Nieuws

Urban Decay The Holiday collection - Vice lipstick palette & Ultimate Naked Basics

Remember the 90s? Metallic lipstick in donkere, vaak bruinige tinten, liefst met een zichtbaar liplijntje...we droegen het allemaal. En het komt weer helemaal terug, tenminste...als het aan Urban Decay ligt. Dit Amerikaanse merk brengt in hun Holiday collectie, de Vice lipstick Vintage capsule collectie uit, met daarin 9 lipsticks uit de eerste kleurencollectie van Urban Decay. Jawel, het 90s gevoel komt weer helemaal terug...kijk maar mee!

Ruby Rose voelt de 90s!

Naast de lipsticks komen er in deze holiday collectie nog meer leuke producten uit, zoals natuurlijk het langverwachte nieuwe Naked palette!

 

Naked Ultimate Basics EUR 54,90 (meer info in dit artikel)

Naked Illuminating Trio (shimmering powder for face & body) EUR 41,00

Liquid Moondust Eyeshadow EUR 23,00

Vice lipstick Vintage capsule collectie EUR 19,50

"negen tinten uit Urban Decay’s originele lip lineup, allemaal in onze crème-achtige en verslavende Vice formule. Een perfecte mix van vintage UD met hedendaagse luxe. Deze tinten zijn terug van weggeweest! Ga voor cult favorites zoals UV-B (een tint met een coole blauwe ondertoon waar Wende in de ‘90s geen genoeg van kon krijgen) en Pallor (een moderne ijzige kleur lavendelgrijs die erg mooi staat). En laten we ook onze geliefde vintage Bruise niet vergeten, een diepe kleur wijnrood met groene ondertoon."

Asphixia & Frostbite

Pallor & Plague

Roach & Sheer Bruise

Sheer Oilslick & Smog

UVB

Blackmail Vice Lipstick palette EUR 36,40

Ik heb de 90s natuurlijk heel bewust meegemaakt (ja, de jaren gaan tellen) en ook ik heb heel veel metallic lipstick gedragen, ik zag het voorbeeld pas nog op een oude foto terug. En daar word ik nu niet meer zo blij van, ik moet dus echt nog even wennen aan de trend dat de jaren negentig weer terugkomt in zowel kleding als makeup. Maar eerlijk is eerlijk, de lipstick zien er wel lekker apart en gedurfd uit en passen perfect bij Urban Decay.

De Urban Decay Holiday collectie zal vanaf 10 oktober 2016 te koop zijn bij diverse ICI Paris XL filialen en in hun webshop, ook het Naked Ultimate Basics palette zal vanaf die datum te koop zijn. Die heb ik zeker op mijn verlanglijstje staan, ik moet nog even zien of daar ook nog een lipstick bij komt!

Deel dit artikel
Back to top