Reviews

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipstick & lipglass - swatches & review

Eindelijk mag ik de nieuwe MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipstick en lipglass laten zien! Soms moet ik zelf ook even geduld hebben om alle leuke, nieuwe en mooie dingen met jullie te mogen delen, dat wordt zo afgesproken. Maar wat in het vat zit....haha! Zijn jullie klaar voor de swatches van de MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipstick en lipglass die 9 september 2016 in de winkels ligt?

 

 

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipstick EUR 20,00 - orchid pink (matte)

 

Een behoorlijk felle, vrij koel hardroze lipstick met een matte finish. De textuur is zacht en vrij romig, zeker voor een matte lipstick en laat zich makkelijk opbrengen. De kleur is intens, de finish mooi mat (maar niet te mat) en de kleur blijft goed zitten! Zo'n felroze tint is behoorlijk opvallend, maar staat wel heel veel mensen erg mooi, ik vind het een koelere/coolere variant van een klassieke rode lipstick, roze is wat hipper.

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipglass EUR 19,00 - shimmering neutral mauve

 

Een semi-transparante mauve/roze lipgloss met heel fijne, witte shimmers. De kleur is mooi en neutraal, komt goed tot zijn recht als je deze combineert met een lippencil als basis. De lipgloss is fijn om te dragen, je voelt de shimmers niet zitten en de lipglass plakt ook niet zo erg. De geur is, zoals altijd bij MAC, heerlijk vanille-achtig. Deze kleur staat echt iedereen, ook de kleinste/jongste Ariana Grande fans!

swatches MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipglass & lipstick

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipglass met MAC Soar lippencil bij de lipcontouren en iets naar binnen vervaagd voor een scherpere/strakkere liplijn

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipstick - zonder basis, aangebracht direct vanuit de huls, één laagje

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipstick & lipglass 

 

Wat een fijne lipstick & lipgloss! Viva Glam Ariana Grande 2 lipstick is natuurlijk wel lekker fel en opvallend, het is heus een kleur die je nu goed kunt dragen. Zo'n koele roze kleur is heel mooi bij je zongebruinde huidje die je nu hebt en laat je tanden ook nog witter lijken. Win-win situatie! De lipglass is een prachtige mauve-nude tint die heel erg goed draagbaar is voor iedereen, je kunt deze iedere dag dragen zonder verveeld te raken, ik hou van dit soort tinten.

Jullie weten waarschijnlijk inmiddels wel dat de complete opbrengst van de verkoop van alle MAC Viva Glam producten naar het MAC AIDS fund gaat? Dat is natuurlijk een extra goede reden om deze producten te kopen. En natuurlijk zullen de fans van Ariana Grande helemaal blij worden van deze lipstick 

 

De MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipstick & lipglass zullen vanaf 9 september 2016 (altijd onder voorbehoud) te koop zijn bij alle MAC verkooppunten. Deze producten zullen enige maanden te koop zijn, maar verdwijnen uiteindelijk weer uit de winkels. Mis deze dus zeker niet en als Ariana Grande fan moet je deze cuties natuurlijk even gaan testen. Wat vind jij van de producten?

?>
Deel dit artikel
Back to top