Reviews

Debbie's beauty favorieten van juni 2016

De laatste twee weken heb ik echt geweldige, nieuwe producten getest maar die zie je nog niet in mijn favorieten van juni 2016 voorbij komen. Ik vind het namelijk niet echt logisch om producten, die je nog maar kort gebruikt, tot favoriet te benoemen. Al ligt het ook wel een beetje aan het soort product, van een lipstick kun je soms al binnen een dag weten of het (dan) je favoriete kleur is. Tussen mijn favoriete producten van juni 2016 vind je dus vooral producten die ik al langer gebruik, de flessen shampoo & conditioner zijn zelfs al leeg! Kijk je mee?

Guerlain Les delices de bain Perfumed body lotion EUR 55,00 (vanaf eind juli 2016)

Toen ik vorige maand in Parijs was, kocht ik bij de Guerlain winkel op de Champs-Elysees drie producten uit de nieuwe Les delices de Bain lijn. Deze lijn voor het lichaam heeft een zachte geur die perfect past bij alle creaties van het Huis Guerlain, deze is vrij neutraal maar je ruikt de citrusvruchten, amandel en oranjebloesem echt wel. De body lotion is lekker dun, trekt snel in de huid en laat een mooie, glanzend huid achter zonder te plakken. De geur is subtiel, maar je ruikt de zachte geur wel de hele dag door, echt een aanrader! En gelukkig vanaf eind juli ook te koop in Nederland.

 

Sisley Sisleÿa L'Integral EUR 324,00

Als je, net als ik, in de 40 bent, dan zul je echt wel gaan merken dat een goede dag/nachtcreme onmisbaar is. Ik test natuurlijk heel wat verschillende producten en kan vaak al in een paar dagen merken of een creme iets doet voor je huid. Natuurlijk bestaan er geen wondermiddelen, maar er zijn wel minder fijne producten die ik gewoon niet langer dan een of twee dagen wil proberen. Dat is zeker niet het geval bij deze, zalig ruikende, lichte maar toch voedende creme van Sisley. Het is een heel complete anti-aging creme die zich extra richt op huidveroudering veroorzaakt door stress en een drukke levensstijl. Ik ga deze creme nog zeker een keer reviewen, want er is veel over te vertellen, ik gebruik deze heel vaak, liefst in de nacht overigens omdat ik overdag toch liever een creme met SPF gebruik.

 

Moroccanoil Boar bristle classic brush EUR 67,90

Heb je last van pluizig, droog haar, vooral aan de haarpunten? En wordt je haar bij de aanzet snel vet? Zorg dan dat je je haar een paar keer per dag borstelt met een borstel met echt haar. Hiermee verdeel je de talg over je hele haar en dat zorgt voor een betere balans op je hoofdhuid en voor glanzender haar, zeker op lange termijn. Deze borstel van Moroccanoil is fijn daarvoor, maar voor klitten in je haar is het weer niet zo'n goede borstel.

Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo EUR 49,00 & Conditioner EUR 49,00

Deze shampoo & conditioner van Oribe werden mij aangeraden door kapper Bert Visser van Meraki, toen ik bij hem kwam voor advies. Het is een lijn die zorgt voor gezond, glanzend haar dat niet te zwaar is en luchtig blijft. Veel extra verzorgende lijnen zorgen bij mij voor slap en zwaar haar en dat wil ik niet, dit is dus een ideale combinatie. In de producten zijn veel natuurlijke ingrediënten zoals arganolie, plantcollageen, biotine, niacinamide en aminozuren verwerkt en bevatten geen sulfaten, paraben en sodium chloride. De flessen zijn bijna leeg en ik ga ze zeker opnieuw kopen, al moet ik eerst eens de Signature lijn testen...wie weet is die ook wel zo fijn?

 

Oribe Dry Texturizing spray EUR 44,00

Als ik mijn haar gewassen, geföhnt en gestyled heb met mijn gdh tang, dan valt het net iets te sluik/stijl naar mijn zin. Ik hou van luchtig haar en daarom spray ik altijd een beetje Dry Texturizing Spray door mijn haar. Dat maakt het iets volumineuzer, maar geeft geen plakkerig of droog gevoel zoals een droogshampoo kan doen. Deze van Oribe is echt geweldig! Wel een beetje duur, maar ik gebruik echt weinig per keer en de geur is geweldig, dit is een blijvertje

 

Collistar Talasso Scrub anti-age EUR 44,95 (review)

Ik ben zo gek op de geur van deze scrub en mijn huid wordt hier echt zijdezacht van, daar kan eigenlijk geen andere scrub tegenop! De sinaasappelgeur is fris, niet te zoet en ook warm, ik moet inderdaad altijd even aan Italië denken als ik deze scrub gebruik. Spoel wel de douche goed uit, er zit zoveel olie in deze scrub dat de vloer weleens wat glibberig kan worden. Deze moet je een keer gaan proberen als je dat nog niet hebt gedaan!

Charlotte Tilbury Luxury Palette The Dolce Vita eye shadow qua EUR 50,00

Prachtige warme kleuren in dit palette, die goed passen in de zomer en toch neutraal en chique zijn. ik gebruik eigenlijk altijd maar drie kleuren, de onderste linkerkleur gebruik ik alleen als het avond is. Dit is mijn favoriete oogschaduwpalette van Charlotte Tilbury!

 

Benefit Hoola bronzer EUR 33,00 & kwast EUR 26,00 (review)

Mijn Laguna bronzer (in het Hot Sand doosje) wat op en toen heb ik de Hoola bronzer van Benefit er weer eens bij gepakt, dat is eigenlijk een vrijwel exacte dupe van Laguna. De kleur is geweldig bij mijn huidstint, heeft een matte finish met toch wat glinstertjes en is een ideale kleur om mijn gezicht wat warmte te geven en te contouren.

De kwast is geweldig om te zien, maar is ook fijn in gebruik, hij is gemaakt van synthetisch haar en is superzacht, maar ook stevig. Handig dat je deze ook kunt neerzetten!

 

Kylie Cosmetics lip kit Exposed $ 29,00

Inmiddels hebben we (Bo en ik) alle Lip Kits van Kylie Cosmetics en dat is niet voor niets, we zijn echt wel fan. Exposed is een van de nieuwe kleuren en is een warme, nude tint die goed past bij mijn huidskleur. Het is wel een echte nude, dus meer beige dan roze en daar moet je van houden, ik vind het een mooie kleur als ik een donkere ooglook draag. Nu maar hopen dat deze eens wat makkelijker te koop zullen zijn, een Europees verkooppunt is van harte welkom wat mij betreft.

 

Too Faced Melted liquified long wear lipstick Naked EUR 20,00

Dit is ook een liquid lipstick, verpakt in een tube (vind ik niet echt heel handig) en heeft een sponsapplicator. De lipstick is heel gepigmenteerd, brengt makkelijk en precies op en geeft een iets glanzende finish. De kleur Naked is een nude-beige kleur die goed blijft zitten, deze Melted lipsticks zijn zeker de moeite waard om eens te proberen als je bij een Sephora in de buurt bent deze zomer. Er zijn ook veel mooie, fellere kleuren!

Becca Shimmering Skin Perfector Champagne Pop EUR 43,00

Met NARS Hot Sand mijn favoriete highlighter van de laatste maanden, ik kan echt niet zonder! Opvallend trouwens, ik gebruik deze zeker 4 dagen per week en ik doe nog steeds met mijn eerste Champagne Pop die ik in New York kocht in september 2015. Ik heb wel backups!

 

Becca Backlight primer filter EUR 35,00

Deze primer ruikt zalig, heeft een prachtige glans en laat geen plakkerig of vettig laagje achter, maar houdt de kleur en dekking ook op peil. Ik vind de Illuminating primer van Tom Ford ook erg goed, maar deze is minstens zo fijn en toch wel wat goedkoper.

 

NARS Radiant Creamy Concealer EUR 29,95

Hier kan ik kort over zijn, als een concealer al drie jaar favoriet is, dan is het gewoon de beste die er is. Mocht je NARS tegenkomen op je vakantieadres, dan moet je deze echt eens testen, ik kan niet zonder en heb er altijd een in de buurt.

 

MAC 188 brush EUR 37,00

Deze smalle duo fibre kwast is fijn om highlighter aan te brengen, mede door het kleine formaat en de langere, witte haren. Die zorgen ervoor dat de highlighter mooi verdeeld wordt over de huid!

Sisley L'Orchidée blush EUR 81,00

Deze blush is al een paar jaar in het assortiment van Sisley te vinden, heel terecht overigens want het is een prachtige blush/highlighter in een koraal/perziktint met een licht gouden glans. Ik heb deze door de jaren heen al heel vaak gebruikt (ik kreeg regelmatig een nieuwe opgestuurd van Sisley) en nu dat ik weer een verse heb gekregen, ligt deze weer vaak tussen mijn meest gebruikte blushes. Dit is zeker een van de meest mooie blushes ooit, al is de prijs natuurlijk wel heel hoog. Leuk detail, de print blijft altijd te zien!

 

Jullie zijn weer op de hoogte van mijn echte favorieten! Je ziet deze producten heel vaak in allerlei artikelen of photo diaries voorbij komen, het zijn dus geen "nep-favorieten" omdat ik een merk of bedrijf wil pleasen. Nee, dit zijn producten die ik al langere tijd gebruik of die de laatste weken echt nieuwe favorieten zijn geworden. Deze producten kun je met een gerust hart zelf eens gaan proberen, het zijn absolute aanraders.

Wat waren de afgelopen weken je favoriete beauty producten? Zitten er toevallig ook een paar van mijn favorieten tussen? Of ben je het juist helemaal niet met mij eens?

Deel dit artikel
Back to top