Blogs & Editorial

Photo diary 24 & 25 september 2016 - familietijd | shoppen met Bo & Sem (met vlog)

Volgende week gaat er iets spannends gebeuren, Sem gaat 5 dagen naar Engeland....helemaal zonder mij/ons omdat hij op uitwisseling gaat met zijn school! Om een beetje netjes voor de dag te komen had hij nog een nette outfit nodig, die we met zijn drietjes zijn gaan shoppen. Bo heeft die dag gevlogt en die vlog is zo leuk geworden, dat ik hem graag met jullie deel. Maar we deden nog meer leuks dit weekend.....kijk je mee?

Bo heeft zaterdag een vlog gemaakt voor haar eigen kanaal en die is eigenlijk heel leuk geworden, je ziet een beetje hoe het er bij ons aan toe gaat als we samen op stap zijn. Best gezellig toch?

 

Natuurlijk heb ik ook nog wat foto's gemaakt dit weekend, we hebben eigenlijk best veel gedaan!

Deze foto is wel van vrijdag, maar wilde ik toch even delen, wat een schatjes zijn het toch. Sem haalde Yoshi van mijn auto af, ze ligt heel de tijd te slapen op het dak en dat zit nu onder de haren.....

Doosjes open maken! En dan vind je 3 On-the-go tangle teezers, die superhandig en fijn zijn, dit formaat is handig om mee te nemen en nu zijn er ook leuke designs o.a. van Lulu Guinness.

En Labello maakt nu ook neon verpakkingen! Leuke kleurtjes hoor!

Dit serum vam L'Occitane ziet er ook mooi uit, het is een serum dat een mooie anti-aging werking heeft en ik natuurlijk eens ga testen.

Het is misschien geen winters kleurtje, maar toch is deze I believe in manicures van OPI een kleur uit de holiday/kerst collectie van dit jaar. De collectie is geïnspieerd op de film Breakfast at Tiffany's en dan mag een (bijna) Tiffany blauw niet ontbreken.

Ik was even op zoek naar een hoesje voor Sem, Bo heeft een nieuwe telefoon (iPhone 7) en hij krijgt haar iPhone 6, maar deze hoesjes waren allemaal voor andere modellen. Dat is het nadeel van een nieuw model telefoon....die van mij is ook in bestelling, maar dat kan nog wel even duren.

We gaan met zijn drietjes even shoppen, Sem gaat volgende week een week lang naar Engeland, op uitwisseling met school. Hij gaat daar dus ook naar school en aangezien de kinderen daar in uniform lopen, had hij ook nette(re) kleding nodig. Bo ging mee om alles goed te keuren, haha! In de vlog zie je of we geslaagd zijn.....

Na Sem is Bo ook nog even iets gaan passen, een superleuke sweaterdress van Calvin Klein die ze uiteindelijk toch niet kocht, Sem en ik wachten rustig af.....

- advertorial - 

Natuurlijk is een shoptrip op zaterdag niet compleet zonder ritje naar McDonald's. Nu Sem het zo druk heeft op school en Bo ook steeds vaker weg is voor haar werk, komt het er eigenlijk veel te weinig van. Vroeger, toen de kids jonger waren, gingen we veek vaker even snel wat eten en even bijkletsen, het is en blijft gezellig! Marco is er meestal niet bij op zaterdag hij moet werken!

Ik nam een Iced Frappé Witte chocolade framboos, maar die werd al snel ingepikt door Bo die deze toch wel heel lekker vind. Haha...zo gaat het nu altijd, ik neem iets lekkers en het wordt opgegeten of gedronken door de kids. Nou ja, dan bestel ik er toch gewoon nog één. Hebben jullie deze nieuwe (tijdelijke) variant al een keer geproefd? De kleine stukjes witte chocolade erin zijn heel lekker.

- einde advertorial - 

Zondag stond er weer een familietripje op de planning! Marco, Sem en ik gingen naar Naturalis om Trix te bezoeken.....

Meet Trix, het skelet van een T-Rex die ongeveer 65 miljoen jaar geleden leefde en is opgegraven in Montana, USA. Jullie hebben er vast over gehoord? Naturalis is een superleuk museum, maar het is nu gesloten voor een verbouwing/nieuwbouw. Trix is natuurlijk wel te zien, samen met allerlei leuke dino-dingen, maar het is vooral gericht op jonge kinderen en dus waren wij binnen een uurtje wel klaar.

Wat een ding!

Game of thrones fans herkennen deze "eieren' misschien wel? Het zijn toch net de drakeneieren van Daenerys? haha...ik denk dat je dit alleen snapt als je GoT gekeken hebt en sommige meme's kent.

Na Naturalis gaan we met zijn drietjes naar het Pannenkoekenhuis. Bo en Ward (haar vriendje) zijn er niet bij, die zijn in Amsterdam en daar ga ik zo ook naartoe.

Want ik slaap vanavond in het Conservatorium Hotel, op uitnodiging van Natura Bissé. Dit is het bad....zo groot en mooi!

Het Conservatorium Hotel is misschien wel een van de mooiste hotels van Nederland, het is zo sfeervol en uniek! Iedere  gang is prachtig, het trappenhuis wonderschoon en de kamers heerlijk luxe. Je vindt er trouwens ook mooie winkels en kunt er heerlijk eten en drinken. Ga er zeker eens naartoe voor een lunch of drankje!

In een van de mooiste suites van het hotel introduceerde Natura Bissé de Diamond Extreme Night dual treament, een nachtritueel in twee stappen die je iedere ochtend stralend wakker laat worden. Stap 1 is een huidolie en stap 2 een nachtmasker, je kunt de producten samen gebruiken, maar eventueel ook afwisselen. Ik ben het inmiddels 3 dagen/nachten gebruikt en vind het waanzinnig fijn!

Dit was de groep vrouwen aan wie Natura Bissé het nieuwe product voorstelde, veel lieve collega's en ook Lieke en Jetteke van Lexmond, beide Natura Bissé fan waren aanwezig. Ik heb nog even gesproken met Lieke en Jetteke, leuk nieuwtje...Lieke is ook Becca fan en droeg die avond de Tigerlily blush...heerlijk kleurtje!

Wat heerlijk, in de badkamer vond ik later mijn eigen Diamond Extreme Dual Night treament, samen met heel bijzondere bonbons met wasabi en miso. Ik heb heerlijk geslapen en werd inderdaad stralend wakker. Hoe kan het ook anders in zo'n hotelkamer en na zo'n fijn, familie weekend.

 

Deze post is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met McDonald's en het nachtje logeren in het hotel was op uitnodiging.

Deel dit artikel
Back to top