Blogs & Editorial

Photo diary van 25 augustus 2016 - bloedhitte, jacuzzi & musthave MAC pigment

Dat het warm is vandaag hoef ik jullie niet te vertellen, maar ik laat jullie wel zien hoe ik zo'n warme dag door ben gekomen. Dat lukt op zich wel, mede doordat ik de jacuzzi heb gevuld en dus lekker bezig was met koud water. Maar ik heb ook nog wat werk verricht en toen vond ik een pigment van MAC dat ik echt aan jullie wil aanraden. Kijk je mee naar mijn photo diary van 25 augustus 2016?

Van de Art Sticks van Bobbi Brown ben ik nog steeds fan, deze mega potloden zijn super gepigmenteerd, lekker romig en hebben een matte finish. Sunset Orange is mijn favoriet, ik heb er zelfs twee.

Kijk maar!

Mijn outfit, een zwart jurkje van Vanilla en schoenen van Burberry.

Ontbijten in de tuin met een latte en crackertje me filet, er had eigenlijk nog wat rucola op moeten liggen maar dat was ik vergeten.

Dit is een fijne tip, dit MAC Vanilla pigment zou iedereen echt moeten hebben!

Het is heel fijn gemalen poeder, dat je gebruikt als oogschaduw, highlighter of gemengd met een lipgloss of lipstick, je kunt er zoveel kanten mee op. Dit is een travel size/mini, normaal koop je het in een groter potje.

De kleur en glans is prachtig, een warme, vanille kleur met ook een tikje perzikroze er doorheen, echt heel mooi en je doet heel lang met een potje.

Hier heb ik vanilla pigment op als highlighter!, het geeft een mooie, warme glow die niet teveel glanst, een beetje fluwelig.

Sem wil vaker vegetarisch gaan eten, dus kiezen we vanavond voor falafel!

Het is dus echt warm vandaag, zowel binnen als buiten.

Ik was op zoek naar een luchtig, wit sneakertje om mee te nemen naar New York. Ik hou van op hakken lopen, maar in de stad is dat niet altijd handig. Daarom nam ik vorig jaar vaak een paar sneakers mee om aan te doen als ik echt ging wandelen, deze witte Roshe Run van Nike zijn licht en makkelijk mee te nemen.

Sem moest ook nog een paar nieuwe schoenen en wilde eindelijk een keer Nike's, deze Huaraches koos Bo uit omdat Ward en zij deze ook al hebben....lekker origineel. Wel handig, Sem heeft dezelfde maat als mij en als hij er uit groeit kan ik ze nog aan, haha.

Dit is zo lekker, een piadine met parmaham, mozarella en rucola voor lunch....natuurlijk met een beetje truffelpesto.

Als je een zwarte, dikke kat bent heb je het heel warm, gelukkig zijn er best koele, schaduwplekjes te vinden in de tuin maar soms ook gewoon op het terras onder de parasol.

Even espresso maken voor de tiramisu van vanavond, lekker als die van Illy is.

Echt, vegetarisch eten is ideaal als je buiten eet, er komen geen vliegen op af en dat is echt wel anders als je bijv. aan het BBQ'en bent. 

We zitten tot laat in de tuin en steken maar een geurkaars aan, wel zo lekker. Sem maakt zijn huiswerk dus bij kaarslicht, deden de oude Grieken tenslotte ook aldus Sem...haha.

De jacuzzi is vandaag weer gevuld, lekker hoor met zulk weer. Ik had er graag in gegaan, maar heb al een paar dagen keelpijn, dus heb ik vandaag geskipt....morgen misschien.

 

Vandaag is weer een warme dag, al schijnt het iets koeler te worden. Ik heb een afspraak met Vivianne vanmiddag en ik moet mijn lievelingsschoenen naar de schoenmaker brengen....en ik heb veel werk liggen. Even doorzetten dus! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top