Blogs & Editorial

Photo diary van 29 juni 2016 - swatchen Catrice Contourious & in de schoolbanken

Morning! Gisteren was een dag vol prive afspraken die ook nog eens anders liepen, ik geloof dat ik de hele dag op pad ben geweest. Weinig tijd voor beauty dus, maar zo gaat het nu eenmaal ook weleens. Toch heb ik wel wat swatches van de Catrice Contourious collectie, ook dat zie je regelmatig terug in mijn photo diaries, korte reviews. Kijk je weer even mee naar mijn photo diary van 29 juni 2016?

Eigenlijk zijn we er best een beetje aan toe, vakantie! Ook ik, ondanks dat ik natuurlijk niet zelf naar school ga, toch sta ik iedere dag om kwart over 6 op en dus kijk ik er best ook naar uit. En wat ben ik trots op Sem dat hij zijn eerste jaar zo goed heeft afgesloten!

Het huis van oma gaat over een tijdje verkocht worden, gisteren hadden we een afspraak en dan is het best gek om in een behoorlijk leeg huis te zijn. Maar ja....het hoort er allemaal bij.

Ik moest 's middags wat spullen bij Sem brengen voor zijn musical en deed daarna even boodschappen. Wat zijn er opvallend veel nieuwe soorten noodles te vinden, deze vond ik wel grappig: mug shot.

Haha...door deze snapchat filter komt de Like lipgloss van Kylie Cosmetics nog beter uit!

Mooie swatches, straks meer!

Even testen, het trio van de Catrice Contourious collectie. Ik vind de contourpoeder wel erg licht, die had iets gepigmenteerder mogen zijn als tegenhanger voor de blush.

De lipgloss/pencil is wel leuk en blijft super goed zitten, ik kreeg het bijna niet meer van mijn hand!

En dan nog de Highlight stick...

Die is behoorlijk licht en bleekjes van kleur, persoonlijk hou ik meer van een iets warmere tint, maar ik ga het natuurlijk wel uitproberen.

Zien jullie waar ik de highlighting stick heb aangebracht? Ik vind de textuur niet echt top, het blendt niet geweldig met mijn huid, maar voor die prijs mag ik eigenlijk niet zo mopperen. De collectie ligt half augustgus in de winkels.

's middags gaan we met zijn allen naar de school van Sem, alle TTO brugklassen houden een Tea Party en ze laten zien wat ze bij drama hebben geleerd het hele jaar. Leuk hoor! Zie je de kleinste van het stel? Mijn Sem!

Er was zoveel eten! Ik geloof dat vrijwel iedere ouder wel iets had gemaakt voor de Tea Party, ik had Caramel Short Bread gemaakt, die helemaal op ging...net als de rest, haha.

Dat is lang geleden, Bo in de schoolbanken! Naast haar zat Marc en voor hem was het helemaal eeuwen geleden. We kregen hier uitleg over het uitwisselingsprogramma, Sem gaat in oktober een weekje naar Cambridge met school, spannend.

 

Straks ga ik voor een lunch event naar Amsterdam, ik hoop maar dat het niet buiten is, want het weer is vreselijk. En dat noemen we zomer, het is echt even afzien. Toch allemaal een fijne dag gewenst!

?>
Deel dit artikel
Back to top