Blogs & Editorial

Photo diary van 5 juli 2016 - mag ik zulke jukbeenderen?

Goedenmiddag! Ik ga zo mijn koffer dichtdoen, ik reis straks af naar Parijs voor een diner en feestje ter gelegenheid van de introductie van de Sonia Rykiel & Lancôme collectie. Dat belooft een goed feestje te worden, in een hippe club in Parijs en als je dat dan combineert met een mooi diner en een heerlijk hotel, dan ben ik daar wel voor te porren! Maar het is maar van korte duur, ik ben morgenmiddag gewoon weer terug, het kan allemaal! Kijk je mee naar mijn photo diary van 5 juli 2016?

Dit had ik nog niet gezien, Sem's rapport, met een inspirerende tekst van zijn mentor. Zijn cijfers kan ik altijd inzien, dus het was geen verrassing, goed gedaan!

Typische zomergeur voor de Nederlandse zomer van 2016 : Rain van Marc Jacobs....;-) wel een lekkere, frisse, waterachtige geur, ook voor mannen fijn.

Het is alweer een paar jaartjes oud, maar dit MAC Gravitas palette blijft een beauty, vooral de warme kleuren op de middelste rij zijn geweldig.

Het zou een parfumerie kunnen zijn, maar het is een van mijn kasten....ik moet er wel nodig eens doorheen. Mooi klusje voor deze zomermaanden!

Dit blijft zo leuk, alle Les Exclusifs de Chanel in mini formaat, je koopt ze tegenwoordig gelukkig ook gewoon online bij Chanel of bij de Chanel counter in De Bijenkorf in Amsterdam. Ik vind Beige en Jersey heel lekker!

Kunnen jullie raden wat dit zijn? Oogschaduws, lipsticks, mascara's?.....mascara's dus, maar ik las ergens dat deze nieuwe Vinyl mascara's uit de handel zijn genomen? Dat moet ik even navragen! 

Sales collega Veerle was gisteren op een event van ICI Paris XL, waar ik niet naar toe ben gegaan, ze stuurde wel wat foto's van de mooie locatie. ICI Paris XL presenteerde daar nieuws van hun exclusieve merken.

Zoals de nieuwe geuren van Maison Martin Margiela (deze Flower Market is niet nieuw),  er komen veel mooie nieuwe geuren aan...love deze Replica geuren.

Dit lijkt me ook interessant, Hydra filler lips van Filorga!

Vandaag ga ik dus naar Parijs, hoe toepasselijk is het dan om deze Yves Saint Laurent Mon Paris eau de parfum te dragen? Of moet ik gaan voor een Lancôme geur? Ik ga nog even nadenken.....

Croissant & pain au chocolat.....niet voor mij, maar voor Sem. Morgen ga ik voor een frans ontbijtje in het leuke hotel waar ik slaap.

Mooi nieuws van Chanel, een combinatie van makeup en skincare, maar het komt pas in oktober 2016 in de winkels, mag er nog niets over zeggen dus.

Na goede berichten over dit collageen drankje te hebben gehoord, ga ik Gold Collagen toch maar eens even zelf proberen.

het gaat om viscollageen dat heel snel en goed opgenomen wordt door je lichaam en zo zorgt voor een betere huid na een aantal weken gebruik....ik ben benieuwd! Het heeft een perziksmaak en is prima te drinken.

Snapchat filter met de mooiste jukbeenderen ooit....die zou ik ook wel willen hoor! Fillers dan maar?

Het blijft zo leuk, No eyeshadow van Perricone MD is de nieuwste aanwinst van de No Makeup lijn, je koopt het bij Babassu.

Het is natuurlijk geen echte oogschaduw, maar meer een verzorgende oogschaduwbasis die de kleur van je ooglid neutraliseert. Prima natuurlijk, ik ga het snel eens uitproberen!

Oh nee, opeens ligt er een dode muis boven, maar Dropje weet echt niet hoe die daar komt.....ik ook niet, want een half uur geleden lag hij er nog niet. We gaan een crime scene investigation doen....

 

Wil je gezellig met me mee naar Parijs? Volg me dan op snapchat, heb je direct een goed excuus om het aan te maken, het is echt leuk om mensen te volgen op deze manier. Oh ja, ik begrijp dat kids niet zo blij zijn als hun ouders aan het snapchatten gaan....des te meer reden om het wel te doen, haha! Voeg mij daarna toe op mijn gebruikersnaam: mrsbeautyscene! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top