Blogs & Editorial

Photo diary van 3 t/m 5 september 2016 - Sonia Rykiel Lancome look

Hebben jullie de Lancome Sonia Rykiel collectie al in de winkels zien liggen? De verpakkingen zijn er zo tof uit en een aantal van de producten zijn ook echt te gek, vooral de lippotloden. Ik heb gisteren het oogschaduwpalette gebruikt en cushion blush, ook zo'n leuk ding. Verder zie je in deze photo diary vooral veel eten....gelukkig is het wel best gezond. Letten jullie eigenlijk ook op je voeding? Ik doe mijn best....

Ik probeer zo gezond mogelijk te eten, maar neem tegenwoordig toch een multi-vitaminepil per dag, speciaal voor vrouwen. Echt effect merk ik niet, maar dat kan ook eigenlijk niet, het is meer een investering op de lange termijn.

Sem en ik gaan zaterdag even naar Oud-Beijerland en dan is een bakje kibbeling altijd lekker!

Kijk, dat had ik bijna gemist, 40 % korting op bijna alle mascara's bij ICI Paris XL, check de webshop zeker even en sla zeker even in, het scheelt zoveel!

De tegels in de tuin moesten opnieuw worden gelegd, we hadden een tijd geleden een kapotte afvoer en die moest gemaakt worden. De tegels waren toen weer even snel teruggeplaatst, maar dat was niet echt mooi...nu ziet alles er weer prima uit.

Mijn hemel, deze mega frambozen waren zo erg lekker, ik at het bakje al leeg in de auto onderweg van boodschappendoen, haha.

Zaterdag maak ik pannenkoeken op verzoek van Sem!

Mijn make-up van gisteren met het oogschaduwpalette, de blush en een lippotlood van de Lancome Sonia Rykiel collectie, ik ben nog bezig aan de review.

De blush is een schatje, een prima roze tint die je goed kunt opbouwen. Ik gebruik wel een duo fibre kwast i.p.v. het sponsje dat erbij zit, vind ik toch mooier.

Ik heb zo een meeting, dus trek een (asos) jurkje aan met mijn favoriete schoenen, op naar Nijmegen.

Dit is echt mijn favoriete parfum van dit moment, Charlotte Tilbury's Scent of a dream. Als ik deze geur draag krijg ik altijd wel een opmerking over hoe lekker ik ruik....en dat is niet altijd zo. Niet dat is stink ofzo, maar dit is gewoon een geur die iedereen wel lekker vind.

Mijn nagels zijn nu wel heel lang, het is alweer 3 weken geleden dat ze voor het laatst bijgewerkt zijn, morgen ga ik weer naar Unique. Dit kleurtje is lekker stoer: Kiko Chrome Intense nr. 119.

Op de weg vanuit Nijmegen tank ik even en haal ik een lekker Chai Latte bij Starbucks on the go, wel handig zeg!

Prima voor tussendoor, deze reep van Nakd, maar echt lekker vind ik hem niet...haha. Tja, je moet wat als je tussendoor trek hebt en toch iets redelijk gezonds wilt eten.

 

Vandaag ga ik verder net voorbereiden voor New York, dat betekent nog veel kleding wassen en strijken, maar ook alvast wat inpakken. Het is tenslotte zo donderdag! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top