Nieuws

De leukste beauty adventskalenders van 2016

Weet je dat het over 74 dagen kerstmis is? Dat gaat eigenlijk best snel en ik heb er eigenlijk best veel zin in. Natuurlijk wil ik wel een echte kerst, met kou, sneeuw en ijs, maar ik ben bang dat dit er niet in zit. Dus moet ik er zelf maar de kerstsfeer in huis halen tegen die tijd en daar hoort zeker een leuke adventskalender bij. Ik heb de leukste adventskalenders van 2016 op een rij gezet, mis ze niet....ze zijn altijd heel snel uitverkocht!

 

Wat er precies in de adventskalenders verstopt zit, weet ik meestal niet precies, dat is juist ook het idee erachter, iedere dag een verrassing! De advent periode begint op 1 december, maar er zijn ook "adventskalenders" die de laatste 12 dagen voor kerstmis aftellen. Hou er wel rekening mee dat de adventskalenders vaak heel snel uitverkocht zijn, ze zijn zo populair, vooral in de UK & USA.

Selfridges Ecletic little luxuries L'Oreal luxe GBP 95,00 (vanaf 20 oktober 2016 te koop bij Selfridges) - dit is de musthave ieder jaar en extreem gelimiteerd, er zitten producten in van Urban Decay, Yves Saint Laurent, Lancome en nog veel meer. Must have!

 

Sephora collection advent calendar $ 45,00 - een kleine kalender met producten van het eigen merk van Sephora, niet heel speciaal maar wel betaalbaar in vergelijking met sommige andere kalenders.

Asos The Beauty Calender EUR 66,67 - leuk en gevarieerd met zowel make-up als verzorgingsproducten, veelal samples of reisverpakkingen.

Diptyque Advent Calendar GBP 250,00 - ik ben gek op Diptyque en kwijl echt bij het zien van deze kalender. Ik zie dat er een aantal mini geurkaarsen in zitten, maar ook kleine verpakkingen van hun verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Zover ik weet is de kalender niet bij Skins in Nederland te koop en dat is heel jammer.

Charlotte Tilbury Advent Calendar GBP 150,00 / EUR 195,00 - 12 vakjes in een leuk "kastje" met daarin mini's van populaire producten van Charlotte Tilbury zoals Wonder glow en het mud mask, maar ook met full size producten zoals een lipstick en eye chameleon.

Kiehl's advent calendar GBP 95,00 (via Selfridges) - een kalender vol mini's van de fijne producten van Kiehl's, ideaal om zo kennis te maken met heel veel van hun producten en ideaal om de mini's mee op reis te nemen.

Jo Malone Advent Calendar EUR 320,00 (vanaf november 2016 in Nederland te koop) - dit is mijn droom adventskalender, niet alleen omdat deze er prachtig uit zal zien onder mijn kerstboom maar vooral ook omdat er zoveel leuke dingen inzitten. Ik wil het liefst alle geuren van Jo Malone hebben, dus mini's van hun colognes zijn echt welkom. Geweldig!

Lookfantastic advent calender GBP 89,95 - met een waarde van meer dan GBP 300 en fans over de hele wereld is dit ook een gewilde adventskalender die snel uitverkocht zal zijn. Je kunt hem pre-orderen, hij wordt gratis verzonden en zal rond 1 november beschikbaar zijn. Ik twijfel of ik deze zal bestellen....

L'Occitane Advent Calendar EUR 45,00 - mini's van de bekende L'Occitane producten, er zitten wel heel veel handcremes in, maar dan heb je voor het hele jaar weer een voorraadje!

Clarins adventskalender GBP 95,00 (geen idee of deze naar Nederland komt) - wat een leuke gevarieerde kalender, met zowel wat make-up, gezichtsverzorging als lichaamsverzorging! Waarschijnlijk niet in Nederland te koop en of je hem 

Molton Brown Scented luxuries advent calender EUR 185,00 - in de UK zijn adventskalenders heel populair, het is dus niet zo gek dat dit Engelse merk ook met een mooie kalender komt! Er zitten heel veel douchegels in, die allemaal erg lekker zijn, volgens mij is deze kalender prima geschikt voor de hele familie.

The Body Shop Ultimate Advent Calendar EUR 115,00 (er zijn ook twee andere, goedkopere varianten) - meestal heeft een merk maar 1 adventskalender, maar The Body shop heeft drie verschillende, allemaal anders van inhoud en prijs. Dit is de meest luxe variant met de duurdere producten uit hun assortiment.

Benefit Girl o'clock rock set EUR 49,00 (via Douglas) - wil je een adventskalender met een gezellig, kerstmuziekje? Dan is deze 12 days of christmas set iets voor je, er zitten mini's in van 12 Benefit producten.

Lush 12 days of xmas GBP 52,95 (ook in Nederland te koop, alleen nu niet te zien in de online shop) - Lush en kerstmis passen perfect bij elkaar, er is niets zo lekker als rond de kerstdagen een bad met een Lush Bubble Bar slice nemen! Die zit vast ook in deze giftset, geen echte adventskalender, maar desondanks toch een aanrader.

Rituals the ritual of advent GBP 49,50 - deze kalender kwam ik tegen online, maar heb er verder geen informatie over gekregen. Blijkbaar was deze kalender in Nederland ook te bestellen, maar nu zie ik hem nergens meer staan. Hopelijk komt hij weer terug!

Ciaté Mini Mani Month GBP 50,00 - gek op nagellak? Dan is dit een hele leuke set, de lakjes van Ciaté zijn ook gewoon heel fijn.

OPI Breakfast at Tiffany's mini mani month advent calender GBP 59,95 - 25 mini OPI lakjes in een leuke verpakking met Audrey Hepburn erop, er zit zelfs een OPI lipstick in en uiteraard zijn er lakjes uit de Breakfast at Tiffany's collectie bij! Ze versturen helaas niet naar Nederland, retourtje Londen dan maar?

 

Ik ben al behoorlijk verwend, er liggen hier zelfs al een paar adventskalenders klaar om open gemaakt te worden. Is het al 1 december? Zal ik ze eerder open maken om ze aan jullie te laten zien of gewoon netjes wachten? Op mijn wishlist staat nog altijd de adventskalender van Jo Malone, die is gewoon te geweldig! Welke zou jij wel willen krijgen/hebben?

Deel dit artikel
Back to top