Nieuws

Kylie Jenner's Birthday Edition Collection is Everything

Kylie Cosmetics van Kylie Jenner is toch wel het meest besproken make-up merk van dit moment, het is zo'n grote hype! Ik begrijp het helemaal, Kylie weet zichzelf en haar producten enorm goed in the picture te zetten door haar social media in te zetten. En die social media ontplofte gisteren bijna toen Kylie herself haar nieuwe Birthday Edition Collection liet zien op snapchat. Vanaf vanavond kunnen we het allemaal bestellen......

Kylie houdt wel van een beetje (??) bling bling, haar Birthday Edition collectie heeft een andere verpakking nl. glanzend goud, in de lipgloss & metal lipstick is zelfs echt goud verwerkt. Er zit een superleuke set bij met 5 mini's van de matte liquid lipsticks, waaronder de nieuwste donkerrood/bruine Leo. 

Ik heb de informatie en foto's van de Instagram account van Kylie Cosmetics, de prijzen heb ik nog niet kunnen vinden, maar zal ik toevoegen als ik ze vind de prijzen staan erbij! Hou wel rekening met de invoerrechten die er nog bijkomen als je ze laat bezorgen in Nederland.

Kijk even mee:

Mini matte liquid lipsticks in Dolce, Exposed, Candy, KoKo, Kristen en Leo $36,00

Creme shadows Copper & Rose Gold $20,00 per stuk (?)

Kyliner eyeliner & gel liner Dark Bronze $38,00

Metal Matte lipstick & Gloss Lord $ 19,00 & Poppin' $ 16,00 met echt goud

Matte liquid lipstick & lip liner Leo $ 30,00

Je kunt ook de complete Kylie Birthday Edition Collection bestellen voor $ 195,00, daar zit dan ook de Makeup bag bij die je los kunt kopen voor $42,00.

 

Ik vind de nieuwe Matte Liquid Lipstick Leo erg mooi, die ga ik zeker bestellen, maar of ik zelf ook iets anders ga bestellen, dat weet ik nog niet. De eyeliner is ook erg mooi, maar mijn favorieten MAC Teddy & Buried Treasure is ook ongeveer zo'n kleur en zeker zo mooi. Maar ja, misschien ga ik wel los en bestel ik alles...haha! Ik (en dochter Bo) zijn groot fan van de Matte Liquid lipsticks en Glosses van Kylie!

 

De Kylie Birthday Edition Collection is vanaf 1 augustus 2016 3 PM PST (dat is 2 augustus 2016 0:00 uur NL'se tijd) te koop t/m Kylie's verjaardag op 10 augustus 2016 (al heeft ze haar verjaardag al gevierd volgens mij?). Bestellen kan alleen op www.kyliecosmetics.com en betalen kun je met een creditcard, hou rekening met de invoerrechten. En koop svp geen fakes op AliExpress....daar worden je lippen echt niet blij van. 

Wat vind je van deze collectie? Meer informatie, foto's en video's vind je op de snapchat & instagram van Kylie Jenner & Kylie Cosmetics.

Deel dit artikel
Back to top