Blogs & Editorial

Photo diary van 1 & 2 augustus 2016 - wakker worden in Brussel & Kylie unboxing

Na een nachtje heerlijk slapen in Brussel hadden we helaas geen tijd om langer te blijven, erg jammer natuurlijk want ik heb in de korte tijd veel leuke winkeltjes en locaties gezien waar ik wel naartoe wilde. Maar goed, dat bewaren we voor een volgende keer! Bo en ik reden dus weer terug naar Nederland waar we aan de slag gingen met werken, privé dingen en natuurlijk - heel belangrijk - het unboxen van onze nieuwste Kylie Cosmetics bestelling! Kijk je mee naar mijn photo diary van 1 & 2 augustus 2016?

Het was een heerlijke ochtend om wakker te worden, de zon scheen lekker door de ramen heen...ook wel een klein nadeel, want uitslapen is er niet bij als het zo licht is. En in onze kamer in The Hotel waren geen gordijnen...ik heb ze niet kunnen vinden.

Gisteren droeg ik Mary Jo lipstick van Kylie Cosmetics en die krijg je niet zo makkelijk van je lippen en zoals je ziet ook niet zo makkelijk van de Clarisonic borstel. Het probleem is zo opgelost, een beetje Philosophy Purity made simple op de borstel en spoelen met warm water, schoon in no time!

En we kunnen alles weer inpakken, een nachtje & ochtendje is zo voorbij.

Het ontbijt werd in het restaurant van The Hotel geserveerd, dat uitkijkt op het parkje achter het hotel. Het is er heel sfeervol & gezellig, maar helaas werd het ontbijt toen we er 5 minuten zaten weggehaald....dat werd dus een kort ontbijtje.

Gelukkig kon ik nog wel iets pakken, haha...maar mijn bakje fruit was er niet bij vanochtend! En ja, we waren een beetje laat maar zeker niet te laat voor het ontbijt.

Op de 24e verdieping is nog een aparte Panoramo lounge, waar je in kunt als je op de bovenste verdiepingen logeert, daar kun je de hele dag door wat drinken, genieten van het uitzicht en bladeren door de vele, prachtige boeken. Hier kan ik wel een hele dag zitten!

Het was er rustig, dus Bo en ik hebben daar nog even een theetje & koffie gedronken, in de middag en avond kun je er ook hapjes vinden en er stond zelfs een wijntje & biertje klaar. 

Koffietafel boeken zijn prachtig om te hebben en door te bladeren, maar ze liggen bij mij thuis altijd maar in de weg, ze zijn zo duur en je kijkt ze amper in. Dat is meteen ook de reden om dit mooie Tom Ford boek niet te kopen, anders.....

Ook leuk, een boek over het design van parfumflesjes, hier wat bekenden uit de jaren 80 & 90, zowel Diva van Emanuel Ungaro, de geur van Paloma Picasso en Boucheron heb ik gehad....the memories!

Ik ben klaar met pakken en wacht even op Bo die nog in de lounge is, we moeten om 12 uur uitchecken.

Prachtig uitzicht! Deze foto is gemaakt door Bo, mooi hoor :-)

We wandelen, nadat we uitgecheckt zijn, nog even naar de overkant, stappen de Apple Store binnen om even te kijken naar bandjes voor de Apple watch en ik spot nog een leuk hoesje.

Maar ons doel is de Food Hall van Marks & Spencer, waar we wat lekkers halen voor de lunch thuis straks. Natuurlijk moeten er scones mee.

We rijden lekker snel naar huis, rond twee uur zijn we thuis en dan kan ik vrijwel direct weer door naar het ziekenhuis in Rotterdam. Sem en ik zoeken mijn vader op, het gaat gelukkig weer iets beter, maar het houdt niet over....

's avonds zijn we lekker thuis en is Ward er ook. Bo en hij hebben een "discussie" over het feit dat ze geen BFF's meer zijn op snapchat....dat kan toch niet? :D

En ik kijk een stukje van een documentaire over de bouw van het "nieuwe" World Trade Center in New York, over iets meer dan een maand ben ik daar weer en dat vind ik heel fijn.

Dinsdag gebruikte ik eens een keer de nieuwe nude Armani Eye tints die binnenkort uitkomen, ze doen hun werk goed!

En dit is mijn huidverzorging van vandaag : Guerlain Orchidee Imperial the eye serum, Sunday Riley Good Genes & Philosophy Ultimate Miracle worker fluid SPF25

En omdat het zo lekker & gezond is, ontbijt ik met havermout en blueberries <3

Nu komen ze ook nog eens uit Nederland en dat betekent dat ze nog lekkerder zijn dan anders, heerlijk zoet en sappig <3 vol anti-oxidanten en vitamines, perfecte snoepjes.

Hoi Good Luck Troll!

Wat een mooie nieuwe geuren brengt Jean Paul Gaultier uit binnenkort, het zijn Essence de parfums van zowel de Classique als Le Male geuren en ze ruiken heel chique, intens en mooi. 

En de postbode bracht weer een Kylie Cosmetics bestelling, inclusief factuur voor invoerrechten...stop daar eens mee joh! 

Toen ik mijn bestelling had gedaan zag ik dat ik per ongeluk 2 Maliboo lip kits had besteld, nou ja...geen ramp natuurlijk!

Maliboo is een bleke nude/taupe kleur, die heel mooi uitpakt, zelfs op mijn getinte huid. Maar ik denk dat de kleur voor Bo helemaal mooi zal zijn.

swatch van Kylie Maliboo liquid lipstick & lip pencil

En er zijn vier nieuwe glosses in dezelfde kleuren als de matte liquid lipsticks, ook leuk om te combineren natuurlijk.

swatches Kylie lipgloss: Posie, Exposed, Candy K & Koko K

Goede foto's van de lipglosses komen eraan, het was gisteren net te donker! Hier een voorproefje van Maliboo & Candy K gloss <3

 

Vandaag is het een beetje troosteloos weer, dus vind ik het niet zo erg om een beetje te werken en thuis om te ruimen. Maar het zonnetje mag ook best weer doorkomen, dat ziet er wel zo gezellig uit. Ik ga nu in elk geval even wat foto's maken voor reviews, er is werk aan de winkel. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top