduld hebben denk ik, ik geloof pas in augustus in de winkels.

Rimmel heeft nu ook een Super gel French Manicure setje dat wel 2 weken zou moeten blijven zitten. Ik kan het zelf niet testen, maar geloof er eigenlijk ook niet zo in. En is French Manicure niet heel erg uit? Bij mij wel, al zo'n jaar of 10 denk ik....;-)

Wat een vrolijke verpakking van deze Sans Soucis DD cream met anti-oxidanten en SPF, handig!

Na Eden lipstick nu ook Eden dry shampoo van Batiste! Er komen twee limited edition dry shampoo's uit : Eden met kamperfolie & meloengeur en Bloom met orchidee & freesiageur. Vanaf 18 juli te koop bij Kruidvat, maar nu al online bij Douglas (als het goed is)

Oeps....dat doen we dus maar niet! 

Aveda introduceerder onlangs de Tulasara verzorgingslijn die geinspireerd is op Ayurveda. Nu ben ik daar helemaal niet in thuis, maar de producten zien er goed uit, ook qua ingredienten en dat is in elk geval heel fijn.

Deze Facial dry brush gebruik je om huidvernieuwing te stimuleren en voelt heel fijn op de huid, een beetje kietelig misschien, maar het is wel een zachte manier om dode huidcellen te verwijderen.

Er zit nog meer in de dozen, maar dan waren het zo veel foto's...ik bewaar ze nog even tot de volgende photo diary op maandag!

 

Fijn weekend allemaal!

Deel dit artikel
Back to top