Blogs & Editorial

Photo diary van 26, 27 & 28 augustus 2016 - 100.000 abonnee's voor Bo & Roy

Wat was het een zenuwslopend weekend bij ons thuis! Het YouTube kanaal van mijn dochter had bijna 100.000 abonnee's en dus hebben we met zijn alleen met spanning de tellers in de gaten gehouden. Wat ben ik toch eigenlijk trots op mijn kids, ze doen het allebei supergoed en om eerlijk te zijn is dat voor mij het belangrijkste wat er is. Kijk je mee naar mijn photo diary van 26 t/m 28 augustus 2016?

Soms heb je weleens dingen in je kast hangen die leuk zijn, maar je toch nauwelijk aantrekt. Dit jurkje links is net iets te kort en dus trek ik het niet aan....en ja, wat moet ik er dan mee doen?

Emo ligt met dat warme weer lekker buiten te slapen, gelijk heeft hij...een stuk koeler in de nacht dan binnen.

Hoe mooi is Trophy Wife van Huda Beauty?

Ik las een stuk over colour correcting en volgens de schrijver is colour correcting het nieuwe contouren....niet dat het hetzelfde is natuurlijk, maar het wordt de nieuwste trend. Toch denk ik dat het niet zo ver zal komen, niet iedereen heeft tenslotte iets aan colour correcting. Wat denken jullie?

Ik moest even naar de schoenmaker en vriendin Vivianne heeft nog vakantie, we doen dus even een snelle lunch op een terrasje. Eerst een latte!

En dan een grilled cheese met kip, die best lekker was maar niet heel speciaal. Natuurlijk was het wel gezellig!

En ik pik Sem even op, die is al vroeg klaar van school.

Het is nog steeds warm en dus duiken Bo en Sem lekker de jacuzzi in, Bo moet natuurlijk wel even snapchatten en ik doe even mee...haha.

Bo en Sem zijn schatten, maar ze pesten elkaar momenteel behoorlijk vaak...krijg je ervan als ze 19 en 12 zijn....maar goed, ze kunnen ook wel lief zijn!

Yes, mijn schoenen zijn al binnen, nu even inlopen voor ze meegaan naar New York.

Fijn, de Essie Gel couture gelnagellak (die je zonder lamp gebruikt) komt ook naar Nederland, officieel vanaf 1 september 2016 te koop. 

Geen zin om te koken vandaag, dus gaan we voor een pizza in de tuin....lekker!

Dit is wel een schattig kleurtje, Touch Up van Essie Gel Couture.

En ik krijg een pakketje van Kiko binnen, met daarin de nieuwe Neon Noir collectie. De verpakkingen zien er chique uit, ik ga eens testen.

Wat een mooie blush & oogschaduwpalette, ziet er echt goed uit. Leuk dat er ook steeds meer winkels in Nederland komen van dit Italiaanse merk. Heb jij weleens producten gebruikt van kiko?

Contouren met dit palette! Lekker cremig en de highlighter heeft een mooie glow.

Op snapchat is een filter met een roze zonnebril, ik heb bijna dezelfde...wat een toeval!

Wandelend door de tuin kom ik deze kikker tegen die mijn pad kruist. Kus geven of toch maar niet?

De parasol is ingeklapt en nu schuilt Dropje er half onder? Geen idee waarom, maar blijkbaar is het een leuk plekje en zit ze er als ze er de kans voor krijgt.

Ginger van Kylie Cosmetics is binnen, nu nog wachten op Kristen en dan ga ik een artikel met swatches maken.

Wat een beauties zijn dit toch, uit de MAC Chris Chang collectie die volgens mij allang helemaal uitverkocht is. 

Even foto's maken van de MAC Star Trek collectie....

"Beam me up, Scotty!"

Wat is het spannend vandaag, vanochtend nog 99.000 abonnee's en aan het eind van de middag komt het echt heel dichtbij, ik steun Team ATG ook even met een filmpje en foto op snapchat.

Even mijn badkamer een beetje schoomaken (krijg je al de hulp op vakantie is) en dan zie ik eigenlijk pas hoeveel kwasten ik heb....teveel!

Dit zijn zeker mijn favoriete haarstyling producten: Moroccanoil hairspray, Smoothing Lotion, Treatment, Oribe Maximista, Kardashian beauty Blow dry cream en Batiste XXL volume dry shampoo (de oude versie).

En deze is ook onmisbaar, mijn Clarisonic, deze gebruik ik echt iedere avond! Wie nog meer? 

Rond 8 uur in de avond is het echt zover, het YouTube kanaal Allthesegamez van Bo en BFF Roy gaat over de magische grens van 100.000 abonnee's. Ik ben zo trots op die twee kanjers! Gefeliciteerd. Oh ja, heb je kids die van gamen houden, neem dan zeker even een kijkje, ze maken zulke leuke video's. 

 

Vandaag heb ik een prive afspraak samen met mijn moeder, ga ik snel wat foto's maken voor een review die snel online komt en mag ik thuis nog wat gaan schoonmaken....fijn he? En tussendoor werk ik ook nog, haha. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top