Blogs & Editorial

Photo diary van 23 augustus 2016 - swatches MAC It's a strike

Als je nog vakantie hebt en in Nederland bent, dan tref je het deze week nog behoorlijk, wat een lekker zomerweer! Moet je weer naar school of werken, dan is het best een beetje afzien. Ik werkte gisteren mijn mailtjes weg, maakte flink wat foto's, maakte pakjes open en liet op snapchat wat swatches zien van producten van de MAC It's a strike collectie. Kijk je mee naar mijn photo diary van 23 augustus 2016?

Vandaag ga ik deze producten testen: het Clinique Even Better clinical dark spot corrector & optimizer en de Sisleya Le teint foundation.

Sem gaat naar school! Hij wilde geen korte broek aan.......daar had hij natuurlijk 's middags spijt van.

Emo ligt op zijn favoriete plaatsje, onder de tuintafels op de kussens. Omdat hij er altijd op ligt moet ik de slopen vaak wassen, vandaar dat ze er nu niet omheen zitten (inmiddels weer wel).

Ja, wat een heerlijk weer, daar worden we toch allemaal vrolijk van?

Ik werk liever gewoon binnen, met de deuren open, maar ontbijten doe ik wel graag even in de tuin, die dan nog lekker koel is. Ik ga voor crackers met avocado en Asrael houdt me gezelschap.

Ik heb natuurlijk OPI Gel color op mijn nagels, maar lak ze regelmatig in een ander kleurtje. Nu haalde ik die er weer even af met deze zalig ruikende (echt!!!) nagellakremover van Essence. Dit is echt fijn spul!

30 graden of niet, het nieuws over de kerst make-up collecties van Essence lag gewoon in de bus, moeilijk voor te stellen dat dit er ook alweer aankomt. We moeten nog wel even wachten natuurlijk, in november 2016 in de winkels.

Dit ziet er spannend uit! Mooi masker trouwens en het zit ook nog fijn. En die lipstick is top!

Maybelline brengt mooie, matte lipsticks in donkere, intense kleuren uit deze herfst, heel stoer. Maar hoe gebruik je de matte witte lipstick nu?

Aha, als basis onder de donkere kleuren of in combinatie daarmee voor een ombre effect. Ik ben benieuwd of dat werkt, ik ga het eens uitproberen.

Mac Factor brengt ook nieuwe, rode lipsticks uit, maar ik vind het altijd zo jammer dat hun verpakkingen zo gedateerd en een tikje goedkoop ogen en vooral aanvoelen. En dat terwijl de producten echt niet goedkoop zijn.

Kijk, de verpakkingen van andere merken als Essence, Catrice en Maybelline zien er toch veel moderner en beter uit? En die zijn zelfs nog goedkoper....ik zeg: huur een nieuw designteam in Max Factor.

The Body Shop krijgt nieuwe oogschaduwpalettes, je kunt de kleuren er ook uithalen en vullen met andere kleuren. Natuurlijk is er ook weer veel aandacht voor de natuurlijke ingrediënten in deze Down to earth palettes, zijn jullie er benieuwd naar?

Lekker, Molton Brown Ginger Lily Aroma Reeds, een zachte, poederige geur die het perfect doet met dit warme weer.

Ik ga vandaag verder met de swatches, maar de foto's van de Huda Beauty matte lipsticks heb ik al gemaakt, ze zijn echt erg fijn.

Liefde voor Philosophy en dan vooral voor Purity made simple, die ik na jaren nog steeds iedere dag gebruik.

Dit soort hydraterende sprays zijn natuurlijk zalig met warm weer, ik heb eigenlijk altijd wel een van deze sprays in mijn tas als ik weg ga...heerlijk verfrissend voor tussendoor. Je houdt er je make-up ook mooier mee en het voelt fijn, mijn favoriet is de Hydra Beauty Essence Mist van Chanel, maar de andere varianten zijn ook lekker.

Even een paar swatches laten zien, een hele review vind ik niet nodig voor deze MAC It's a strike collectie, jullie wel? Deze matte Bowl me over lipstick en Cremesheen glass Perfect frame zijn mooi paars/donkerrood van kleur en ideaal voor de herfst.

Goed gepigmenteerd!

De oogschaduw 300 Game vind ik geweldig, die ga ik zeker vaker gebruiken en ik moet nog even zien hoe ik Bowlarama kan gebruken, zo'n kleurtje is ook weleens leuk in combinatie met wat minder opvallende kleuren.

De pigmentatie is ook prima, al is 300 Game wel een beetje stroef omdat het een matte finish is.

 

Vandaag wordt opnieuw warm, ik heb een filmpje op te nemen, moet wat foto's maken en vooral veel mailen en bellen. Prima te doen natuurlijk, maar ik ga wel eerst filmen voordat het echt warm wordt. Mailen kan prima in de schaduw van de parasol vanmiddag! Geniet van deze dag!

Deel dit artikel
Back to top