Blogs & Editorial

Photo diary van 13 juli 2016 - schoenen en tassen verkopen?

Ik hou natuurlijk van mooie schoenen, tassen en kleding, maar dat zorgt er ook voor dat mijn kasten behoorlijk uitpuilen en het tijd wordt ze eens op te ruimen. Ik kwam gisteren interessante items tegen, die ik waarschijnlijk wel ga verkopen.....eens kijken hoe ik dat ga doen. En ik test voor het eerst de veelbelovende Liquid lipsticks van Jeffree Star uit! Kijk je mee naar mijn photo diary van 13 juli 2016?

Ik hou het best goed val, alweer dag 7 van Gold Collagen, ik heb met mezelf afgesproken dat ik nu 3 weken testen de balans opmaak..werkt zo'n collageen drankje nu echt om mijn huid mooier te maken?

Liefde voor deze clutches van Dior & Anya Hindmarch <3, de laatste kreeg ik ooit bij een event van Jo Malone in Londen, mijn initialen staan er zelfs op.

Ik ben mijn kasten wat aan het opruimen en kom dan zoveel mooie spullen tegen die ik niet meer draag of gebruik, zoals deze tassen van Vlieger & Van Dam. Msschien ga ik binnenkort weleens wat spullen verkopen?

Ik heb zoveel schoenen die ik niet draag, soms amper gedragen heb, zoals deze van Alexander McQueen, bijna allemaal designermerken.

Of jurkje van L.K. Bennett en Boss, ik draag ze gewoon niet meerm maar ze zijn nog wel leuk & mooi. Nou ja, ik ga er even over nadenken, hoe ik dat ga doen!

Voor lunch maak ik een tonijnsalade met een blikje tonijn, een half uitje, een groene appel, wat tomaat en wat paprika, natuurlijk ook een klein beetje mayonaise! Daarna op een broodje met kaas en in de oven : tuna melt.

Dit t-shirt kreeg ik van Charlotte Tilbury : Hot Lips incoming! Ik vind het wel leuk hoor :-)

Voor het eerst in de test de Velour Liquid Lipstick van Jeffree Star Cosmetics in Androgyny. Je bestelt ze alleen online : www.jeffreestarcosmetics.com en ik ben na de eerste dag dragen behoorlijk blij.

Nog even de kleur zonder filter, een diepe roze/taupe kleur, love it!

Boodschappen doen en ergens niet bij kunnen, zo irritant. En bij al die potjes in de buurt ga ik ook niet klimmen hoor.....

Dan maar twee kleine potjes in plaats van 1 grote, haha!

Ik kom natuurlijk nooit meer op de baby/peuterafdeling, maar nu zag ik dit leuke broodbeleg speciaal voor kleintjes, wat cute.

En ook lekker sap van Healthy People, altijd handig! Je zou er bijna weer een kleinte voor "nemen".....

Boodschappen op de band...bijna klaar!

Op Facebook zie ik allemaal advertenties voor Game of thrones shirts, sommige zijn best cool! Of komt het omdat "Jon Snow" deze aanheeft? Ik heb niets besteld overigens...

 

Vandaag zou ik naar Amsterdam gaan voor een lunch, maar ik moest opeens met spoed naar her gemeentehuis omdat we anders niet naar Londen kunnen reizen op zondag! Balen joh, maar gelukkig is het allemaal goed gekomen en kunnen we op reis over een paar dagen. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top