Nieuws

Contouring, strobing & highlighting tegen een fijn prijsje : Catrice Contourious collectie

Contouren is een make-up techniek die je kunt gebruiken om je gezicht een andere (mooiere) vorm te geven. Heb je een rond gezicht en zou je wel wat "scherpere" contouren in je gezicht willen zien, dan lukt dat met de contourtechniek. Of misschien heb je een lang gezicht dat je wat "korter" wilt laten lijken? Ook dat lukt met een contour/highlightproduct! Wil je dat eens gaan uittesten, maar heb je er niet zoveel geld voor over? Over een paar weken ligt de betaalbare Catrice Contourious collectie in de winkels die er perfect voor is!

De prijzen die bij de producten aangegeven zijn, zijn de prijzen die ik van Catrice heb ontvangen, ze lijken me alleen nogal laag en vreemd afgerond. De prijsopgaves zijn dus onder voorbehoud!

 

Contouring Cream Palette  EUR 2,35

Brow Shaper EUR 1,41

PrecEYES Ash & PrecEYES Brown

 

Contouring Brush EUR 2,16

Highlighting Stick EUR 1,88

Gentle glow

 

Strobing Duo Highlighter EUR 2,35

Strobing Supreme

 

Sculpting Powder Palette EUR 2,35

Voor het beste sculpt/contourresultaat combineer je altijd een contourpoeder/bronzer met een blush en highlighter

Pale perfectionist

Almond architect

 

Lip contour & colour EUR 2,16

Lippotlood & lipgloss in één product, hiermee maak je de lipcontouren strakker en lijkt je mond groter.

Nude & Rosewood

Wat een fijne collectie is dit van Catrice, ze spelen heel goed in op de trends die er alweer even zijn en door de lage prijzen zijn de producten natuurlijk geweldig om eens uit te proberen. Want hoe dol ik ook ben op mijn Charlotte Tilbury Bronze & Glow palette om te shapen en highlighten, het is natuurlijk ook behoorlijk duur. Vooral als je zelf nog niet zo bekend bent met contouren en highlighten. Of is inmiddels iedereen daar wel bekend mee?

 

De Catrice Contourious collectie zal van half augustus t/m half september 2016 te koop zijn bij Kruidvat & Trekpleister, in Belgie alleen bij Kruidvat. De collectie is, zoals altijd, slechts tijdelijk verkrijgbaar! Mis het dus niet! Of heb je zelf onmiddels al favoriete contourproducten ontdekt?

Deel dit artikel
Back to top