Blogs & Editorial

Photo diary van 26 t/m 28 juli 2016 - caramel nagels & geweldig jurkje voor 27 euro

De afgelopen dagen was ik vooral veel thuis aan het werk, maar ook wel wat vakantie aan het vieren, heel veel foto's heb ik niet gemaakt, dus heb ik vandaag een paar dagen samengevoegd in een photo diary. Jullie kunnen wel zien welke nagellak ik dit keer heb gekozen van de OPI Gel Color en ik deel mijn nieuwste aankopen met jullie, zo'n fijn jurkje van Only voor maar 27 euro (dat is voor mij echt spotgoedkoop!). Love it, kijk je mee?

Deze nieuwe Dusty Rose lipstick van Anastasia kreeg ik een tijdje geleden binnen en wat ben ik er blij mee, zo'n mooie roze/taupe kleur met koele ondertoon. Echt heel mooi!

Deze dus! Zo jammer dat ze nog steeds niet in Nederland worden verkocht, echt een gemiste kans, hopelijk gebeurt het ooit wel eens.

Emo was in een knuffelbui en knuffelde ook de avocado die op de aanrecht lag....doet jullie kat dat ook weleens? Haha.....

Hugo Boss heeft een nieuwe parfum, The Scent voor vrouwen waarvan ik een gepersonaliseerd flesje binnenkreeg. Heel lief van Boss! De geur is niet echt mijn smaak, ik ruik vooral veel zoete perzik en eerlijk gezegd vind ik dat echt niet lekker...jammer wel!

Na 2,5 week is het zeker tijd om weer bij Unique langs te gaan voor een nieuw laagje acryl & OPI gel Color. Ik ben er nog steeds zo blij mee, het is echt ideaal. Ik ga nu voor een warme caramel tint, geinspireerd door een kleur die Kylie Jenner droeg vorige week.

Simone kan echt de mooiste acrylnagels zetten, heel dun en ze zien er natuurlijk uit, maar zijn toch superstevig! In dit artikel kun je er nog wat meer over lezen, als je in Rotterdam of omgeving woont is deze salon zeker een aanrader!

Dit is de kleur geworden, OPI gel Color in Going my way or Norway? Echt een heerlijke kleur....je krijgt er trek van in caramel fudge of een lekker latte, haha.

Dit is de kleur zonder filter, ik ben fan!

een outfit van deze week, simpel en zwart, je kunt me erin uittekenen...saai he?

Maandag kwam ik dus thuis met Carnal Flower van Fredric Malle en wat is dat een wonderschone parfum! De Travel flacon is ook heel mooi, er is er ook 1 in zwart maar rood is toch wel wat leuker. Van vrijwel alle Frederic Malle geuren zijn er travelversies, dus je kunt de geur die je meeneemt makkelijk veranderen.

Nog een favoriet van de afgelopen tijd, de lipglosses van Kylie, de kleur Like is de mooiste voor mij vind ik. Ze zijn verrassend dekkend en blijven goed zitten!

We hebben een nieuwe familie auto en ik heb de sleutels, dus ik ben vast degene die er het meeste in rijd, geen straf hoor! Laat de zon maar blijven schijnen de komende maanden :-)

Ik ga even naar Voorwinden en zie een jurkje hangen van Only waar ik heel blij van wordt. Het is midi qua lengte, is heerlijk stretchy en is qua model ideaal om met veel dingen te combineren. Ik koop een zwart/grijze, maar ga de blauwe en bruine ook nog kopen. En dat voor maar 27 euro...ik word er blij van! Ideaal als luchtig zomerjurkje en gecombineerd met een paar mooie schoenen en leuke tas zie je niet dat het een koopje is. Toch?

Dit vest van Patrizia Pepe was dan wel in de uitverkoop, het was nog steeds heel wat duurder dan het jurkje, maar de kleur is zo goed, die moest ik hebben. Ik hou van de combinatie met een jurkje eronder en een paar hakken, helemaal mijn stijl.

En ik koop een nieuw armbandje van Hooked....ik ben nog steeds Hook fan dus een gouden variant mag eigenlijk niet ontbreken!

Koele snapchatfilter!

Dit was zo leuk om te doen, een LiveVideo op Facebook, dat ga ik zeker vaker doen, ook leuk voor Q & A's. Ik zal het volgende keer zeker even van te voren aankondigen!

Dit is de lipglass Glitter Grunge uit de MAC Good Luck Trolls collectie, een mooi kleurtje! De groene lipstick maakt je lippen trouwens niet groen, maar juist mooi nude. Heb je de review al gezien in deze video

De laatste tijd gebruik ik vaker en vaker een luxe body cream, dat is eigenlijk wel heel lekker vooral in het warme weer, zo ruik je echt overal lekker. Deze Tuberose Angelica body cream van Jo Malone is wel heel erg lekker en de verpakking is ook beeldschoon <3

Gisteren ging ik even op ziekenbezoek in het Erasmus, het ging helaas niet zo goed met mijn vader. Hopelijk kunnen de artsen de puzzel oplossen.....

Het weer was wel even lekker, even met het dak eraf door Rotterdam rijden is dan wel even fijn, zie je het grote cruise schip liggen bij de Kop van Zuid?

 

Dit weekend gaan Bo en ik naar Brussel, we logeren er een nachtje en gaan naar het concert van Beyonce, daar heb ik zeker zin in. We zoeken nog wat ideetjes om te gaan eten en winkelen, we zijn er vanaf zondag t/m maandag middag en logeren in The Hotel (dat ziet er geweldig uit! Tips zijn welkom! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top