Reviews

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + primer - review & swatches

Goed nieuws voor liefhebbers van vloeibare lipsticks met een matte finish, binnenkort liggen de Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + primers in de winkel. Ik hou van dit soort lipsticks en heb ze ook al van verschillende merken, die ik meestal online bestel. In de "gewone" parfumerie is het helemaal niet zo makkelijk om deze soort te vinden, iets waar Clinique verandering in probeert te brengen. Kijk je mee naar mijn review met swatches van 4 kleuren?

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer EUR 22,50 (6 ml) - er zijn 8 kleuren, vanaf midden augustus 2016 te koop

 

De nieuwe Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer is een hybride, vloeibare lipstick met een mix van lipverzorgende oliën en anti oxidanten zoals Avocado-olie, Zonnebloem-olie en Vitamine E. Deze formule wisselt van textuur, want het wordt aangebracht als een fluïde om vervolgens een matte, niet plakkerige finish te geven met een diepe, intense kleur. Je lippen worden eyecatchers door een verzadigde explosie van kleur en voelen na het aanbrengen nog minstens 8 uur zacht en soepel aan.

Als je de Clinique Pop Lip Laquers kent, dan komt de verpakking je vast bekend voor. De verpakking is compact, vierkant en je ziet de kleur van de lipstick door het frosted kunststof. 

De applicator is perfect van vorm, de punt is "scherp" waardoor je de vloeibare lipstick heel precies kunt aanbrengen bij de lipcontouren en ook schuin afgesneden waardoor je je lippen snel inkleurt. De textuur van de lipstick is vloeibaar en romig, de lipstick is heel gepigmenteerd, je hebt maar één laagje nodig voor een volledige dekking. Het aanbrengen gaat heel makkelijk, iets wat je hieronder nog even kunt zien in de LiveVideo die ik maakte op Facebook.

 

Clinique pop liquid matte lip colour & primer

In de test : Clinique pop liquid matte lip colour & primer, de review met foto's : http://www.beautyscene.nl/makeupreviews/159583/clinique-pop-liquid-matte-lip-colour-primer-review-swatches

Posted by MrsBeautyscene on Friday, July 29, 2016

 

De finish van de Pop Liquid Matte Lipcolour + primer is inderdaad mat, maar ook weer niet extreem mat en zeker niet droog. De textuur is heel soepel en licht, na het aanbrengen droogt de lipstick ook niet echt op waardoor je meer een satijnen finish krijgt dan een heel matte. Dat heeft als voordeel dat de lipstick prettig blijft aanvoelen op je lippen en niet zorgt voor een droog gevoel.

 

v.l.n.r. 01 Cake Pop, 03 Candied Apple Pop, 06 Petal Pop & 07 Boom Pop

01 Cake Pop - nude/perzik

03 Candied Apple Pop - koel bloedrood

06 Petal Pop - Barbie roze

07 Boom Pop - bordeaux

Qua textuur, pigmentatie en verzorging van de lippen ben ik verliefd geworden op deze nieuwe Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + primers. Ze brengen makkelijk aan, geven een prachtig effect en voelen fijn tijdens het dragen. Ik ben alleen iets minder blij met de houdbaarheid, zo geven ze tijdens het dragen af op glazen, kopjes en drinkflesjes en zijn ze zeker niet kissproof.

Omdat de kleuren zo gepigmenteerd zijn, duurt het wel even voordat de kleur helemaal weg is van je lippen, die blijft nog best lang zichtbaar. Toch vind ik het vervelend als ik zo moet opletten, want als je maar even langs je lippen gaat geeft de kleur al af...ook minder fijn met kleding en lang haar. Dat maakt ze iets minder perfect, maar desondanks draag ik ze wel graag. Candied Apple Pop is mijn favoriete kleur, maar Cake Pop is ook fijn voor een minder heftige look. Er zijn nog 4 andere kleuren te koop binnenkort, in totaal zijn er dus 8 kleuren.

De Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer zal vanaf midden augustus 2016 te koop zijn bij de verkooppunten van Clinique en hun online shop. Hoe vind jij ze, afgaand op de foto's en mijn review? Ben je nieuwsgierig geworden?

Deel dit artikel
Back to top