Blogs & Editorial

Photo diary van 30 augustus 2016 - Kylie Lip Kits in een Nederlandse winkel & meer Huda Beauty

Jullie horen mij regelmatig enthousiast zijn over de Lip Kits van Kylie Cosmetics, maar horen mij ook mopperen over de lastige verkrijgbaarheid en hoge invoerrechten. Het was dan ook wel grappig om gisteren een snapchat te krijgen uit een Nederlandse winkel, waar de Kylie Lip Kits gewoon te koop zijn. Wist je dat? Kijk even mee naar mijn photo diary van 30 augustus 2016!

Wakker worden zonder een koffie is natuurlijk lastig, ik moet het espresso-apparaat dus maar snel vullen!

Ik ontbijt tegenwoordig altijd met de dunne volkorencrackers met pompoenpitten van AH, die zijn zo lekker! Vandaag met Leerdammer light kaas, mosterd en tomaatjes.

Ik had een laagje Essie Gel couture lak op mijn nagels zitten, maar zonder topcoat sleet die er na een paar dagen toch langzaam af (logisch!). Dus die eraf gehaald om te kijken hoe mijn OPI Gel Color erbij stond....na 2 weken is er uitgroei te zien, maar alles zit er nog prima op. Ik ga volgende week weer naar Simone van Unique! (lees dit artikel voor meer informatie)

Alicia Keys kiest er tegenwoordig voor make-up loos door het leven te gaan, ook als ze de rode loper van de MTV VMA op gaat. Haar keuze en daarom helemaal prima, maar waarom is dit bewonderswaardig? 

Guerlain review komt eraan!

En de review van de Huda Beauty Liquid Matte lipsticks hebben jullie al gezien toch?

Flirt is een stoere kleur!

Omdat de Liquid Matte lipsticks zo goed blijven zitten, is de micellaire reiniger met olie wel handig om te gebruiken, anders blijf ik boenen.

Naast de Liquid Matte lipsticks, had ik ook nog twee Lip Contour lippotloden gekocht, die zijn ook erg goed!

links zie je de swatches van Trophy Wife & Icon, ze lijken wel erg op elkaar. Ze zijn superzacht, heel goed gepigmenteerd en drogen op zonder mijn lippen droog te maken. Ik ga nog eens kijken of ik wat nude tinten kan vinden...

omdat het toch warmer is dan ik dacht ga ik toch maar voor een jurkje in de loop van de middag! De foto is niet de meest flatteuze, maar het rolluik was dicht en dus is het een beetje donker.

Kenzo heeft een nieuw parfum, met bijbehorende, aparte commercial. De geur zit in flesje in de vorm van het bekende Kenzo oog. De geur is bloemig met pioenroos en jasmijn, met een amberachtige basis van Ambroxan (al ruik ik die zelf helemaal niet...en ik ben er normaal helemaal gek op!), ik ben er nog niet uit wat ik van de geur vind. 

Ik dacht altijd dat jongens zo'n slordig handschrift hebben, maar Sem schrijft altijd zo netjes!!! En dat voor een lefty ;-) Ik ben ook behoorlijk trots op zijn Engels, dat is dus bijna foutloos <3

Deze foto kreeg ik op snapchat van Vivianne, zij was in Rotterdam in een cosmetica winkel waar ze Kylie Lip Kits verkopen (Chique Cosmetics in winkelcentrum Plaza). Het zijn volgens mij de originele, ze worden geimporteerd uit de USA en ze kosten EUR 50,00 per stuk. Dat lijkt duur, maar als je zelf 1 Kylie Lip Kit besteld ben je inclusief verzenden en invoerrechten al EUR 53,00 kwijt (dat wordt voordeliger per stuk als je er meer besteld natuurlijk). Ik weet alleen niet of Kylie Cosmetics hier blij mee is...maar ja, wat niet weet! En ik denk dat ze zelf meer last hebben van de nep Lip Kits die overal op internet te koop zijn.

Trouwens, ik heb zelf geen ervaring met de winkel op de foto, ik koop mijn Kylie Cosmetics producten altijd in de enige echte officiele webshop, www.kyliecosmetics.com!

 

Vandaag is de warmste dag van de week hoor ik net vandaag en dus probeer ik vanochtend even te werken om vanmiddag lekker vrij te zijn. Misschien is er nog wel tijd voor een duik in jacuzzi? Of anders vind ik een uurtje lezen in de tuin onder de parasol ook prima. Wat ga jij vandaag doen? Have fun vandaag!

Deel dit artikel
Back to top