Reviews

Chanel Rouge Allure Ink - lipstick als een tweede huid met een matte finish

We worden steeds veeleisender als het om onze make-up producten gaat, de keuze is ook zo groot dat je alleen nog kiest voor echt fijne producten. Voor mijn lippen gebruik ik het liefst een product dat veel kleur afgeeft, licht aanvoelt op de lippen, een (semi) matte finish heeft en lang, netjes blijft zitten. Gelukkig heeft Chanel geluisterd naar mijn wensen en brengen ze de Chanel Rouge Allure Ink uit. Sinds ik ze binnen kreeg, ben ik er verliefd op.....

Chanel Rouge Allure Ink is een vloeibare, cremige lipstick met intens pigment die na het aanbrengen één wordt met de lippen. De Rouge Allure Ink bevat vluchtige oliën, waardoor de finish fluweelmat opdroogt terwijl de lippen prima worden gevoed. De ingrediënten zijn o.a. sappanhout, groene thee, zoete amandelolie en een afgeleide van vitamine E. De lippen worden beschermd tegen invloeden van buitenaf en zijn zacht, soepel, zijdezacht en mooi.

Rouge Allure Ink EUR 35,00

Amoureux (rosy beige)

Creatif (fresh pink)

Vivant (orange)

Seduisant (luminous pink)

Libere (bright red)

Luxuriant (reddy pink)

Choquant (deep red)

Experimente (plum red)

 

Rouge Allure EUR 35,00

Rouge Angelique & Rouge Rebelle

 

Rouge Allure Velvet EUR 35,00

Rouge Troublant

 

Rouge Double Intensite EUR 35,00 (exclusief in de webshop)

Milky Blueberry

Bright Raspberry

 

Le Vernis EUR 25,00

Gris Obscur

 

Er komen 8 kleuren Chanel Rouge Allure Ink uit en ik kan eigenlijk alleen maar hopen dat Chanel het assortiment uitbreidt, want ze zijn echt erg fijn. Jullie weten vast dat ik hou van matte, vloeibare lipsticks en daarom ben ik heel blij met deze nieuwe Chanel lipsticks. Ik heb vijf kleuren om te laten zien, hieronder zie je de nudey tint Amoureux al even, de rest van de swatches komt snel!

De Chanel Rouge Allure Ink collectie zal vanaf 1 oktober 2016 te koop zijn bij alle Chanel verkooppunten, maar is vanaf 1 september 2016 al te koop via de webshop van Chanel : www.chanel.nl. Ik kan ze echt enorm aanraden!

Deel dit artikel
Back to top