Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van augustus 2016 (New York shopping list)

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Jo Malone Basil & Neroli scented candle - de geurnoten in deze nieuwe Jo Malone parfum zijn helemaal "up my alley", ik ben zo gek op neroli dat dit vast mijn nieuwe favoriete geurkaars wordt.

Bobbi Brown City collection eye & cheek palette New York $ 65,00 - wat grappig, een palette over New York!

Bobbi Brown The Nude Library 25th anniversary eyeshadow palette $200,00 - dit is niet echt een item voor mijn wishlist, ik heb volgens mij de meeste palettes al in mijn stash, maar dit is wel een geweldig item voor een echte Bobbi Brown fan.

Kylie Cosmetics Love Bite, Dirty Peach & Brown Sugar Lip Kits $ 29,00 per stuk - nieuwe kleuren, Dirty Peach lijkt me een beetje te oranje, maar ik wil Love Bite zeker nog een keer bestellen.

Marc Jacobs Beauty Air Blush soft glow duo Flesh & Fantasy $ 42,00 - volgens reviews moeten dit geweldige blushes zijn en dat geloof ik absoluut, Marc Jacobs maakt echt goede makeup!

Victoria Beckham Estée Lauder collectie - vanaf 13 september 2016 te koop bij o.a. Bergdorf Goodman (mijn pre order is geplaatst)

Charlotte Tilbury Hot Lips Holder EUR 22,00 - deze lipstickhouder ziet er zo leuk uit!

Charlotte Tilbury Legendary Muse eyeshadow palette EUR 50,00 - dit lijkt me wel een mooi, glanzend pallete, misschien kan ik eerst nog even wat swatches vinden voor ik het ga bestellen/kopen?

Hourglass Vamish Seamless Finish foundation stick $ 42,00 - een zeer dekkende, lichte foundation die je niet ziet op je huid en als concealer kan gebruiken. Die wil ik zeker eens gaan testen en ik hoop dus ook de goede kleur te kunnen vinden, is handiger dan online zoeken.

Kat von D. Lock-it concealer creme $ 26,00 - de Kat von D concealer wordt door heel veel mensen de hemel in geprezen, maar persoonlijk vind ik het effect niet mooi, het is wel dekkend maar ook heel zichtbaar op de huid (zie ik bij anderen). Ik wil dus weleens kijken of deze beter is?

Tom Ford Lip contour duo $ 53,00 - dit is best handig, het is dus 1 pen met daarin een lippencil en dekkende lipstick

Bare Minerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor $ 18,00 - deze liquid lipstick zijn volgens Vivianne de hit in de USA en overal uitverkocht. Eens kijken of ik ze wel kan vinden, ik wil ze zeker eens testen.

 

Van mijn wishlist van juni heb ik inmiddels de Kaijumell lipsticks binnen, ik zal ze nog wel een keertje laten zien. De Ginger & Kirsten lip kits van Kylie Cosmetics zijn onderweg en verwacht ik elk moment. En ik heb eindelijk een paar Huda Beauty Liquid Matte lipsticks binnen, die staan echt al maanden op mijn wishlist. Voor de Becca blush/highlighter duo's ga ik zeker even in New York kijken. Daar ga ik over 2 weken naartoe, dus deze wishlist is in principe ook mijn shoppinglijst voor New York. Haha...je kunt je misschien voorstellen dat dit artikel nog veel langer had kunnen zijn, ik ben benieuwd wat de buit gaat zijn!

 

Wat staat er op jouw beauty wishlist momenteel?

Deel dit artikel
Back to top