Blogs & Editorial

Photo diary van 25 juli 2016 - op pad met jarige lezeres Sylvia!

Gisteren heb ik zoiets leuks gedaan! Vorig jaar werd ik via via benaderd door een collega van een lezeres, zij zou haar verjaardag vieren enhaar collega's wilden iets leuks organiseren. Of ik misschien een dagje met haar wilde beautyshoppen? Daar zeg ik geen nee tegen, dat is natuurlijk heel leuk en gezellig! En zo ging ik gisteren met jarige lezeres Sylvia naar Rotterdam, gezellig langs bij Jo Malone & Skins. Kijk je mee naar mijn photo diary van 25 juli 2016?

Rond 10 uur haalde ik Sylvia op van haar werk, wat was ze verrast! Gelukkig wilde ze wel graag mee...haha, al hadden we ook niet anders verwacht! Om 11 uur waren we bij Jo Malone, waar ze een hand & armmassage kreeg van de lieve Esther, gecommbineerd met een geuradvies.

Heerlijke verwennerij en ze ging natuurlijk niet weg zonder iets te kopen! Als je eenmaal bij Jo Malone bent is het bijna onmogelijk weg te gaan met lege handen!

Naast haar aankopen kregen we ook nog wat fijne, luxe samples mee van Esther, zo kun je nog beter kennismaken met de verschillende geuren. Ik kreeg de lekkere Dark amber & Ginger Lily mee <3

Sylvia is fan van Pandora, dus daar moesten we zeker ook even heen, ook daar is ze prima geslaagd!

We bleven natuurlijk veel te lang hangen bij alle beautyafdelingen, dus was er geen tijd voor een uitgebreide lunch maar een broodje bij De Bijenkorf was ook meer dan prima. Om 13 uur werden we verwacht bij de winkel van Skins, waar Jamy heel veel moois en lekkers heeft laten zien. En aangezien wenkbrauwen steeds belangrijker worden, gingen die van Sylvia in de metamorfose.

Ik snuffelde wat rond in de winkel, wat is het toch altijd fijn om daar mooie dingen te ontdekken zoals deze nieuwe highlighters van Laura Mercier.

Oh ja, dit is zo lekker, after sun en hair parfum van Carnal Flower van Frederic Malle....die wil ik nog steeds zo graag hebben.

Dit is een product dat ik niet snap hoor, Post Poo Drops......(ik snap het natuurlijk wel, maar ik vind het nogal onzinnig om eerlijk te zijn)

Fijn dat je bij Skins nu ook goede producten hebt voor je wenkbrauwen, The BrowGal is het merk van wenkbrauwguru Tonya Crooks (die de wenkbrauwen van o.a Megan Foxx, Fergie & Gwyneth Paltrow shaped). Zeker leuk om even om advies te vragen bij Skins!

Ook hier is Sylvia prima geslaagd, ze kocht een Brow Pencil van The BrowGal, mijn favoriete Laura Mercier concealer, een mooie lipstick, het heerlijke nachtmasker van REN en een oogserum. Ik kocht ook nog iets.....

Dat is even jammer, het winkeltje van Kiro by Kim is dicht op maandag, ik had dat grijze vest best willen hebben.....maar ja, misschien maar goed ook!

Na een gezellige ochtend/middag breng ik Sylvia weer terug, volgens mij was het een zeer geslaagde ochtend! Nogmaals gefeliciteerd, Sylvia.

Thuis ga ik weer aan de slag, deze lijn van Comfort Zone richt zich op extra hydratatie en ruikt zo enorm lekker. Alle producten bevatten veel hyaluronzuur, ik moet ze nog wat gaan testen, dus wie weet kom ik er nog wel op terug.

De lipglosses van Kylie zijn ook heel fijn, lekker gepigmenteerd en ze plakken niet zo erg, de kleuren zijn on point <3

's avonds is Maleficent op Film1, dat blijft toch een echt goede film en hoe prachtig (& evil) is Angelina Jolie?

DIT!!! Ik vind zoveel make-up tutorials tegenwoordig meer op schmincken lijken met de enorm dikke lagen foundation, concealer en poeder, gevolgd door extreme hoeveelheden contour, highlighter en meer....Ik hou echt wel van een goede make-up, maar het zijn letterlijk maskers die zo'n extreme make-over geven, dat gaat mij echt te ver. 

Natuurlijk zijn ze heerlijk creatief, maar of het nu het juiste beeld geeft aan iedereen? Dit soort looks zijn echt too much voor een normaal leven, wie heeft er trouwens ook tijd voor als je gewoon moet werken of naar school moet? Het mag allemaal best iets minder....zo...zeurmodus uit.

Heerlijk, een uur lang kijken naar een documentaire over The War of the Roses, ik hou ervan en tegenwoordig kijkt Sem ook mee. Op de BBC heb je zoveel wat dit soort heerlijke programma's, ik mis dat altijd op de Nederlandse zenders!

 

Dat was een geslaagde maandag! Het is altijd leuk om iemand blij te maken toch? Dank je wel, Skins & Jo Malone voor de extra aandacht! Al krijg je die natuurlijk altijd wel als je daar komt, ook als ik er niet bij ben ;-) Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top