Blogs & Editorial

Photo diary van 19, 20 & 21 augustus 2016 - eindelijk Huda Beauty

Zo'n laatste weekend van de vakantie is altijd een beetje gek. Je kunt er nog wel van genieten, maar je weet ook dat het voorbij is (de vakantie dan) en dat doet soms even pijn, haha. Dit weekend stond in het teken van de laatste voorbereidingen voor Sem's nieuwe schooljaar, zoals het shoppen voor schoolspullen en ik kreeg ook iets leuks. Eindelijk lukt het me om een paar Liquid matte lipsticks van Huda Beauty te bestellen....dat heeft lang geduurd! Kijk je mee naar mijn photo diary van 19 t/m 21 augustus 2016?

Altijd zo leuk om te zien, de positieve interviews met Churandy Martina! En hij mag supertrots zijn, een vijfde plaats met een miniem verschil op de 200 meter bij de Olympische spelen is te gek!

Soms is Emo even speels en dit keer was een zakje lipsticks zijn prooi....snel afgepakt natuurlijk!

Tussen de middag had ik een zakelijke lunch bij Cafe/restaurant Engels in Rotterdam, deze Eggs royale of Benedict zijn echt zo lekker!

Daarna ging ik door naar de Brow Bar van Benefit, ik heb nog wat voor- en na foto's gemaakt die ik even in een apart artikeltje ga zetten. Het was in elk geval heel gezellig en Dayenne van de Brow Bar is een schatje en heel goed! Maak zeker een afspraak met haar als je in de buurt van Douglas Lijnbaan bent!

Schattig, Benefit heeft zijn eigen Tweezerman!

Ik liep terug door de Bijenkorf en daar kwam ik twee mooie jurken tegen, vooral van die op de linkerfoto ben ik groot fan. Ik denk alleen dat plooitjes niet zo'n goed plan zijn bij mijn curves....rechts is een jurk van Ted Baker.

Deze week deed ik een bestelling bij Cult Beauty, eindelijk waren de vloeibare lipsticks & lipliners van Huda Beauty op voorraad en daar was ik al heel lang benieuwd naar. Cult Beauty is een Engelse webshop, die geen verzendkosten rekent en je betaalt ook geen invoerrechten natuurlijk, check het hier: www.cultbeauty.co.uk

Eindelijk kwamen deze Kailijumei lipsticks binnen, ik geloof dat ik ze 6 weken geleden had besteld....ze zien er absoluut bijzonder uit.

Haha...die tekst op de achterkant, mijn lippen kunnen in elk geval niet meer smelten of vervagen.....

Yes, Trophy Wife is a winner! Zal ik de andere Huda Beauty producten ook laten zien?

Sem en ik gingen schoolspullen shoppen en doken daarna de broodjeszaak even in, lekker hoor!

Schatje is het toch ook!

Zaterdagavond had ik zin om te gaan strijken en dus deed ik dat zo'n 3 uur lang, onder genot van seizoen 5 van Once upon a time....ik wil zo graag dat seizoen 6 komt! Nog een maandje wachten.....

Kijk, ik aap gewoon mijn lunchgerecht na van afgelopen vrijdag, ook dit was lekker. Ik had alleen geen Hollandaise saus gemaakt, maar dat hoeft ook niet.

Deze is ook leuk! Is ook van Huda Beauty ;-)

En waar ben ik zonder highlighter? Helemaal nergens...deze is van Dior, zie de review van gisteren.

Eindelijk weer eens op de foto vastgelegd welke geur ik draag: Tom Ford Black Orchid eau de toilette. De fles is zo mooi, de geur heel sexy door "zwarte orchidee", tuberoos, truffel en patchouli.

Dit maakte ik voor Bo & Ward, pappardelle met paddenstoelen en het was heel lekker.

Yes, de MAC Viva Glam Ariane Grande 2 lipstick en lipglass zijn binnen, dit zijn de swatches op mijn arm...

En hier een preview, wel met een filter, de "echte" swatches komen later nog voorbij.

Dit kwastje is een aanrader om lipstick aan te brengen, al is het officieel een oogschaduwkwastje geloof ik: MAC 231 brush.

Na een review gaan alle producten terug in de doosjes en gaan ze mijn (voorlopige) archief in. Uit dat archief haal ik dan mijn persoonlijke favorieten en de andere producten gaan na een tijdje weg naar vrienden/familie en goede doelen.

Ik was alleen deze oogschaduw vergeten in mijn Dior Skyline review, dit is Diorshow Mono 184.

Dat is een pittig paars kleurtje met veel glitters, blijft wel goed op de huid zitten en is prima op te bouwen voor een smoky look. Ik heb deze kleur op de foto hieronder even snel aangebracht.

Dit is een screenshot uit een kort filmpje, dat nog op snapchat staat. Kun je de glitters wat beter zien!

 

Vandaag moet Sem zijn boeken gaan ophalen, wel pas vanmiddag dus kan hij nog even rustig aan doen. Morgen is het echter weer direct aan de bak in de twee klas van het gymnasium-TTO. Ik ga vandaag al mijn mail doorlopen, alles beantwoorden en vooral aan de slag met voorbereidingen voor de komende weken. New York...here we come (nog 1,5 week)! Fijne dag vandaag en succes als je vakantie ook voorbij is vandaag!

 

Deel dit artikel
Back to top