Reviews

Eerste indruk: Braun Silk-Expert IPL

Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst in mijn leven een IPL behandeling ondergaan. Dit deed ik gewoon zelf, thuis in de badkamer met de Braun Silk Expert IPL en dat is mij enorm goed bevallen. Ik vertel je in een video hoe het apparaat werkt, wat mijn eerste indruk was en natuurlijk ook hoe het resultaat is na één behandeling. Het is geen complete review, want daarvoor moet ik nog wel een paar weken doorbehandelen. Op naar gladde oksels en bikinilijn!

 

IPL belooft een ideale manier te zijn om je lichaam (en eventueel gezicht) te ontharen, het is pijnloos, makkelijk thuis te doen en het effect is landurig, in veel gevallen hoef je maandenlang niets meer te doen om je oksels, benen en/of bikinilijn glad te houden. Ik heb het getest en deel mijn eerste indruk met je in deze video:

Als je de video niet kunt zien, dan kun je hem ook hier vinden.

Braun Silk -Expert BD 5001 IPL EUR 399,00 (adviesprijs) - EUR 334,95 via Bol.com

Op de verpakking kun je goed zien voor welke combinatie huids- en haarkleur een IPL apparaat geschikt is! Let dus goed op, heb je heel lichte haartjes, dan werkt het niet goed en ook bij een donkere huid zal het resultaat niet goed zijn.

Dit is het venster waar de lichtflitsen (IPL- Intense Pulsed Light) doorheen komen, het is afneembaar omdat je het natuurlijk wel goed schoon moet houden.

De SensorAdapt meet 80 keer per seconde de kleur van de huid en past zo de intensiteit van de lichtflitsen aan, je hoeft dus zelf niets in te stellen.

 

Mijn eerste indruk is positief, maar voor een echte review moet ik nog wel een paar keer behandelen. Ik heb niet zo veel haartjes op mijn lichaam, dus ik verwacht eigenlijk dat ik maar 4 behandelingen nodig heb of misschien een paar meer. Over een paar weken dus een vervolg op deze eerste indruk video!

Je koopt de Braun Silk-Expert BD5001 IPL voor EUR 399,00 bij electronica-winkels (adviesprijs), bij Bol.com betaal je EUR 334,95 voor het apparaat.

 

Heb je vragen over deze Braun Silk-Expert IPL, laat het mij dan weten, ik kan de vragen dan beantwoorden in het artikel of de video die nog komt. Heb jij ervaring met IPL behandelingen (in een salon of thuis)? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Deel dit artikel
Back to top