Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van juli 2016

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Kylie Cosmetics Kyshadow The Bronze palette $ 59,00 - na het succes van de Kylie lipproducten komen er nu ook oogschaduwpalettes. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet heel benieuwd ben, maar mezelf kennende doe ik dit palette toch wel in mijn winkelmandje als het er een keer van komt.

Kylie Cosmetics Lip Kit Ginger & Kirsten $ 29,00 - er zijn ook drie nieuwe matte liquid lip colours van Kylie, Maliboo is onderweg, Kirsten en Ginger komen ook nog....bij de volgende bestelling.

Becca X Jaclyn Hill Champagne Splits $ 38,00 Champagne Pop/Flower Child en Prosecco Pop/Pamplemousse - leuk zijn deze highlighter/blush duo's van Becca! 

COVER FX Custom Enhancer Drops Sunlight & Candlelight GBP 34,00 - deze highlighter druppels heb ik getest bij Space NK in Londen, maar ze waren op één kleur na allemaal uitverkocht, deze twee kleuren vond ik het mooiste!

Rodial Pink Diamond Lifting face mask GBP 85,00 (8 stuks) - face masks vind ik steeds fijner en Rodial vind ik ook een prettig merk, deze wil ik dus wel een keer proberen.

Guerlain Blanc de Pearl PEARL Fusion day & night treatment GBP 150,00 - naar de Guerlain Blanc de Perle lijn ben ik heel nieuwsgierig, zullen de producten echt helpen om mijn pigmentvlekken te vervagen? De lijn wordt nu ook in De Bijenkorf in Rotterdam verkocht!

Jo Malome "Rare Teas" collectie GBP 240,00 - als Jo Malone liefhebber moest ik natuurlijk ruiken aan deze exclusieve collectie geuren die ruiken naar verschillende theesoorten. Ze zijn echt geweldig, maar ook heel duur en de flessen zijn zo groot, maar er moet altijd iets te wensen over blijven toch?

Collistar Brightening Talasso-Scrub Body EUR 44,95 - hoe interessant is deze scrub? een bodyscrub die de huid helderder zou moeten maken, die moet ik proberen en als deze ruikt naar citroen ben ik helemaal blij!

Iconic London EVO complete face set EUR 104,91 - deze set wilde ik gaan shoppen bij Harvey Nicols, maar ik had geen tijd meer, dan maar online bestellen. Ik vind het redelijke prijs voor een 5 delige set voor het gezicht.

Mermaid Perfume Mermaid shampoo GBP 26,00 - ik was bij Liberty, heb deze shampoo geroken en werd verliefd, helaas ging de winkel net dicht.....next time, mijn haren moeten naar Mermaid Perfum ofwel oranjebloesem en kokos ruiken!

 

Van mijn vorige wishlist heb ik de bijzondere lipsticks besteld, die zijn inmiddels opgestuurd vanuit China. Maar jullie hebben natuurlijk ook de Hot Lips van Charlotte Tilbury voorbij zien komen, ik heb er zelfs nog drie bij gekocht in Londen! Ik heb White Spirit nog niet gekocht, maar wel de heerlijke travelspray Carnal Flower van Frederic Malle die op een eerdere wishlist stond....zo zie je maar weer, zo'n lijstje is altijd handig om bij te houden!

 

Wat staat er op jouw beauty wishlist momenteel?

Deel dit artikel
Back to top