Blogs & Editorial

Photo diary van 30 september & 1 oktober 2016 - eindelijk nieuwe enkellaarsjes en matte nagels

Jullie hebben ze even moeten missen, mijn photo diaries, omdat ik dacht dat jullie er genoeg van moesten hebben na mijn diaries uit New York. Maar uit jullie mailtjes blijkt altijd dat jullie ze toch wel waarderen en dus ga ik er weer mee beginnen. Misschien niet dagelijks, maar een paar keer per week zien jullie ze weer. Bedankt voor jullie steun! Kijk je mee naar mijn photo diary van 30 september en 1 oktober 2016?

Wat een heerlijke kleur is deze lipstick van de MAC Selena collectie, Como la Flor is een mooie, iets koele felrood met mooie shine. Het blushduo (of meer bronzer & blush) is ook heel mooi, zeker bij een iets getinte huid.

Het is (bijna) oktober, dus heel gek ik het niet om een panty aan te doen, maar het is wel de eerste keer weer en dus even wennen.

Ik ga weer naar Unique om mijn nagels te laten doen, zij verkopen in hun salon ook lakjes van OPI en ook Moroccanoil, liefde voor de Washington D.C. collectie. 

Het was alweer drie weken geleden dat Simone mijn nagels heeft gedaan en toen had ze niet zoveel van de lengte afgehaald. Ze waren dus wel heel lang...zo lang dat ze een beetje in de weg gaan zitten, er moet dus een stuk af. De nagellak die ik draag is van Kiko, de Chrome Intense nummer 119 (denk ik, er staat geen naam op).

Ik koos nu voor een wat donkere tint, OPI gel color in Squeaker of the house en dan met een matte topcoat, helemaal into fall!

's avonds gaan we met de hele familie eten bij mijn moeder, ze heeft ouderwets Hollandse pot gekookt en dat vind iedereen lekker, inclusief oma van 85 jaar en neefje Ferron van 4.

Mijn overgrootmoeder werd 102 jaar en dit was haar favoriete toetje & specialiteit: vanillepudding met laagjes beschuit, afgetopt met aardbeienjam en hagelslag.......lekker hoor. Een soort tiramisu maar dan anders!

Natuurlijk moeten we even gek doen op snapchat, Ferron vind deze toch wel het leukste. Hij heeft bijna zo'n lange tong als de hondenfilter ;-)

Evan is alweer 7 jaar, wat een grote kerel wordt het al. Het is een lieverd!

Totdat ik deze filter moet proberen...hij zegt dat hij het leuk vindt, maar zijn gezicht zegt wat anders, haha. 

Lief! De neefjes en grote nicht Bo, iedereen vind elkaar echt lief en Evan & Ferron zijn ook grote Allthesegamez fans.

Ik moest een paar foto's hebben van vroeger, dus ging ik snuffelen in de doos foto's bij mijn moeder.....deze is uit 1988.

En deze ergens uit 1983, ik zat volgens mij in de tweede van de middelbare school. Natuurlijk had ik ook zwart oogpotlood op....dit was trouwens mijn eigen haarkleur toen, voor mijn puberteit was ik een stuk blonder en dat ben ik later weer geworden. Wel met behulp van de kapper trouwens....

Wil je een mooie huid? Eet dan eens een avocado, ze zijn zo goed voor huid, haar & nagels....maar ook voor de rest van je lichaam. En ze zijn lekker! Gewoon prakken en op een cracker doen, met wat zout en peper bijvoorbeeld.

Yes, eindelijk vond ik leuke enkellaarsjes die niet te netjes zijn met een hoge hak. Ze zijn van Steve Madden.

Ken je dat? Je test een product, vind er niet zoveel aan maar hoort er zoveel enthousiaste dingen over van anderen....doe ik iets fout? Ik heb de Legendary Lashes van Charlotte Tilbury daarom maar weer eens gebruikt, maar nee....ik ben nog steeds geen fan.

Ik ben wel fan van het Dolce Vita eye palette & het complete look palette, al skipte ik nu de oogschaduws. En ja, van Secret Salma ben ik ook nog steeds fan!

De look is zacht en mooi, vind ik. En de zon op mijn overloop maakt het effect nog fijner, zo heb je helemaal geen filters nodig.

Ik combineer mijn nieuwe laarsjes met een broek van Frame denim en blousje van Set, lekker stoer vandaag dus.

Deze nieuwe foundation in cremevorm van Chanel ligt ook al een tijdje klaar om te testen, ik heb alleen helaas geen perfecte kleur gekregen. Maar goed, dan maar even een kleur dragen die niet perfect is, jullie willen vast wel een review zien toch?

Ik kreeg ook alweer de nieuwe Guerlain kerstcollectie binnen, met daarbij deze mooie Rouge G met blauw detail. Binnenkort meer!

Zadig & Voltaire is een fashionmerk dat behoorlijk hip schijnt te zijn, zij hebben nu een nieuwe geur voor mannen en ook (deze) voor vrouwen: This is her! In het begin is hij nogal zoet (kastanjecreme?), maar na een tijdje wordt de geur toch wat luchtiger, al blijft deze wel warm & comfortabel. Een fijne herfstparfum!

En dit hoort ook helemaal bij de herfst tegenwoordig, een Pumpkin Spice Latte van Starbucks. Ik meet daar mijn broer, die mijn wasgoed meeneemt naar mijn moeder. Mijn wasmachine stopte er vanochtend mee en de nieuwe komt pas maandag. Dat zou niet zo erg zijn, maar Sem gaat morgen voor 5 dagen naar Engeland en ik wilde nog wat kleding voor hem wassen. Nu doet oma dat ;-)

Heerlijke dag, ik hou van de herfst! Ik ben heus geen fan van regen en wind, maar na een lange warme zomer, vind ik de iets koelere temperaturen ook wel weer lekker. Van welk seizoen houden jullie het meeste?

 

Sem is inmiddels onderweg naar Engeland, in de bus en straks op de ferry. Ik ga hem echt wel missen, maar hij zal het vast leuk hebben in Cambridge en het is te gek voor zijn ontwikkeling. Maar ja....hoe kom ik die dagen door? Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top