Blogs & Editorial

Photo diary van 6 & 7 september 2016 - budget vs dure eyeliner

Er wordt mij zo vaak gevraagd of budget beauty producten net zo goed kunnen zijn als dure beauty producten en ik ben dan altijd vrij duidelijk, mijn antwoord daarop is : nee, in het algemeen niet, al zijn er wel uitzonderingen. Als beautyblogger test ik behoorlijk veel en ik ben niet zo heel vaak onder de indruk van budget producten, al test ik ze wel en ben ik echt wel open minded. Kijk maar even mee naar mijn photo diary van 6 & 7 september, dan zie je wat ik bedoel....

Heel vaak wordt er aan mij gevraagd of dure beauty producten echt hun geld/prijs waard zijn. Het antwoord daarop is niet zo simpel, soms misschien niet maar soms ook wel. Kijk maar eens naar deze swatches van een budget vs dure eyeliner stift....zie je hoe de budget variant in de lijntjes kruipt?

Het prijsverschil tussen de eyelinerpen van Guerlain en de Essence Rock 'n doll is natuurlijk ook wel erg groot, maar door de swatch zie je wel degelijk dat er verschil in kwaliteit is. En uit de test blijkt ook dat die van Guerlain een stuk beter blijft zitten nadat ik mijn handen heb gewassen.

Ik heb zoveel kwasten en het grote nadeel is dat je er dan ook zoveel vies maakt.....

Blending brushes are life! Mijn favorieten zijn de MAC 217 en 224, maar ik gebruik ook nog wel anderen.

Hebben jullie de nieuwe Chanel Rouge Allure Ink al besteld in hun online shop? Dit is de kleur 144 Vivant, zo mooie matte finish en levendige kleur, zonder dat je ze voelt op je lippen. Vanaf 1 oktober ook gewoon in de winkels te koop.

Het was even zoeken, maar gelukkig heb ik het By Malene Birger Natuche jurkje die ik al in oranje en petrol heb, ook in het zwart kunnen vinden. Het is er een uit de pre-fall collectie en dus niet overal meer te koop. Ik vond hem nog wel bij Zalando & De Bijenkorf.

Ik geloof dat ik een beetje laat ontbijt...vergeten blijkbaar.

In de middag neem ik een favorieten video op, hebben jullie die al gezien? Je vindt de video in dit artikel.

Dit vind ik een heel fijne combinatie, MAC  Boldly Bare lip pencil en Charlotte Tilbury Hot Lips in Kim K.W.

Deze Jimmy Choo's kocht ik in Parijs, maar had ik nog niet zo vaak aangehad, even nog wat meer inlopen voor ik ze meeneem naar New York.

Dit is toch wel mijn lievelingsnummer van Drake : From time <3

Het is behoorlijk warm en Emo krult zich helemaal op in een doosje...dat kan toch nooit lekker liggen of comfortabel zijn? Maar goed, het zal wel want hij blijft uren zo liggen.

Voor ik op reis ga was ik altijd alles wat ik mee wil nemen, dus doe ik even dit jurkje van Asos aan dat niet meegaat, toch best leuk. Nadeel is alleen de stof, die gaat zo snel pillen en dat is niet mooi. Maar het model is wel fijn, misschien toch nog eens een andere bestellen...van andere stof.

Ik ga nog even naar Unique voor mijn nagels, natuurlijk kies ik voor een kleurtje uit de nieuwe OPI Washington DC collectie, maar welke? Pale to the chief die mooi neutraal is of Yank my doodle die mooi, warm en herfstig?

 

Morgen ga ik naar New York, dus ben ik lekker aan het inpakken en bezig met dingen regelen voor de mannen die thuisblijven. Ik ga samen met Bo naar New York, dus zijn Sem en Marco voor het eerst echt een paar dagen alleen....als dat maar goed gaat, haha!

Deel dit artikel
Back to top