Reviews

My Super Tips van Guerlain - 5 probleemoplossers om altijd mee te nemen

Superman, Batman, Ironman en Captain America opgepast, ullie hebben concurrentie! Guerlain introduceerde onlangs vijf superhelden die wij vrouwen allemaal weleens nodig hebben. Groot voordeel boven al deze stoere mannen, de superhelden van Guerlain kun je gewoon in je tas meenemen. Speelt er opeens een puistje op, voelen je lippen als schuurpapier aan of heb je een pittige nacht achter de rug, My Super Tips van Guerlain zijn heel fijn!

Guerlain My Super Tips - 5 superhelden, praktische producten in kleurrijke verpakkingen die perfect passen in ons drukke leven, waarin we altijd wel kleine beautyproblemen tegenkomen.

Kleurrijke tubes, die klein en slank genoeg zijn om overal mee naartoe te nemen, heel handig als je op vakantie gaat of om mee te nemen in de dagelijkse toilettasje

Guerlain Midnight Secret - late night recovery treatment EUR 30,00 (tube 15 ml)

 

Heb je een zware dag achter de rug? Druk op het werk of heeft je baby je wakker gehouden? Of liep het avondje uit een beetje uit de hand? Dan is deze comfortabele balsem met lavendelgeur een uitkomst, breng deze creme aan na het reinigen van je huid en 's ochtends oog je veel uitgeruster. Je huid is goed gevoedt, ziet er vol uit en lijkt vol energie. Ik ken Midnight Secret al langer (het bestaat dan al 25 jaar) en ben absoluut fan van dit heerlijke product, het helpt echt om je huid er in één nacht beter uit te laten zien. Ik ben gek op de geur en vind het fijn dat het niet zo'n vettige balsem/creme is. Je gebruikt Midnight secret in plaats van een nachtcreme.

ingrediëntenlijst Guerlain Midnight Secret

Guerlain Stop Spot - anti-blemish treatment EUR 30,00 (tube 15 ml)

 

Deze anti-puistjes treatment is gebaseerd op de Creme Camphrea die al in 1870 door Guerlain werd ontwikkeld om onzuiverheden te bestrijden. Want ondanks dat je er misschien wel alles aan doet om je huid goed te verzorgen, kunnen puistjes en andere onzuiverheden altijd ontstaan. Maar het komt natuurlijk nooit uit! Dan kun je een tipje van deze huidskleurige, lichte creme met reinigende kampfer, zink en salicylzuyur gebruiken op de onzuiverheden. Dep het voorzichtig op het puistje en laat het rustig zitten.

ingrediëntenlijst Guerlain Stop Spot

Guerlain Crème SOS - soothing comfort balm EUR 30,00 (tube 15 ml)

Een schrale neus heeft iedereen weleens en ook elders op je huid kun je rode plekjes of irritatie krijgen. Of je hebt een schaafwondje, insectenbeet of je huid voelt gewoon niet lekker aan, dan heb je een creme nodig die je huid beschermt en verzacht. Dat doet deze Creme SOS zeker, de ceramiden zorgen ervoor dat je huidbarriere gerepareerd wordt. Ideaal het hele jaar door voor kleine ongemakken, maar in de winter bij een droge, rode en ruwe huid echt onmisbaar. Deze willen we graag in groot formaat in de winkels, Guerlain! Kan dat?

ingrediëntenlijst Guerlain Creme SOS

Guerlain Super Lips - lip hero EUR 30,00 (tube 15 ml)

Deze lipbalm kocht ik in mei in Parijs op advies van de verkoopster, die moest ik volgens haar echt hebben! Ze had helemaal gelijk, het is een verzorgende lipbalm die een mooi glanzend laagje achterlaat op mijn lippen en ze echt zacht en mooi maakt. Nu heb ik nooit droge lippen, maar dat komt waarschijnlijk ook wel omdat ik altijd goede verzorging op mijn lippen gebruik en nooit zomaar een willekeurige lipbalm. Super Lips is zuinig in gebruik en blijft lang zitten, ik breng het meestal maar één keer per dag aan en het is ook een prima basis onder (matte) lipsticks!

ingrediëntenlijst Guerlain Super Lips

Guerlain Radiance in a flash - instant radiance & tightening EUR 30,00 (tube 15 ml)

Ziet je huid een beetje dof? Of kan je gewoon even een oppepper gebruiken? Dan is deze frisse primer/basis in abrikooskleur met heel fijne shimmers een prima oplossing. De dunne gel laat zich makkelijk verdelen over mijn huid, laat een mooie glansje achter en de kleur corrigeert eventuele grauwheid goed. De primer zou poriën ook iets moeten vernauwen, maar dat zie ik niet echt, mijn poriën zijn ook niet echt zichtbaar. Als primer is het een fijn product, vooral ook omdat deze niet glibberig is (er zitten geen siliconen in) en dus een mooie basis voor make-up. Wil je er echt stralend uitzien? Gebruik dan deze Radiance in a flash dan eens, ik vind hem geweldig fijn.

ingrediëntenlijst Guerlain Radiance in a flash

v.l.n.r. Midnight secret, Stop spot, Creme SOS, Super Lips & Radiance in a flash

Ik ben gek op dit soort handige producten in kleine verpakkingen, ze zijn niet alleen makkelijk om mee te nemen, maar zeker ook fijn om zo kennis te maken met de producten van Guerlain. Natuurlijk doe je met de Midnight secret of Radiance in a flash niet zolang als met de andere drie producten, die gebruik je nl. over je hele gezicht en dan is zo'n tube van 15 ml wel snel leeg.

De Superlips, Creme SOS en Stop Spot gebruik je plaatselijk en dus gebruik je ook niet zoveel product in één keer, dan is zo'n kleine verpakking juist wel prettig, vind ik. De prijs van alle Guerlain My Super Tips zijn EUR 30,00 voor een tube van 15 ml, niet goedkoop maar voor een "grote" fles Midnight Secret van 30 ml betaal je wel EUR 101,50.....eigenlijk dus wel een prima prijs.

 

Mijn aanraders zijn zeker de Super Lips, Creme SOS en Midnight Secret, heerlijke producten! Je vindt My Super Tips van Guerlain nu in de winkels, o.a. bij De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL. Heb jij ze al gespot en/of geprobeerd?

Deel dit artikel
Back to top