Blogs & Editorial

Photo diary van 9 september 2016 - naar de Spa de La Mer in New York

Op onze eerste, volledige dag in New York hebben we heel wat kilometers gemaakt en dat bij meer dan 30 graden. Ik was dan ook heel blij dat ik in de middag anderhalf uur kon relaxen in de enige, echte, unieke Spa de La Mer. La Mer is al jaren een favoriet merk en ik was dan ook heel blij dat ze mij uitnodigde om hun spa in het Baccarat Hotel in New York te bezoeken. Maar naast relaxen deden we ook veel leuke andere dingen, kijk maar even mee naar de vele foto's in mijn photo diary van 9 september 2016.

Dat hoort er helemaal blij, enorm vroeg wakker worden op je eerste dag in New York. Ik was om 5 uur wakker en heb nog 2 uur in bed doorgebracht....haha.

Toen ik gisteren in ons hotel (W Union Square) aankwam, kreeg ik een tasje van La Mer overhandigd, om me welkom te heten. Wow....dat is nog eens een mooi en fijn cadeau, heel veel heerlijke La Mer producten waaronder de geweldige Illuminating eye gel, de Soft cream en het Regenating serum. 

Deze nieuwe Urban Decay All nighter foundation heb ik gisteren gekocht bij Sephora, ik was er zo nieuwsgierig naar! Mijn eerste indruk : enorm dekkend en behoorlijk droog.

Deze spullen heb ik natuurlijk allemaal nodig....

In New York vind je zoveel leuke snapchat filters, inclusief enorm veel reclames, deze is alleen te zien in de ochtend. En ja, het is nog vroeg, rond 7 uur dus.

De komende dagen blijft het warm in de stad, vooral het weekend wordt het best een beetje afzien, 32 graden en enorm vochtig wordt het vandaag.

The story of my life, ik wacht op Bo! Ik heb mijn fijne jurkje van By Malene birger in blauw/petrol aan vandaag en natuurlijk sneakers, want op hakken kun je die kilometers echt niet maken.

We beginnen in de buurt van ons hotel, we gaan naar Bo's favoriete ontbijtzaakje, de IHOP en natuurlijk moet daarover gevlogd worden.

Nu eens gaan kijken wat we gaan kiezen.....pancakes, waffles, eieren of iets anders?

Dit is geen restaurant voor healthfreaks....mijn hemel wat een zoete rommel, haha. Maar goed, voor een dagje is het heus te doen, het is namelijk best wel lekker allemaal.

Bo gaat voor een combi, eieren, spek en hashbrowns en dan ook nog een paar Blueberry pancakes.

Ik ga voor iets nieuws, Crisscroissant, een soort croissant/wafel met vulling. Ik kreeg er dus twee, maar een was eigenlijk al te veel...het was wel lekker trouwens.

Teveel gegeten!

We pakken de metro naar Midtown en stappen uit in de buurt van het Rockefeller center, dat is ook echt een prachtige buurt.

En het is een fotogeniek gebouw & omgeving, je blijft maar foto's maken.

Om het Rockefeller center heen zijn ook mooie en leuke winkels, zoals deze van The Metropolitan Museum.

En er is ook een filiaal van de Magnolia Bakery in de buurt, maar je snapt wel dat we daar nu geen trek in hadden.

We wandelen ook even over Fifth Avenue en zien de Trump Tower, daar woont de presidentskandidaat in een mega appartement. We zijn niet op bezoek gegaan.

Maar we gingen wel naar de Nintendo shop, dat is zo leuk als je fan bent van de Nintendo games! 

Voor alle leeftijden vind je er wel iets leuks, zelfs voor baby's.

We houden even een pauze bij Pret-a-manger voor een koffie, Ice tea en wat fruit.

Daarna gaan we naar de HBO shop, waar we een tas vol cadeautjes halen voor Sem. Game of thrones fans moeten hier echt naartoe, geweldige winkel met zoveel leuke dingen!

Daarna gaan we voor Calvin Klein shoppen bij Macy's en komen we nog wat Trekkies tegen die bezig zijn de MAC Star Trek collectie te promoten. Die collectie is momenteel helemaal hot in New York en er worden veel events georganiseerd, leuk!

Daarna ga ik naar het chique Baccarat Hotel om daar in de kelder naar de Spa de La Mer te gaan. Het ziet er mooi, chique en toch niet overdadig uit.

Er staat een lekker theetje klaar en wat andere dingen, schattig.

Ik moet even wachten en krijg direct een flesje water, omdat het buiten zo warm is/was. De service in deze stad is echt geweldig, daar mogen we in Nederland echt een voorbeeld aan nemen.

Ik krijg een Miracle broth Treatment en word een mooie kleedruimte in geleid, compleet met douche en stoomcabine, dat is wel heel fijn nu het zo warm en zweterig is buiten. Nou ja, ik ga natuurlijk niet in de stoomcabine...ik kleed me eerst uit en trek een badjas en slippers aan.

De stoomcabine!

Na een uurtje op de tafel bij een lieve Australische dame ben ik helemaal relaxt. De behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging/exfoliatie, gevolgd door een behandeling met de exclusieve Spa Broth en een heerlijk hydraterend masker. Natuurlijk worden er allemaal producten van La Mer gebruikt, voor de massage gebruiken ze The Concentrate en dat voelt zo lekker. De Spa Broth is exclusief voor deze spa, die kun je niet kopen en het is een nog meer geconcentreerde versie van de bekend Miracle Broth van La Mer.

Mijn huid voelt superzacht, oogt heel vol en ziet er stralend uit. Na de behandeling krijg ik nog een laagje creme met SPF50 op, mijn make-up breng ik zelf weer even aan als ik me omgekleed heb.

Dit is de Spa Broth! Als je ooit in New York logeert en een fijne spa treatment wilt ondergaan, denk dan zeker aan deze mooie Spa die midden in Midtown ligt, ideaal. Het is de enige, exclusieve Spa de La Mer, er zijn geen anderen op de wereld op dit moment. Je vindt de Spa de La Mer in het Baccarat hotel.

Naast de Spa vind je ook het hotelzwembad en de gym, ik geloof zelfs dat je daar gebruik van mag maken als je naar de spa gaat, maar dat heb ik niet gedaan.

See you next time, Spa de La Mer! Ik wil zeker nog weleens terug....

The Baccarat Hotel is echt prachtig! Het restaurant ziet er ook bijzonder fijn uit, misschien toch maar een keer gaan lunchen?

Het is dan inmiddels alweer bijna 4 uur en Bo is al richting hotel gegaan, om even te relaxen. Ik ga ook die kant op, lekker warm in de metro....

Ik haal wat drinken, lekkers en een salade bij de Whole Foods Market, een winkels vol biologische producten en heel veel verse maaltijden. 

Na een paar uurtjes relaxen gaan we ons opmaken voor het diner, we hebben om 8 uur een afspraak met Bente (PR dame van MAC) en Cynthia bij Sushisamba, zo gezellig!

Bo heeft een nieuwe "jurk" gekocht en twijfelt of ze (mijn) hakken aan moet doen of niet? Daar wacht ik dus op....

Uiteindelijk worden het toch sneakers, prima hoor! Anders is ze helemaal zo lang in vergelijking met mij.

We nemen lekker een Uber naar de West Village, wel zo comfortabel. Uber is geweldig in New York, zo veilig, schoon en de chauffeurs zijn prima.

Veel sushi natuurlijk bij Sushisamba!

En een vage foto van de tiramisu die we als toetje deelden met zijn viertjes....

Oh ja, deze Smores deelden we ook, maar die vonden we niet zo speciaal. 

Ik ben SushiSamba fan, dus ik zeg...zeker naartoe gaan!

 

Na het eten waren we allemaal behoorlijk moe, het tijdverschil hakte erin. We pakten dus allemaal weer een Uber om naar onze hotels te gaan, morgen weer een dag! Dan gaan we in elk geval richting The Highline en heb ik een backstage bezoekje aan een show van Tibi op de planning staan, waar Bobbi Brown de make-up verzorgd. Tot morgen!

Deel dit artikel
Back to top