Blogs & Editorial

Photo diary van 21 juli 2016 - uit met de pret in Londen

Gisteren was helaas de laatste dag in Londen en ondanks dat we veel hebben gedaan, is er nog zoveel te zien en te doen. Maar dat geeft niet, want we komen zeker binnenkort weer eens terug, liefst ergens in de winter of het voorjaar als het minder druk is en niet zo warm. Op de laatste dag gingen we (uiteraard) nog even naar Harrods, we waren nl. op zoek naar de Screwdriver van de 12e doctor Who. Kijk je mee naar mijn photo diary van 21 juli 2016?

Net wakker, maar wel de mooie Chanel Almost Nude Tender Beige (verkeerde naam in mijn hoofd, sorry!) lipstick op, die blijft echt de hele dag op zijn plaats!

We hebben even relaxed gedaan in de ochtend en onze koffers ingepakt, daarna uitchecken en op zoek naar een leuk ontbijtplekje. Dat vinden we om de hoek van de London eye, waar we voor 18 pond 3 keer een uitgebreid ontbijt hebben.

Natuurlijk met thee, haha...hoe kan het ook anders in Londen!

Bo en Sem gaan voor pancakes met fruit & maple syrup.

En ik krijg Eggs royale met een halve avocado, lekker! Alleen een beetje veel saus, ik had even moeten vragen of ik die apart kon krijgen. Next time!

Waterloo!

We gaan richting Knightsbridge, waar Sem en ik nog even naar het Victoria & Albert museum gaan, waar hele delen van oude Tudor panden hangen, wat is het daar groot!

Hij is een beetje eng, maar toch ook weer schattig, Puck uit Shakespears Midsummer Nights Dream <3

Er is ook een mooie fashionafdeling, waar ik een paar jaar geleden ook al eens geweest was, leuk om de kledingstijlen door de eeuwen/jaren heen te zien. Lijkt me lastig manoevreren met zo'n jurk, haha.

The New Look van Dior is wel beeldschoon, die kleur ook <3

Badkleding uit 1930, de modellen zijn nu ook gewoon weer draagbaar, al kiezen we wel voor andere materialen, wol lubbert zo uit, haha.

Dit zijn mijn favorieten : van Schiaparelli & Lanvin, echt prachtig.

Er is momenteel ook een tentoonstelling over ondergoed op de mode-afdeling, maar daar kreeg ik Sem niet naartoe....ik snap het wel.

We gaan een halte terug naar Harrods, waar we deze jelly kastelen en puddings tegen komen, ze smaken nog lekker ook (we konden een stukje proeven). De Food Hall van Harrods is too die for <3

We hebben dorst, dus drinken we wat en eten we sashimi, slechts 16 pond voor 4 stukjes zalm. Nee Sem, je mag niet nog een bordje.....

Bij Harrods heb je ook de Miljonairs Club met heel veel spullen tegen heel hoge prijzen, zoals deze handige spiegel met ingebouwde tv voor slechts 29.750 pond. Pittig!

Maar daar waren we helemaal niet naar op zoek, wel naar deze Screwdriver van Dr. Who, gevonden dus en dat moet direct gedeeld worden op social media.

We moeten echt weg, maar ik stap nog even Space NK binnen aan de overkant voor een Hourglass poeder en dan kom ik deze hond gemaakt van zand tegen. Knap gedaan!

Deze bril zag ik bij een vrouw in de Underground en ik was per direct verliefd. Ik zag dat het een model van Louis Vuitton was en met een beetje zoeken in Harrods kwam ik erachter dat het model Amber heet. Die gaat op de wishlist, ik moet nog even sparen....beetje duur!

Na Harrods gaan we terug naar het hotel met de metro, halen we onze koffers en nemen we de Uber naar Victoria Station. Daar stappen we weer in de Gatwick Express en ondanks dat het druk is kunnen we lekker zitten en kijkt Sem Game of Thrones.

Het was druk op het vliegeld, dus moesten we een beetje opschieten om onze vlucht te halen en konden we (helaas) niet meer bij jamie's eten...zonde. Gatwick is een prima vliegveld overigens, de bagage was er sneller dan op Schiphol, dat duurde weer bijna een uur...altijd zonde van de tijd.

 

Sem en ik waren rond half 12 thuis, Bo werd opgehaald door Ward en ging daar nog een paar dagen naartoe. We hebben het heel leuk gehad, snel weer terug! Vanaf maandag zijn er weer "normale" photo diaries! En ik maak een shoplog, ok?

Deel dit artikel
Back to top