Nieuws

Zo haal je waterproof & langhoudende make-up er snel af + winactie

Hoor jij bij de 1 op de 4 vrouwen die iedere week minstens één keer met make-up op in bed duikt? Dan moet je zeker even kijken naar de video die gemaakt heb in het kader van de Schone gezichten week van Garnier. In de video laat ik je zien dat je snel, makkelijk en doeltreffend je make-up kan verwijderen, zelfs de meest hardnekkige, waterproof en langhoudende make-up. En als je ook nog meedoet aan de winactie, maak je kans op 1 jaar lang Garnier producten voor een schoon gezicht. Kijk snel verder.....

Met het Garnier Micellaire water met olie haal je zelfs hardnekkige en behoorlijk waterproof make-up weg, zoals je in de video ziet. Kun je de video niet zien, klik dan hier.

 

1 op de 3 vrouwen reinigt haar gezicht niet goed

Uit een onderzoek dat Garnier heeft gehouden blijkt dat in Nederland 1 op de 3 vrouwen hun gezicht alleen reinigt met kraanwater en in sommige gevallen reinigen ze de huid helemaal niet! Dat is een slechte zaak, want ik denk dat iedereen toch wel weet dat het schoonhouden van je huid belangrijk is om een gezonde huid te behouden.

38 % van de vrouwen die de huid niet (of alleen met kraanwater) reinigt, geeft aan dit niet te doen omdat ze geen make-up dragen. Ik snap het, want het lijkt dan net of je niets op je huid hebt, maar niets is minder waar. Je huid wordt gedurende dag toch altijd vies, doordat je je huid aanraakt met je handen (of je telefoon) en door het vuil wat onzichtbaar in de lucht rondzweeft. Maar je huid produceert zelf ook afvalstoffen zoals dode huidcellen die op je huid blijven liggen als die niet gereinigd wordt. Water haalt maar 65 % van de vuil en vettigheid van de huid, dat is dus zeker niet voldoende.

1 op de 4 vrouwen slaapt minstens 1 keer per week met make-up

OK, we hebben het allemaal weleens gedaan, met een gezicht met make-up in slaap gevallen. Misschien na een heftige nacht stappen of als je een nachtje met je kind hebt opgezeten omdat het ziek is of misschien omdat je gewoon te moe was om je make-up te verwijderen. Dat is natuurlijk niet verstandig, maar het kan nu eenmaal weleens gebeuren. Toch gebeurt het bij 1 op de 4 vrouwen minstens één keer per week....25 % van de vrouwen vallen dus 1 of meer keer per week in slaap met make-up op hun gezicht. Dat is echt niet goed! 

Natuurlijk begrijp ik het als je moe bent of uitgeput, maar er zijn tegenwoordig heel veel producten te vinden die snel en doeltreffend je make-up verwijderen, echt binnen een minuutje. Dat moet toch iedereen wel kunnen vrijmaken? Tenslotte sta je 's ochtends misschien wel behoorlijk lang voor de spiegel om je make-up aan te brengen, waarom dan niet even een paar minuutjes vrijmaken om je make-up in de avond ook te verwijderen?

Schone Gezichten Week

Je huid schoonmaken is dus heel belangrijk en daarom heeft Garnier de week van 29 augustus t/m 4 september 2016 uitgeroepen tot Schone Gezichten week!

Als je in deze week een foto plaatst van jouw schone gezicht met de hashtags #schoongezicht en #garnier erbij op Instagram dan maak je kans op 1 van de 50 pakketten t.w.v. EUR 100,00 waarmee je een jaar lang een schoon gezicht krijgt (let op dat je account op openbaar staat, anders ziet Garnier je inzending niet). Als je de winnaar van zo'n pakket bent, dan heb je al helemaal geen excuus meer om met make-up op naar bed te gaan, doe dus zeker mee!!! Ik trap af!!!

Meer informatie over Garnier vind je hier.

Dit is mijn schone gezicht in de ochtend, klaar voor mijn huidverzorging en make-up! Doen jullie ook mee met de winactie van Garnier? 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Garnier

Advertisement
Deel dit artikel
Back to top