Blogs & Editorial

Photo diary van 24 augustus 2016 - parfum van Charlotte Tilbury & moois van Chanel

Gisteren kwamen er een paar mooie pakketjes bij me binnen, waarvan ik echt heel blij werd. Hadden jullie al gehoord dat Charlotte Tilbury een parfum heeft? Die is echt heel speciaal en ik vertel je in deze photo diary waarom ik dat vind. Ook nam ik een kijkje in de nieuwe schoolboeken van Sem, ik kan je vertellen dat Grieks leren echt niet meevalt! Kijk je mee naar mijn photo diary van 24 augustus 2016?

Hoe mooi is Trophy wife van Huda Beauty wel niet?

Charlotte Tilbury heeft voor het eerst een eigen parfum, Scent of a dream! Deze geur zal vanaf 5 september 2016 ook te koop zijn bij De Bijenkorf in Amsterdam (en in hun online shop), in de webshop van Charlotte Tilbury is deze al te bestellen. Het is een zgn. Fleurotic, een behoorlijk sexy, maar toch lichte bloemengeur met o.a. citroen, perzik en zwarte peper in de top en tuberoos, jasmijn, viooltjes en patchouli in het hart Ik ben het meest fan de geweldige basisnoten zoals ISO E super (hallo Molecule 01), Ambroxan (Molecule 02), lichte houtsoorten en amber. De geur blijft heel goed om mijn huid hangen, gisteren sprayde ik één keer op binnenkant van mijn arm en ik rook Scent of a dream echt de hele dag door.

Het is echt een goed parfumjaar! Boy & No. 5 L'Eau zijn ook erg lekker, ik kan soms echt niet kiezen welk parfum ik moet gaan dragen...teveel keuze!

Dat probleem heb ik momenteel ook met mijn lipsticks, ik heb zoveel moois! En nu stuurde Chanel ook weer iets fijns op......binnenkort meer, nog heel even geduld!

Kijk, een cabrio rijden is echt leuk, zeker in de zomer, maar als het meer dan 35 graden is, dan is zo'n open dak meer afzien dan genieten. Tja, je moet ergens over klagen....

Hier werken toch wel heel gelukkige mensen denk ik, in de supermarkt is het echt heerlijk toeven momenteel. Ik heb het idee dat mensen extra lang doen over hun boodschappen om maar langer te kunnen genieten van de airco.

We drinken hier thuis weinig frisdrank, alleen zijn de kids wel fan van ijsthee, mits die niet te zoet is. Deze Earl Grey Jasmin is blijkbaar nieuw en ging mee omdat Jasmin de tweede naam van Bo is. De smaak was niet zo speciaal....

even wat eten maken, ik heb geen zin om te barbecuen, want ook dat is zo warm. Dan maar iets kouds maken, springrolls met garnalen en ook een variant met geroosterde kip.

Lekker dippen in een sausje en klaar ben je!

Yoshi is altijd een elegante kat, maar helemaal als ze zo ligt, ze is net de Sfinx.

En later werd er ook nog een vergadering gehouden, half op de straat......rare beesten ook.

Het blijft lang warm en ik ga lekker nog even buiten zitten met een koffietje en mijn ipad om te lezen, dat is net iets lekkerder dan binnen bij de ventilator. Ik werd wel gestoord ;-) door heel veell egels op weg naar hun eten in onze tuin, haha.

Sem zit nu in de tweede en dat betekent dat hij verschillende nieuwe vakken heeft zoals Duits, Physics en Grieks. Met Duits en Physics kan ik hem helpen, maar met Grieks niet hoor.....misschien moet ik maar mee gaan leren?

 

Sterkte met de warmte vandaag, pas je als het kan zoveel mogelijk aan en drink voldoende water! Ik zet mijn werk vandaag ook even op een lager pitje, ik loop namelijk al een tijdje rond met keelpijn en de warmte & airco doen dat geen goed. Morgen weer een dag!

Deel dit artikel
Back to top