Reviews

Video | Urban Decay Allnighter Liquid foundation review

Jullie hebben in mijn shoplog (deel 1) al kunnen zien dat ik de nieuwste foundation van Urban Decay, de Allnighter Liquid Foundation, had geshopt op mijn eerste avond in New York. Natuurlijk was ik heel nieuwsgierig en ben ik direct begonnen met testen, wat is een betere plek om een langhoudende foundation te testen dan een bloedheet & vochtig New York? Ik heb een video gemaakt met daarin mijn review, waarin ik de video ook aanbreng, zodat jullie het resultaat kunnen zien. Kijk je mee?

Kun je de video niet zien? Klik dan even hier. Ik zou het ook heel leuk vinden als jullie op mijn YouTube Kanaal abonneren, er komen zeker meer video's aan.

 

Binnenkort zal ik ook nog een geschreven review plaatsen van deze Urban Decay Allnighter waterproof longwear liquid foundation. Je koopt deze foundation exclusief bij ICI Paris XL voor EUR 36,50, er zijn 24 kleuren beschikbaar!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze foundation? Vind je een (korte) review in deze vorm leuk of handig? Ik hoor het graag, zoals jullie merken ben ik wat meer aan het experimenteren met video's. 

Deel dit artikel
Back to top