Blogs & Editorial

Photo diary van 29 augustus 2016 - VMA's & nude outfit

Het is aftellen voor me, over 10 dagen ben ik al in New York en daar heb ik zoveel zin in. Zeker als ik gisteren de foto's en video van de VMA's gezien heb, die ook in New York werden uitgereikt. Drake en Rihanna hadden er weer een heerlijk awkward momentje en Beyonce nam een bijzondere accessoire mee....of toch niet? Mijn make-up was vandaag trouwens "on point", dat is ook weleens lekker. Kijk je mee naar mijn photo diary van 29 augustus 2016?

MAC Whirl lipstick is geweldig mooi, ik was dan ook blij toen ik deze van de Brooke Candy nog tegenkwam, die ga ik opdoen vandaag!

Er is ook een Whirl lipliner, maar die kon ik niet vinden dus pakte ik Morning Coffee lip pencil erbij en die combineerde ook prima met Whirl lipstick.

Mijn foundation is een mix van Becca & Charlotte Tilbury, ik heb Laguna bronzer van NARS gebruikt en de Strange New World van MAC als blush.

dit dus!

Deze foto van een blogger kwam ik tegen op de Instagram van Tarte Cosmetics en ik was nogal in shock van het formaat/de lengte van haar wenkbrauw. Op de foto lijkt deze wel de helft van haar gezicht in te nemen. Het is een prachtige meid, haar make-up is flawless en over smaak valt te twisten, maar wat mij betreft is dit echt een gevalletje "too much"(kan ook iets teveel photoshop zijn overigens). Ze is niet de enige trouwens, ik zie echt veel megabrows tegenwoordig en dan kan ik gewoon niet meer naar iets anders kijken. Het is net zoiets als je lippen voller tekenen met lippotlood, dat is alleen mooi als het toch nog natuurlijk is vind ik....

Haha, dit soort dingen stuurt Sem naar mij, er zijn zoveel leuke dingen te vinden over en van Game of thrones! En ja, zo sta ik ook regelmatig in de supermarkt, het blijft een zoektocht naar de perfecte avocado.

Rihanna & Drake bij de VMA's vannacht, hij was zo lief tegen haar en zij wist even niet wat ze ermee aan moest geloof ik....altijd awkward zo'n situatie.

Beyonce was de grote winnares van de VMA's en dat is wat mij betreft helemaal terecht. Beyonce nam dochtertje Blue Ivy mee op de rode loper (in een prinsessenoutfit) en dat zag er natuurlijk heel lief uit. Maar aan de andere kant, een kind is toch geen mode-accessoire? Ik weet niet of ik het nu schattig of verkeerd moet vinden? 

Mijn outfit van gisteren met een jurkje van By Malene Birger, een vest van Patrizia Pepe, schoenen van Zara en een tas van L.K. Bennett. Nude on nude...

Hier heb ik zo'n zin in, de eerste Pumpkin Spice Latte van het jaar en ik denk dat ik die ga drinken in the place to be.....

.....New York! Daar ben ik over 10 dagen en ik heb er zo'n zin in, we logeren de eerste dagen in het W Union Square hotel en dat ligt in zo'n leuke buurt. Aftellen dus!

Strijken...al had ik geen zin om alles wat er lag te strijken, dus hield ik het even bij wat outfits voor Bo & Sem.

 

Vandaag ga ik veel mailen en bellen, moet ik nog een taart regelen voor Bo en ga ik aan de slag met wat reviews. Ik zal ook waarschijnlijk ook wat "vloggen" via Instagram stories en/of Snapchat. Check dat dus eventueel ook als je meer wilt zien! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top