Blogs & Editorial

Photo diary van 4 oktober 2016 - makeup fail in de 80s confirmed

Een korte diary vandaag met wat schattige (en schaamtelijke) throwbackfoto's, moet kunnen toch? Ik was gisteren vooral druk bezig met het afronden van een aantal opdrachten en om eerlijk te zijn maakte ik me ook een beetje zorgen over Sem. Die vond zijn eerste avond in Cambridge best spannend en tja, dat voel je als moeder ook wel. Gelukkig kwam alles goed! Kijk je mee naar mijn photo diary van 4 oktober 2016

Dit is een van de lekkerste bodycremes die er is, niet zo enorm dik, wel goed voedend en je krijgt er een fantastische glow van. De geur is lekker neutraal en met alle parfums te combineren, daar hou ik van!

Asrael ligt bij Sem's bed, vast omdat hij hem een beetje mist, dat doe ik ook overigens.....Gelukkig belde hij vanmiddag om te vertellen dat hij het heel gezellig had en hij Cambridge heel mooi vindt.

Terug in de jaren zeventig, toen baby's nog met de ooievaar werden gebracht, haha. Dit zijn mijn geboortekaartjes, ik heet dus officieel Deborah, maar mijn roepnaam is altijd Debbie geweest. Waarom eigenlijk? Misschien moet ik het eens vragen aan mijn moeder?

Ze hield wel netjes bij hoe het met mij ging, zo liep ik al met 10 maanden en gek genoeg deden Bo en Sem dan ook precies. Bo met 10 maanden en een week geloof ik en Sem zelfs al met 9 maanden en drie weken, snelle kids!

En ik ben altijd al een grote dierenvriendin geweest, deze koeien stonden aan het eind van de tuin in ons vakantiehuisje in Stavoren, Friesland. Daar gingen we iedere zomer heen toen ik echt klein was <3

Ik had wat foto's bij mijn moeder meegenomen en daar vond ik ook deze vreselijke...het was voor een playblackshow geloof ik en ik had mijn eigen make-up gedaan. Nice! Gelukkig droeg ik dit niet overdag of tijdens uitgaan......

Lace-up truitjes zijn alweer een tijdje helemaal hip, maar in 1997 droeg ik ze ook, ik had er twee van Replay, 1 zwart en 1 nude....ik denk dat Bo ze nu best graag zou willen hebben, maar ik heb ze volgens mij niet bewaard.

Zeg nu zelf, dit is toch een te lief poppetje? Bo was een superschattige kleine meid, zoals je kunt zien, en eigenlijk is ze dat natuurlijk nog steeds.

En wat dacht je van mijn Sem? Die blauwe ogen van hem, daar kon je in verdrinken! 

Tip: Koop allemaal Tigerlily blush van Becca bij Babassu, die is zo mooi!

De katten zijn gisteren uiteraard verwend tijdens dierendag, maar eigenlijk hebben ze het altijd al behoorlijk goed. Zo heeft Emo pas een nieuwe LaDress doos gekregen om in te slapen omdat de andere gescheurd was. En ja, dit is nu eenmaal zijn favoriete slaapplek.

Ik blijf ze leuk vinden, deze Chanel Rouge Allure Ink lipsticks, Experimenté, is een prachtige donkerrrode kleur. Heb je de review al gezien?

 

Gisteren heb ik nog iets anders leuks gedaan, maar daarover horen jullie (misschien) binnenkort wel meer, dat moet nog even geheim blijven! Sorry voor de cliffhanger, maar ik was te enthousiast om er niets over te zeggen...slecht van me! Last but not least, wil ik jullie nog even wijzen op de photo diary & vlog die ik maakte samen met Bo en Sem, check hem hier, zo leuk! Bedankt voor het lezen, fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top