Blogs & Editorial

Photo diary van 22 augustus 2016 - knalroze lipstick is gewoon cool

Gisteren was de vakantie echt voorbij, ik heb me aan de vele mails gezet die ik nog moest beantwoorden en Sem moest zijn boeken gaan ophalen. Overal merk je dat de drukte weer aan het toenemen is, er komen weer veel events aan en opdrachten moeten worden voorbereid. Geen probleem, ik heb er eigenlijk wel weer zin in. Toch maakte ik geen echt spectaculaire foto's gisteren, maar ik deel dan weer wel mijn outfit & makeup van de dag. Kijk je mee naar mijn photo diary van 22 augustus 2016?

Ik heb er zin in vandaag, dus trek ik mijn nieuwe By Malene Birger jurkje in oranje/bruin aan, heerlijk kleurtje en het zit zo lekker. Ik heb mijn zwarte suede schoenen van Zara aan, maar ik ben nog op zoek naar zoiets in het bruin.

Mijn make-up van vandaag met o.a. de vernieuwde Guerlain Lingerie de Peau, het Becca Jaclyn Hill Champagne Pop Palette en de bronzer van Tom Ford.

Op mijn lippen nu: Charlotte Tilbury Hot Lips Super Cindy <3

Sem mocht een nieuwe tas uitzoeken bij Eastpak en ging voor deze creepy tas met ogen.....ik moet heel erg denken aan Game of Thrones.

Voor de lunch maak ik wat tonijnsalade die gretig wordt opgesmikkeld door Bo & Ward....ik heb ook nog een beetje, haha.

In de vakantie wordt er altijd uitgebreid geluncht hier thuis, vandaag is het Sem's laatste thuislunch voorlopig, morgen moet hij weer naar school. Eerst boeken halen, Bo brengt hem even.

Wat een mooie accessoire is dit, ik geloof dat ik deze al eerder heb laten zien, het is een Dior lipstickhouder die ik kreeg ter introductie van het vernieuwde assortiment Rouge Dior. Zijn jullie benieuwd naar een aantal nieuwe kleuren? Ik kan ze reviewen!

Deze geur vind ik steeds fijner worden, Fleur09 van Maria Christofilis, vol met tuberoos en een tikje "dirty". Ik begreep alleen nog steeds niet waarom er zo'n groot, kwetsbaar (maar wel mooi) flesje bij zit naast dit vierkante flesje? 

Omdat ik vanochtend mezelf helemaal ingesmeerd heb met Orange Blossom body creme van Jo Malone, kies ik voor een van mijn favoriete geuren: Jo Malone Intense Iris & White Musk. Jammer genoeg is deze niet meer te koop, het is een briljante poederige geur...gelukkig kan ik nog wel even vooruit.

En gisteren heb ik ook foto's gemaakt van de nieuwe MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick & lipglass, dit is een combinatie met de Soar lipliner.

De lipstick is wel heel mooi, zo'n kleur past wel heel goed bij een beetje getinte huid, ideaal voor nu vlak na de vakantie! Hebben jullie de review al gezien?

Zo! Getest! Ik heb trouwens mijn ringlicht weer eens gebruikt en dat geeft wel heel mooi licht, vinden jullie niet?

 

Vandaag ga ik door met mijn mailbox leegmaken, ga ik wat telefoontjes plegen en probeer ik veel foto's te maken voordat het te warm & zonnig is. Want het weer werkt niet echt mee tijdens de eerste school/werkdagen na de vakantie, al is het zonnetje natuurlijk altijd fijn. Ben jij alweer gestart? Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top