Blogs & Editorial

Photo diary van 11 juli 2016 - foodblogger & liefde voor Zero tanless

In deze photo diary ben ik meer foodblogger dan beautyblogger om eerlijk te zijn, maar gisteren stond ook echt in het teken van eten, haha. Toch ontdekte ik nog wel een leuke beautyproduct, in stickvorm, en daar ben ik normaal niet zo'n fan van. Jullie wel? Waar ik wel echt fan van ben is van Zero Tanlines van Benefit..... Kijk je mee naar mijn photo diary van 11 juli 2016?

Liefjes afgelopen weekend in De Efteling!

Ward en ik gingen samen tiramisu maken, eerst de saus met eieren, suiker en natuurlijk mascarpone. Lekker!

Ik vind zo'n ouderwetse mixer soms wel heel handig, handiger dan die grote keukenmachine die je telkens schoon moet maken. 

Weinig tijd om te koken en wel zin in iets gezonds? Doe dan alles op een diepe ovenplaat en zet een half uur in de oven. Ik combineer hier twee zakjes Franse roerbakgroenten van AH met een hele grote zoete aardappel & Ras el hanout kruiden.

Dan gaan de gekruide kippendijtjes erop, samen met een pot kikkererwten, nog wat peper en zout met olijfolie en een half uur in de oven op 190 graden. Check of de kip gaar is! Dit kan echt iedereen!

Deze tube Benefit Hoola Zero Tanlines is bijna leeg, niet voor niets, want deze bodybronzer geeft een mooi gebronsd tintje aan armen, benen etc en geeft niet af. Het is geen zelfbruiner, maar gewoon afwasbaar! In de dop zit een applicator die ervoor zorgt dat je Zero Tanlines heel mooi en streeploos aanbrengt. Je koopt deze bij Douglas!

Ik wilde even uittesten of een filter op snapchat ook werkt op een foto en jawel hoor, met Cynthia's boek gaat het helemaal prima...haha!

Make-up in stickvorm, daar ben ik nooit heel erg gek op (muv lipsticks) maar deze drie sticks zien er wel lekker kleurrijk uit! Toch valt NARS the Multiple Hot Sand erg tegen, de sticks van Laura Mercier (Sangria & Pink Glow) zijn wel mooi.

Ja, wel even blenden natuurlijk, dat doe ik toch het liefst met een kwast, met mijn vingers vind ik het effect altijd een beetje vlekkerig.

Eenmaal geblend is de pittige roze kleur een stuk minder pittig, bijna braafjes! Maar wel mooi en de textuur is ook mooi, blend mooi met de huid. Leuk product deze Bonne mine stick face colour van Laura Mercier, te koop bij De Bijenkorf.

 

Vandaar werd ik wakker met een knallende hoofdpijn, die me ook al de hele nacht had wakker gehouden. Gelukkig is het inmiddels wel een beetje gezakt en ben ik nog even aan het werk gegaan, zo irritant! Geen idee waar dat nu weer vandaan kwam, maar gelukkig lijkt het weg te gaan. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top