Nieuws

Urban Decay - The Fall collection 2016

Vriendin Vivianne stuurde vorige week een berichtje uit San Francisco, de nieuwe hit bij Sephora was de nieuwe foundation van Urban Decay vertelde ze! Kijk, van dat nieuws word ik altijd blij, ik hou van fijne, nieuwe foundations en was dan ook in staat om direct een Sephora.com bestelling te doen. Toch besloot ik nog even te wachten, tenslotte ben ik over 4 weken ook in de USA en is het handiger om direct een goede kleur van de Urban Decay All Nighter Waterproof longwear liquid foundation te kopen. Gelukkig komt de Fall collection van Urban Decay ook naar Nederland....

 

De Urban Decay Fall collection 2016 bestaat uit een aantal nieuwe producten die heel interessant zijn, de producten komen ook naar Nederland en zullen vanaf 12 september 2016 exclusief te koop zijn bij ICI Paris XL. Kijk even mee wat eraan komt!

All Nighter Liquid Foundation EUR 36,50

Onze waterproof, olie-absorberende formule levert complete dekking die een hele nacht blijft zitten, met een moderne matte finish. Bereik dat geperfectioneerde effect waarvan je nooit had gedacht dat het haalbaar was – voor een huid die er geweldig uitziet en er zo uit blijft zien. Perfect voor nachtelijke avonturen of andere schandalige activiteiten, maar ook comfortabel genoeg om overdag te dragen. All Nighter Liquid Foundation bevat een grote hoeveelheid pigment (drie keer meer dan Naked Skin Liquid Makeup!) dus met een klein beetje kom je een heel eind. Het resultaat is prachtig! En met een gamma van 24 zorgvuldig samengestelde tinten vind je makkelijk jouw perfect match.

Naked Skin Color Correction Fluid EUR 24,70

Naked Skin Color Correcting Fluid van Urban Decay is een innovatieve, lichte formule die de teint direct corrigeert en verbergt de zichtbaarheid van kleine oneffenheden met als resultaat een stralende huid. Pak je meest vervelende schoonheidsfoutjes aan met vijf neutraliserende tinten:

  • GROEN – Groen bestrijdt de zichtbare roodheid van puistjes, bultjes en bloedvaten. Voor een subtiele correctie van algehele roodheid in het gezicht mix je de Color Correcting Fluid met een primer.
  • LAVENDEL – Maskeert een vale teint en neutraliseert de gele ondertoon in de huid.
  • ROZE – Verbergt donkere kringen, met name voor lichte huidtinten. Functioneert ook als highlighter voor een verhelderend effect.
  • GEEL – Perfect voor het verbloemen van paarsgekleurde donkere kringen of het creëren van een oplichtend effect voor donkere huidtinten.
  • PERZIK – Werkt goed om donkere kringen of plekjes, aderen en huidverkleuringen te verbergen. Ook ideaal voor blauw gekleurde donkere kringen die met name voorkomen bij donkere huidtinten.

Moondust palette EUR 50,00

Urban Decay introduceert het allereerste Moondust Eyeshadow Palette – volgeladen met acht nieuwe tinten. Dacht je dat jouw verslaving met glitterende oogschaduw zijn maximum al had bereikt? Wacht maar tot je ziet wat er allemaal in dit palette zit – het lijkt wel de glitterende regenboog van een meteorieten regen! Van Element (een prachtige perziktint met roze ondertoon) en Lightyear (een levendige, verzadigde kleur groen) tot Galaxy (rookachtig blauwgrijs). We gingen all out om een palette te creëren met onze meest spannende, unieke Moondust Eyeshadow ooit.

Perversion waterproof Fine-point eye pen EUR 21,00

De Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen sneldrogend, vlek- en uitloop-proof, met een geweldig (en intens zwart) kleurresultaat dat de hele dag blijft zitten.

Razor sharp liquid eyeliner EUR 21,00

Urban Decay introduceert de Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner – de ultieme tool voor makkelijke applicatie en strakke lijntjes. Of je nou houdt van superdun en subtiel of extreem en dik, ons precieze, fijne applicatiekwastje kan het allemaal. En dan hebben we het nog niet eens over onze geweldige formule. Razor Sharp levert optimaal kleurresultaat, droogt snel en blijft de hele dag zitten.

 

UD Pro Brushes

Een collectie van 29 kwasten die geschiky zijn voor het aanbrengen van foundation tot blush en van oogschaduw tot highlighter. Deze onmisbare make-up kwasten kunnen het allemaal. Toen we besloten om nieuwe make-up kwasten te introduceren wisten we dat ze perfect moesten zijn. Daarom vroegen we aan pro’s wat nou écht belangrijk is. Van onze eigen make-up artiesten en de teams in de winkels tot de grote namen die dag in dag uit make-up verzorgen voor fotoshoots. We hebben ze gesproken en gevraagd naar de kenmerken van de make-up kwasten die ze geweldig vinden (of juist niet) en de tools waar ze niet zonder kunnen. Nadat ze hun verlangens met ons hadden gedeeld zijn we gestart met de creatie van hun ultieme make-up kwasten wishlist. We brachten uren door met het finetunen en verbeteren van elk detail van deze make-up kwasten (we waren bijna bang dat ze nooit af zouden komen!).

Wil je make-up kwasten waar je jezelf goed over voelt, maar die er ook nog goed uit zien in je make-up kit? Onze UD Pro Brushes hebben ook een mooie geborstelde gunmetal behuizing, gemaakt van gerecycled aluminium. De superzachte synthetische haartjes zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Nog een pluspunt: synthetische make-up kwasten houden in het algemeen minder bacteriën vast dan poreuze make-up kwasten van dierlijk haar. Hierdoor zijn de UD Pro Brushes hygienischer en makkelijk schoon te maken.

Ik ben echt enorm nieuwsgierig naar de nieuwe foundation, de eerste reviews zijn meer dan veelbelovend! De gekleurde correctors passen ook helemaal in de make-up trend van dit najaar, vrijwel elk merk heeft wel soortgelijke producten of ze komen er nog aan. Het oogschaduwpalette ziet er lekker glitterig uit, dat is iets minder mijn smaak, maar als je graag voor een beetje opvallende ooglook gaat, dan zul je daar zeker blij van worden. En hoe mooi wordt het assortiment eyeliners en make-up kwasten van Urban Decay, dat is zeker een aanwinst voor de fijne make-up merk.

 

De Urban Decay Fall collection 2016 zal (volgens de planning) vanaf 12 september 2016 te koop zijn bij ICI Paris XL, de producten gaan deel uitmaken van het vaste assortiment. Ik denk alleen dat het oogschaduwpalette uiteindelijk wel weer zal verdwijnen. Ben jij nieuwsgierig naar de foundation of juist naar andere producten?

Deel dit artikel
Back to top