Algemeen

Inspiratie: NOTD - ZOYA - Veruschka

Na het grote succes van de eerste Zoya Matte Velvet nagellakjes afgelopen jaar hebben de makers van Zoya nog tweede collectie met nagellakjes met deze bijzondere finish uitgebracht. Afgelopen week liet ik jullie de kleur Savita al zien, een prachtige diep paarse kleur. Vandaag is het de beurt aan de groene kleur van deze drie delige collectie. Deze kleur draagt de naam Veruschka en ik beloof je bij deze: Aandacht krijg je zeker met deze nagellak! Lees snel verder voor meer informatie en een grotere afbeelding.

De Zoya Savita vond ik al een bijzondere kleur, maar wat mij betreft doet de groene variant Veruschka er nog een schepje bovenop. Ik ben dol op groene nagellakjes, maar de meesten zijn erg donker en lijken op een afstandje bijna zwart. Niet alleen ik maar veel andere nagellakfans zijn al een hele poos op zoek naar een wat lichtere kleur groen en daar is Zoya zeker in geslaagd. Ook in deze matte nagellak zit weer een prachtige licht groene shimmer/glitter. Dit is echt een aandacht-trekker. Ik draag deze nagellak nu twee dagen en krijg heel veel complimentjes! Op deze foto draag ik overigens twee laagjes Zoya Veruschka zonder topcoat.

Je kunt bij deze nagellak een reguliere topcoat gebruiken, maar dan verwijder je wel het matte effect. Je kunt natuurlijk altijd een Matte topcoat aanbrengen zoals de Matte About You van Essie, dan behoud je wel het matte effect. Deze nagellakjes zullen helaas niet in Nederland te koop zijn, maar mocht je in de gelegenheid zijn om in Amerika te bestellen dan kan dat nu al via de website van Zoya. Natuurlijk zal ook deze collectie te vinden zijn op eBay, dus neem snel even een kijkje! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top