Inspiratie & Tutorials

Face of the day - Bobbi Brown New York City edition & Jouer matte lipstick

Het is alweer even geleden dat ik een post maakte over mijn make-up van de dag, te lang geleden misschien wel. Vandaag laat ik je zien welke make-up ik nu draag, ik ging vanochtend aan de slag met een review van een foundation en pakte daarna een leuke nieuw palette van Bobbi Brown. Kijk je mee?

Dit zijn de producten die ik vandaag gebruikt heb:

 

- Becca Backlight primer filter EUR 35,00

- Urban Decay All Nighter foundation EUR 36,50 via ICI Paris XL

- NARS Radiant creamy concealer EUR 29,00

- Yves Saint Laurent Couture Contouring EUR 69,50

- Perricone MD No eyeshadow EUR 36,00

- Bobbi Brown City Collection New York city palette EUR 67,00

- Dimensions de Chanel mascara EUR 33,00

- Dior Addict Lip Glow EUR 37,00

- Benefit Kabrow nr. 3 EUR 26,50

- Jouer Longwear lip creme liquid lipstick Lychee GBP 15,00 via CultBeauty.co.uk

- Estée Lauder Set + refresh EUR 32,00

Bobbi Brown City Collection New York palette EUR 67,00

In het palette zitten vier oogschaduws (Cream, Birch, Champagne quartz & Espresso) en een behoorlijk pittige blush (geen idee wat de kleur is, staat niet op het doosje en ik kan het nergens vinden)

swatches Cream, Champagne quartz, Birch & Espresso

Het palette is bij uitstek geschikt voor een echte nude look a la Bobbi Brown, tenslotte is New York de hometown van Bobbi Brown en is hun hoofdkantoor er gevestigd. Ik vind de kleur niet heel spannend, maar de combinatie van Birch & Champagne Quartz is wel een mooie. Dit is een palette dat bij uitstek geschikt is voor een snelle, zachte en zakelijke look. Ik hou er van!

Yves Saint Laurent Couture Contouring EUR 69,50

 

Een palette met daarin een (behoorlijk gepigmenteerd, mat) contourpoeder dat mooi met de huid blendt en een lichter poeder zonder glans dat je kunt gebruiken om bepaalde delen van het gezicht wat naar voren te halen. De kleur lijkt licht, maar vergis je niet, de kleur is behoorlijk heftig en gepigmenteerd, goed blenden is zeker een must. De poeders zijn heel stevig in het palette geperst, ze gaan daardoor erg lang mee. 

De blush uit het palette is een roze tint met een iets paarse/taupe ondertoon en een vrij matte finish. De kleur is heel erg gepigmenteerd, voorzichtig aanbrengen dus.

Jouer Longwear Lip creme liquid lipstick in Lychee is een matte, vloeibare lipstick in een roze/taupe kleur. De lipstick is makkelijk aan te brengen, droogt snel op en geeft dan amper meer af de rest van de dag. Hij overleeft zelfs een lunch en heel veel glaasjes water & lattes. De lipstick heeft een matte finish, maar voelt zeker niet droog aan op mijn lippen, je voelt hem helemaal niet zitten. Dit is zeker een fijne formule!

De foundation die ik vandaag draag is de Urban Decay All Nighter foundation (check deze video review) en die is op de foto echt beeldschoon. Zoals ik in de video review al aangeef vind ik de foundation wel wat dekkend en zie je foundation op mijn huid. Ik probeer dat zoveel mogelijk te voorkomen door een glanzende primer te gebruiken en de foundation met een Beauty Blender te blenden. Ik heb geen poeder gebruikt op deze foto's, dat is ook niet nodig.

 

Ik ben vooral blij met de lipstick, die is echt heel mooi. Jouer Cosmetics is een tof merk, dat hopelijk ook nog eens naar Nederland komt! Het Bobbi Brown New York palette is ook heel leuk, maar misschien vind een echte Bobbi Brown fan het iets minder speciaal omdat er al zoveel van dit soort palettes zijn uitgekomen. Toch is het wel een aanrader, het werkt fijn en is echt lekker bruikbaar voor iedere dag.

 

De laatste stap van mijn make-up is de nieuwe Refresh & set mist van Estée Lauder, zo'n lekkere spray die mijn make-up wat minder "opgemaakt" laat ogen en ervoor zorgt dat het allemaal netjes blijft zitten. Gebruik jij weleens een setting spray?

Deel dit artikel
Back to top