Blogs & Editorial

Photo diary van 7, 8 & 9 oktober 2016 - bij La Mer & Jimmy Choo

Morning!! Een nieuwe week kan natuurlijk niet anders dan beginnen met een photo diary van de afgelopen dagen. Vrijdag ging ik richting Amsterdam om nieuwe producten van La Mer te ontdekken, maar was ik ook op een missie om de perfecte zwarte pump te vinden. En onze Sem kwam weer terug van 5 dagen uitwisseling, wat fijn dat hij weer veilig thuis is en het zo leuk heeft gehad. Kijk je mee naar mijn photo diary van 7 t/m 9 oktober? We ontdekten ook nog een geweldig nieuw restaurant.....

Gisteren geshopt, mijn nieuwe jurkje van By Malene Birger. Ik vind de schoenen en niet echt leuk onder, daarom ga ik straks schoenen shoppen, haha!

Op naar Amsterdam!

Tja, dan ben je er bijna, nog 1 km van de Bijenkorf vandaan en dan doe je daar 20 minuten over, belachelijk!

Maar ik ben toch nog op tijd bij La Mer om te horen over de nieuwe foundation, poeder en kwasten. 

het poeder is ook heel mooi, superfijn van textuur en met heel kleine shimmer/glansdeeltjes voor een natuurlijk en toch mat effect. De nieuwe poederkwast is ook geweldig!

En ook al is het nog maar net middag, de champagne staat koud, lekker hoor....ik drink toch maar even een glaasje :-)

Prachtig licht bij de La Mer counter in De Bijenkorf Amsterdam en dus moesten we echt een selfie maken. Ik was in goed gezelschap, de lieve Paul Benjamin (visagist/leraar bij B academy/stylist/kapper) en Aylin van La Mer <3

Mijn oog was een tijdje geleden gevallen op de nieuwe pump van Jimmy Choo, de Romy. De hak van dit model is zo mooi, echt perfect. 

Ik was op zoek naar mooie, zwarte pump met een hak van 10 centimeter en die heb ik nu dus gevonden, in zwart glad leer gelukkig. Ik dacht nl. dat er alleen een variant in suede en lak was? Ik ben dus geslaagd <3

Bij De Bijenkorf hebben ze nu een geweldige high fashion afdeling met o.a. Tom Ford, Victoria Beckham, Roland Mouret en Gucci....supermooi allemaal! Er loopt alleen geen kip, ik ben benieuwd of iemand er ooit iets koopt?

Weer thuis! En ik moet mijn liefde voor Lady Danger van MAC maar weer eens met jullie delen, dat is echt wel een van mijn all time favorieten.

Ik was even foto's op snapchat aan het maken, met allerlei filters, maar dit er is een zonder....Ik heb het Urban Decay Naked Ultimate basics palette gebruikt en Tigerlily blush van Becca op mijn wangen.

Vrijdagavond laat stonden Marc en ik Sem op te wachten, hij is weer terug! Het was een geweldig avontuur en hij heeft zoveel leuke verhalen. Cambridge moet geweldig zijn en de familie waarbij hij mocht logeren was heel aardig, wat een geweldige ervaring om als 12 jarige te hebben. Maar ik ben natuurlijk heel blij dat hij er weer is.

Nieuw binnen, samples van de MAC Helmut Newton collectie, de retro matte liquid lip colour is heel mooi en het palette ziet er ook goed uit.

Voor de fans van Clinique Aromatics, er komt nu ook een mysterieuze, zwarte versie die spannend en warm ruikt, de fles is prachtig.

Vinyl is weer helemaal terug, steeds meer artiesten brengen hun muziek ook weer uit op vinyl en Yves Saint Laurent heeft "vinyl" lipsticks....ik ga ze proberen.

Natuurlijk moest ik de volgende dag direct de nieuwe La Mer foundation testen, dit is het resultaat met alleen een beetje bronzer en geen poeder, best mooi toch? Er komt vast nog een review :-)

Lekker, een reuze avocado....ze kunnen me niet groot genoeg zijn.

Even testen hoe de Jamie Oliver soep is, dit is courgette/broccoli soep en eigenlijk viel deze een beetje tegen....had wat pittiger gemogen qua smaak, dit was saai.

Eindelijk, na bijna drie weken wachten krijg ik mijn nieuwe iPhone 7 binnen, weer een gouden trouwens....misschien had ik toch een roze moeten kiezen? Haha...wat maakt het ook uit, er gaat toch een hoesje overheen!

Foto's maken van de Estée Lauder Victoria Beckham collectie, de review komt snel online, ik denk vanmiddag.

Dit is een heerlijke creme en die verpakking is beeldschoon <3

Jaaaa....eindelijk een keer kleur op mijn ogen ;-)

Nee, ik draag bijna nooit blauwe oogschaduw en ook nu ben ik niet overtuigd.

Een van de meest sexy parfums: Carnal Flower van Frederic Malle.....

We gaan even uit eten en dit is mijn outfit, niet overdreven netjes hoor....we gaan tenslotte met de hele familie en dan trek ik meestal geen jurkjes aan.

Ik ben altijd al fan van de Russian Amber volume lijn van Philip B. en deze nieuwe Volumizing root booster & finishing spray is zo handig. Ik ga het deze week even laten zien in een video, heel apart!

We gaan eten bij de NY basement, in de kelder van Hotel New York....

Natuurlijk maken we foto's....hoe kan het ook anders?

Veel steak maar ook lekkere vis, de menukaart is klein maar wel heel lekker

En de sfeer is er top, je waant je echt in New York, love it!

Krab als voorgerecht en die was echt zo lekker!

En ze maken er heerlijke cocktails <3

Ik koos een runderlende met paddenstoelen & truffel <3

Dit was de gegrilde tonijn met pasta en tomatensaus van Bo, ook erg lekker.

Ah, wat een lieverds zijn het toch, Bo & Ward....alweer bijna 2 jaar lang een goed team! 

Sem gaat voor een chocolade toetje, dat heel lekker was, al was het groene basilicumijs niet echt lekker vond hij. Hij heeft trouwens zoveel gegeten, je kunt wel merken dat het een lekkere puber aan het worden is, hij blijft eten (en groeien).

 

Vandaag is een normale werkdag, ik ga het artikel over de Estée Lauder collectie afmaken en ik wil nog een video maken. Maar er ligt nog wel meer werk, dus ik ga snel aan de slag. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top