Nieuws

Gigi Hadid is #TheGirl van Tommy Hilfiger & win 1 van de 5 flacons The Girl

Het half Nederlandse model Gigi Hadid vind ik één van de leukste modellen die er is momenteel, wat een prachtige, maar vooral ook vrolijke meid. Zijn het misschien toch haar Nederlandse roots zijn die haar zo leuk & spontaan maken? All American mode-ontwerper Tommy Hilfiger ziet in haar zijn "meisje", Gigi is het gezicht van The Girl, de nieuwe geur van dit modehuis. De geur is minstens zo sprankelend, vrolijk en fris als Gigi en jullie kunnen een flacon winnen. Doe je mee?

The Girl’ means being true to yourself and having fun while you’re at it. For me, that’s appreciating every moment, laughing at myself, and surrounding myself with everything that makes me feel happy.”

 

"The Girl staat voor authenticiteit, trouw blijven aan jezelf en tegelijkertijd veel plezier hebben in alles wat je doet! Voor mij betekent dit dat ik ieder moment in mijn leven waardeer, kan lachen om mezelf en mezelf probeer te omringen met alles dat me vrolijk maakt!"

Gigi Hadid

Duidelijk geînspireerd door de sprankelende, aantrekkelijke en vrije persoolijkheid van Gigi Hadid, is THE GIRL van Tommy Hilfiger knisperend en fris. De geur opent met een uitbarsting van groene peer, viooltjesblad en groene vijgenbladeren, om vervolgens door te gaan naar het fluwelen hart van jasmijnbloesem en zijdeachtige lelietjes-van-dalen. Cederhout en Cashmeran omhullen de geur, waardoor je de signatuur finish ruikt die staat voor Gigi's unieke gevoel van individualiteit en zelfzekerheid.

 

Tommy Hilfiger The Girl eau de toilette is vanaf nu te koop bij ICI Paris XL, voor een flacon van 30 ml betaal je EUR 30,00. 

Win 1 van de 5 flessen Tommy Hilfiger The Girl eau de toilette!!

 

  • Repost mijn Instagram post over deze winactie, die je hierboven ziet staan. Je kunt deze natuurlijk ook vinden op mijn Instagram @mrsbeautyscene. Je kunt daarvan een screenshot maken of de afbeelding hierboven opslaan.
  • Post deze foto op je eigen Instagram account, tag @mrsbeautyscene en zet er de volgende hashtags bij : #TheGirl #TheGirlXBeautyscene
  • Zorg dat je account niet op privé staat, omdat we de inzendingen anders niet kunnen zien. Haal het slotje er dus af zolang de wedstrijd loopt (t/m maandag 15 augustus 2016)

Extra kans maken?

 

  • Je kunt extra kans maken als je deze foto van mijn "girl" ofwel dochter Bo post op je eigen Instagram! Check haar Instagram (@bokado) of sla de foto hierboven op. Vergeet ook de hashtags #TheGirl #TheGirXBeautyscene niet te gebruiken, tag @bokado en zorg ervoor dat je Instagram niet op het slotje staat!

Deze post is gemaakt in samenwerking met Tommy Hilfiger

Volgende week kiezen Bo & ik 5 winnaars die een lekkere grote fles Tommy Hilfiger The Girl eau de toilette van 100 ml t.w.v. EUR 82,00 krijgen thuisgestuurd! Doe je mee?

Deel dit artikel
Back to top