Reviews

Mijn beauty favorieten van juli 2016

Toen ik nadacht over mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand, was ik eigenlijk zo klaar, ik heb een aantal echte favorieten waar ik de laatste tijd amper meer zonder lijk te kunnen. De grootste ontdekking is zeker het Braun Silk Expert IPL apparaat, dat is inmiddels onmisbaar, ook al gebruik ik het maar één keer per week. Veel vaker gebruik ik de Secret Salma lipstick! Kijk je mee naar een paar van mijn beauty favorieten van juli 2016?

 

OPI Gel Color (review)

Na een paar maanden OPI Gel Color dragen ben ik echt helemaal om, deze gel nagellak is geweldig! Zeker in combinatie met mijn acrylnagels die ik laat aanbrengen bij Unique (zie dit artikel). Inmiddels zijn mijn eigen, natuurlijke nagels behoorlijk lang en brengt Simone nog maar een heel dun laagje te versteviging aan. Op deze basis komt de OPI gel color nog beter uit en houdt de lak ook heel lang.

Ik ga eigenlijk iedere 2 weken naar Unique toe voor een nieuw laagje acryl en een nieuwe kleur OPI Gel Color, na een uurtje sta ik dan weer buiten met verse nagels. De kleur blijft tot mijn volgende afspraak echt perfect zitten, de kleur groeit wel uit maar blijft goed zitten zonder te bladderen of chippen. Ik ben echt groot fan!

Meestal kies ik voor een nude of neutrale kleur, dat is handig als ik zelf nog een andere kleur wil dragen in tussen de afspraken door. Dat kan natuurlijk gewoon, het is ook een prima basis voor andere nagellak en die blijft dan ook veel langer zitten dan anders! Love it! 

OPI Samoan Sand

OPI  Going my way or Norway

 

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance eye shadow palette (review)

Toen ik dit palette een tijd geleden zag bij andere bloggers/vloggers, was ik direct enthousiast, wat een mooie looks werden er gemaakt met dit palette. Ik vind de combinatie van mooie, neutrale kleuren met behoorlijk gedurfde tinten als rood, knalroze en oranje heel bijzonder. Jullie hebben in de review al kunnen zien dat het kwalitatief een prima palette is en ik kan dan na een paar weken, bijna dagelijks, gebruiken zeker nog eens keer beamen. Het is zeker het oogschaduwpalette dat ik het meeste heb gebruikt de afgelopen weken, zeker een echte aanrader.

 

Charlotte Tilbury Hot Lips Secret Salma (review)

 

Over de nieuwe Hot Lips van Charlotte Tilbury hebben jullie ook al kunnen lezen, die zijn heel erg mooi en fijn. Mijn favoriete kleur is de afgelopen weken zeker Secret Salma geweest, een combinatie tussen een neutrale taupe en een frisse donkerroze kleur. De kleur is heel fijn, want niet te fel maar ook niet saai en dat maakt het een ideale "everyday" kleur voor mijn lippen. De finish is mat, maar de lipstick draagt fijn en droogt mijn lippen niet uit. Ik heb inmiddels ook een nieuwe favoriet erbij: Super Cindy!

hier draag ik zowel Secret Salma lipstick als het Modern renaissance palette

 

NARS Orgasm blush (review)

Jaren geleden kocht ik mijn eerste Orgasm blush en wat was ik daar blij mee! In mei kocht ik een nieuwe, extra grote, Orgasm en sindsdien gebruik ik deze mooie roze/peach blush met shimmers weer heel erg vaak. Zo zie je maar, oude liefde roest echt niet! En ik vind de combinatie tussen NARS Orgasm en Charlotte Tilbury Secret Salma ook echt heel mooi, iedereen zou een Orgasm moeten hebben! ;-)

 

Sunday Riley Luna Sleeping night oil & Good Genes

Over dit duo ben ik heel enthousiast! De blauwe Luna Sleeping Night Oil gebruik ik iedere avond na het reinigen van mijn huid, het is een snel intrekkende olie waarvan ik 5 druppels verdeel in mijn handpalm en op mijn gezicht duw. Soms gebruik ik alleen deze olie en soms combineer ik deze met een serum, heel af en toe skip ik een avondje en gebruik ik iets anders. Mijn huid vindt die dus een heel fijn product,  een olie is dus prima te gebruiken in de zomer. 

Good Genes is een exfoliant, die ik een tijdje iedere dag heb gebruikt, maar toen ik meer buiten kwam, minder vaak ben gaan gebruiken. Niet omdat het niet beviel trouwens, maar wel omdat je huid van een exfoliant gevoeliger wordt voor de zon en ik moet al zo oppassen met de zon i.v.m. mijn pigmentvlekken, dat risico neem ik liever niet. Ik gebruik Good genes nog wel, maar dan 3 keer per week en ik combineer het altijd met een extra goede bescherming tegen de zon (het City serum van Supergoop, zie deze review). Dit duo krijgt binnenkort een eigen review, waar ik je ook meer vertel over de ingrediënten! Sunday Riley is nog niet in Nederland te koop helaas.

 

Philosophy Ultimate Miracle Worker multi-rejuvenating lightweight emulsion SPF25 (review)

Dit is mijn favoriete dagcreme van dit moment, de dunne emulsie is heerlijk in de zomer, zeker bij echt warm, plakkerig weer en ik vind het fijn dat ik direct 's ochtends al een bescherming van SPF25 heb. Mijn huid is momenteel in prima conditie en dat heeft zeker te maken met deze Ultimate Miracle Worker, de lijn van Philosophy die ideaal is voor de huid van 35plussers! Ook de andere producten uit deze lijn zijn goed en fijn, maar dit is zeker mijn favoriet.

 

Benefit Hoola Zero Tanless

Ik heb van mezelf al best een tintje en nu in de zomer wordt dat nog net even wat dieper van kleur, ondanks dat ik bijna nooit echt in de zon zit of lig. Toch gebruik ik graag deze vloeibare lichaamsbronzer van Benefit, het maakt mijn eigen huidskleur net iets dieper en mooier, maar blijft toch natuurlijk en is zeker niet over the top qua kleur.

Het is een donkerbruine gel die je met een speciale applicator (die verstopt zit in de dop) makkelijk verdeelt over je lichaam, ik doe meestal mijn benen en armen, soms ook mijn decolleté. Je krijgt een subtiel kleurtje, je ziet geen strepen en de gel droogt snel op, waardoor het helemaal niet afgeeft aan kleding. Het is waterproof, dus je hoeft niet bang te zijn dat je door zweetdruppels gekke vlekken gaat zien, de kleur houdt zelfs nog na een korte douche...haha! Natuurlijk gaat de kleur er wel af als je goed doucht met warm water & zeep! Oh ja, het is dus geen zelfbruiner, de volgende dag (of in de avond) heb je je eigen tintje weer terug.

 

Braun Silk-Expert IPL (eerste indruk)

Ik dacht altijd dat IPL niets voor mij zou zijn, ik heb niet zoveel haargroei en het lukt altijd prima het netjes bij te houden met mijn Silk-Epil of scheermesjes. So far so good, maar eigenlijk kon ik er niet zo goed over oordelen omdat ik nog nooit IPL geprobeerd had. Inmiddels wel, ik ben de Braun Silk Expert IPL aan het testen en ik ben echt om, wat een ideale manier om lichaamsbeharing in toom te houden, haha.

Ik heb het apparaat inmiddels 4 weken gebruikt op mijn oksels en mijn bikinilijn, ik merk echt dat mijn haartjes amper meer groeien, tussen de wekelijkse IPL behandelingen door, hoef ik het amper meer te scheren en epileren dat lukt al helemaal niet meer omdat het haar niet lang genoeg wordt.

Het is natuurlijk toch wel fijn, ik hoef nu echt amper meer te denken aan ontharen en dat bevalt me wel. De behandelingen zelf stellen echt niets voor, ik ben binnen 3 minuten klaar met het flitsen van mijn bikinilijn en oksels. Nog een voordeel, de haartje die teruggroeien zijn zachter en geven geen jeuk of irritatie. Ik ga zeker door met de IPL behandelingen!

 

Het is altijd best lastig om te kiezen, ik gebruik inmiddels zoveel fijne producten dat ik iedere maand wel een lijstje van 25 of 30 producten kan laten zien. Maar dat is misschien wat teveel van het goede? Ik ben in elk geval absoluut groot fan van de producten hierboven en ga ze zeker de komende weken en maanden ook gebruiken.

Heb jij nog een nieuwe ontdekking gedaan die je toevoegt aan je beautyfavorieten? En heb jij weleens IPL benandelingen ondergaan?

Deel dit artikel
Back to top