Blogs & Editorial

Photo diary van 29 juli 2016 - zwarte peper parfum?

Ik weet niet hoeveel potten luxe body cream ik al open heb staan inmiddels, zeker meer dan 10 verschillende. Dat komt vooral omdat ik het steeds vaker gebruik, het is toch ook heel fijn om lekker te ruiken all over? Zeker als het warm is, komt een body cream met luxe geur goed tot zijn recht, het is meestal wat subtieler en zachter dan een parfum. En als je het combineert met een (andere) parfum, dan creëer je een unieke, persoonlijke geur. Kijk je mee naar mijn photo diary van 29 juli 2016?

Mijn nieuwe liefde, goed geparfumeerde body cream zoals deze van Bottega Veneta Knot. De geur heeft mij altijd al op een verkeerd been gezet, want bij het zien van de verpakking verwacht ik eigenlijk een klassiek, wat zwaar parfum. Maar niets is minder waar, ik ruik juist veel oranjebloesem en dat is zo lekker in de zomer. Ik blijf smeren!

Nog zo'n favoriet, de Skin Illuminating Powder Duo Moodlight van Tom Ford, blijft een geweldig blush/contour duo <3

Het is deze, je kunt deze nu ook kopen bij Tom Ford in De Bijenkorf!

Ik ga een keer buttermilk ofwel karnemelk pancakes maken, naar het recept van IHOP en ze zijn heel lekker, vooral superluchtig en fris. De karnemelk proef je niet hoor! Hieronder het recept!

Ik kreeg het via Ward, het vriendje van Bo, die ze voor haar maakte omdat ze er zo gek op is, wat lief!

We gaan bij oma's oude huis langs om boeken uit te zoeken, het grootste deel gaat naar de kringloop, een deel naar een braderie van het huis waar ze nu woont en natuurlijk houden we er zelf ook een paar uit sentimentele overwegingen. Dit boekje is too cute en helemaal jaren zeventig.

Veel opruimen dus, als ik thuiskom is het weer even lekker om me onder te dompelen in wat beautyproducten zoals deze nieuwe Comme des Garcons Blackpepper geur die....je raadt het al.....heel erg ruikt als zwarte peper, je moet er zelfs een beetje van niezen....

OK. mijn camera deed even raar, maar uiteindelijk lukte het toch Petal Pop vast te leggen, lekker fel kleurtje hoor.

Chique rood is meer mijn stijl, staat ook wat volwassener toch?

Ik woon zo'n beetje in mijn jurkje van Only, vandaag gecombineerd met casual Adidas Stan Smiths Bold.

En ik ruzie nog wat met het geluidssysteem in de auto, met bluetooth kan ik geen media afspelen alleen via een (ouderwetse) kabel die niet aan mijn iphone kan. Dan maar even testen met een oude ipad....

Goed, uiteindelijk lukt het wel, maar het is niet zo handig als streamen via bluetooth....verwend, dat ben ik!

 

Dit weekend gaan Bo en ik naar Brussel, om daar de geweldige Beyoncé te zien optreden, daar hebben we heel veel zin in. Gebruiken jullie ook weleens een body cream met de geur van je favoriete parfum? Fijne dag allemaal!

Deel dit artikel
Back to top