Blogs & Editorial

Photo diary van 2 & 3 oktober 2016 - toverlamp & sem is weg :-(

Nadat ik in New York was geweest heb ik dus even geen photo diaries geplaatst, dat hebben jullie vast gezien. Het blijft iets geks, dat mensen het leuk/interessant vinden om een kijkje te nemen in mijn leven en soms wordt dat weleens teveel. Haha...dat klinkt dramatisch, maar zo bedoel ik het niet, het is meer dat ik me soms niet kan voorstellen dat iemand mijn leven interessant genoeg vind om te volgen....En dan stop ik even! Maar ik ben weer terug, juist omdat ik zoveel leuke reacties krijg. Kijk je weer mee naar een photo diary van 2 & 3 oktober?

Op mijn overloop kan ik goede foto's maken, het licht is daar altijd prima! Er staat dan ook een kastje met spullen die nog op de foto moeten en die ik nog kan reviewen. Dat zijn er niet weinig...ik heb net weer alles doorgelopen, er blijft nog genoeg over.

Maar....mijn fotohoekje is wel weer leeg en daar ging het om. En de producten die er staan verdienen ooit nog eens een review, maar je begrijpt het misschien...dat gaat niet in alle gevallen lukken.

Eindelijk is de nieuwe Jo Malone Basil & Neroli cologne binnen, er was iets misgegaan met verzenden, gelukkig alsnog veilig gearriveerd. Ik ben natuurlijk groot fan van Lime Basil & mandarin en ben gek op Neroli....dit moet een geur voor mij zijn? 

Dat klopt ook wel, het is een frisse, tikje stoere, typische cologne die behoorlijk wat weg heeft van Neroli Portofino van Tom Ford. Ik vind het wel een echte zomerse geur, dus de timing is iets minder passend voor deze nieuwe geur. Ik ga eens kijken hoe ik deze kan combineren zodat de geur wat dieper/warmer wordt. Ik hou van fragrance combining! Tips zijn welkom!

In de kast die je net zag op de foto hierboven, zitten allemaal make-upjes die ik weleens heb getest, gereviewt of gebruikt. Het zijn geen producten die ik (meer) dagelijk gebruik, die staan in mijn badkamer namelijk. Het wordt weer tijd om ze op te ruimen en de producten te verdelen onder vriendinnen en familie. 

Gebruikte make-up weggeven vind ik best lastig, aan familie en vrienden vind ik het geen probleem, maar aan een goed doel of aan vreemden iets weggeven, doe ik liever niet. Maar ja, het is ook wel zonde om producten weg te gooien die soms maar 1 of 2 keer zijn gebruikt....

Deze Kylie lipkits en andere matte lipsticks gaan echt niet weg, die blijven en worden heel veel gebruikt door zowel Bo als mij.

De review van het Urban Decay Naked Ultimate Basics palette hebben jullie al gezien zeker? 

Mijn eerste appeltaart van de herfst bakte ik vorige week, maar zondag heb ik er toch nog een gemaakt, speciaal voor Sem!

Sem gaat nl. 5 dagen met school naar Cambridge, UK...en dat vind ik (en hij) best spannend. Natuurlijk komt alles goed, maar het is wel een echt avontuur, incl. slapen bij een Engelse familie. Ik ben heel benieuwd hoe hij het gaat vinden.

Het is vroeg op maandag als ik Sem wegbreng, hij vertrekt om 6 uur met de bus naar Calais, waar ze op de ferry gaan. Aangekomen in Dover rijden ze naar Cambridge!

Hoera! Ik heb twee dagen geen wasmachine gehad en werd er helemaal nerveus van, vreselijk om niet te kunnen wassen. Tja, je kan er maar last van hebben. En nee, deze Siemens wasmachine is niet gesponsord, gewoon zelf betaald. Stel je voor dat je eerst moet gaan bedelen om een nieuwe, dat gaat mijn trots echt te boven....maar sommige mensen zijn schaamteloos (zie verschillende youtubers/bloggers/vloggers)

Het was echt wel even wennen, bruine metallic lippen, ik kreeg echt een deja vu naar de 90s. Maar eerlijk is eerlijk, ik vond het toch ook wel weer mooi. Wat vinden jullie?

Echt, het geheim van een mooie foto zit hem in.....

....deze lamp! Zo simpel is het, je hebt geen filter of photoshop nodig, gewoon een ringlamp.

Tja, dat is niet zo spannend, mijn outfit van gisteren. Gewoon mijn Frame jeans in donkergrijs, een top van zijde en de laarsjes van Steve Madden. Ik had nog een grijs vest aan, maar dat werd op een gegeven moment te warm...uit dan maar!

 

Inmiddels heb ik natuurlijk bericht gehad van Sem! Hij moest gisteren echt wel even wennen, maar vanochtend was het allemaal weer goed. Hij logeert bij iemand die twee ponys en drie kippen heeft, dus dat is altijd goed. En hij vertelde dat Cambridge veel mooier is dan Nederland, vooral de Tudor huizen. Dan moeten we maar gaan plannen voor een UK roadtrip in de lente ofzo, ik wil het ook zien! 

Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top