Blogs & Editorial

Photo diary van 22, 23 & 24 juli 2016 - blauw is de kleur?

Na een weekje vakantie is het weer tijd om mijn achterstallige werk op te pakken, dat betekende dat ik afgelopen weekend pakjes heb uitgepakt, foto's heb gemaakt voor reviews en producten heb getest. Ik kom er weer helemaal in en ontdek een paar fijne nieuwe producten. Kijk daarom even mee naar mijn photo diary van 22 t/m 24 juli 2016, waarin ik blijkbaar een beetje in een blauwe bui ben?

Ik loop nog een beetje achter, maar er komt nog een artikel online met mijn favoriete make-up producten bij heel warm weer, ik heb ze in Londen echt nodig gehad!

De review van dit palette komt vanmiddag online ik vind het prachtig, maar de fallout is wel een nadeel, het wordt ook een beetje rommelig en dat is jammer. 

Asrael wast zich even rustig, die doet echt nooit iets gestresst, hij is de kalmte zelve. Wel slim met het warme weer van de afgelopen dagen denk ik.

Lekkere chocolaatjes in een persbericht, maa met deze temperaturen is het iets minder handig, deze kusjes (??) overleefden het niet helaas,

Gelukkig zijn deze nieuwe StarSkin maskers voor de lippen wel goed aangekomen, ze zijn binnenkort te koop bij Douglas. Ik ben benieuwd of deze fijner zijn dan die van sephora, die vond ik niet zo bijzonder om eerlijk te zijn.

Alaïa bracht vorig jaar deze heerlijke geur uit en nu wordt de collectie in september uitgebreid met o.a. een geurkaars en luxe body cream, de verpakkingen zijn beeldschoon en ze ruiken heerlijk.

Het lijkt wel anti-vries, maar deze blauwe Chardonnay schijnt toch echt helemaal natuurlijk te zijn en ook nog best lekker. Hij staat nu koud, maar ik heb deze nog niet geproefd....even geduld dus maar.

Prachtige filter van snapchat, ik voel me een echte koningin! En ik draag de Chanel Rouge Double Intensité in Ever Red, een beeldschone kleur!

Dit is de andere kleur die ik kocht, Almost Nude, ook geweldig en mooi. Ik zie deze lipsticks staan in de Nederlandse webshop van Chanel, ik heb al om meer informatie gevraagd.

Deze poeders zouden niet naar Nederland komen, maar er zijn wel samples geleverd, dus nu ben ik een beetje confused...ik hoop snel meer te weten, keep you posted!

De herfst collectie van OPI is echt prachtig, deze kleur is een van mijn favorieten: we the female, half augustus te koop volgens mij.

Deze luxe, extra verrzorgende Intense body creme Tuberose Angelique van Jo Malone is al te koop, de geur is geweldig (net als die van de intense cologne) en de creme maakt mijn huid zo zacht!

Ik heb een idee dat ik iets blauws aan wil doen, dus ga ik voor dit jurkje van LaDress en schoenen van Zara, maar het is me allemaal toch te blauw en dus trek ik het daarna weer uit.

Maar de blauwe Lancôme Grandiose eyeliner in blauw blijft wel, hier een swatch. De onderste eyeliner is de superslick liquid eye liner van MAC Star Trek, die blijft echt als de beste zitten.

Ik test de Pop Liquid Matte Lip Colour van Clinique uit....

Dit is Cake Pop, een mooie roze/nude tint!

Ik maak wat foto's, ook van de swatches op mijn arm en kom er na een minuut of vijf achter dat ze niet bepaald langhoudend zijn...ze geven zo af!

Ook het dunne laagje op mijn lippen is na een kwartier niet kissproof en om eerlijk te zijn verwacht ik dat wel bij matte, vloeibare lipsticks....ben ik te veeleisend?

Anyway, met de Kylie Lip Kit heb ik dat probleem nooit, die blijven zitten als een huis, de belangrijkste reden waarom ik er zo dol op ben! 22 is een vurige rood/oranje kleur die mooi is als je een beetje getint bent.

Zondagavond gaan we met zijn drietjes naar de film, maar eerst op het terras van Umami in Rotterdam lekker eten!

Heerlijke kleine gerechtjes die je ook prima kunt delen, allemaal uit de aziatische keuken, zeker een aanrader!

Jummie, coquilles....daar ben ik gek op!

Naast Umami is vapiano en daar wacht deze meeuw geduldig op iets lekkers, haha!

De film begint om 21 uur, dus we hebben we nog alle tijd en dat is maar goed ook, want de Erasmusbrug gaat net open (of dicht?).

We gaan naar Star Trek Beyond, mijn allereerste Star Trek film omdat je daar eigenlijk niet naartoe gaat als Star Wars fan...maar ja, de mannen willen er naartoe. En uiteindelijk is het een prima film hoor, al word ik nooit een Trekkie ;-)

 

De aankomende week is weer wat normaler, ik heb nog wel wat dingen te doen en afspraken staan, maar je merkt goed dat het vakantie is. Het is zo stil overal!

Deel dit artikel
Back to top